پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

رئیس جمهور روسیه پس از مذاکره با دبیرکل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام گفت: مسکو و هانوی همکاری‌های دفاعی و امنیتی ‌شان را تقویت می‌کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز شنبه در پایان مذاکرات با دبیرکل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام گفت: مسکو و ویتنام ... پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

ادامه

آسیای جنوب شرقی, اقتصادی, جهان, حزب کمونیست, خبر, روسیه, شرق اروپا, ویتنام

پنجاهمین سالگرد پیروزی ویتنام در جنگ با آمریکا و وحدت مجدد ویتنام

روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت مصادف با پنجاهمین سالگرد سقوط سایگون (۳۰ آوریل ۱۹۷۵) بود، روزی که مردم قهرمان ویتنام موفق شدند امپریالیسم آمریکا را شکست دهند و به اتحاد ملی دست یابند. پس از دهه‌ها مبارزه با اشغال فرانسه و مداخلهٔ آمریکا، دهقانان، کارگران، زنان، جوانان، و سربازان ویتنام، به‌رهبری حزب کمونیست ویتنام و رهنمودهای ... پنجاهمین سالگرد پیروزی ویتنام در جنگ با آمریکا و وحدت مجدد ویتنام

ادامه

آزادی, آسیای جنوب شرقی, آمریکا, استعمار, استقلال, امپریالیسم, انترناسیونالیسم, تاریخ, جوانان, حزب کمونیست, دهقانی, زنان, سوسیالیسم, صلح, فرانسه, فقر, کارگری, کامبوج, کمونیسم, لائوس, مارکسیسم, مارکسیسم-لنینیسم, همبستگی, ویتنام, یادنامه

ویتنام: تعرفه‌های ترامپ تهدیدی برای چرخه جهانی تامین کالا است

نخست وزیر ویتنام که کشورش در هفته‌های اخیر شاهد حضور رهبران چین و ژاپن برای همسویی در سیاست مقابله با تعرفه‌های تجاری آمریکا و ایجاد یک اتحاد و ائتلاف تجاری بوده است، اعلام کرد که تعرفه‌های ایالات متحده تهدیدی برای چرخه تامین جهانی کالاها و بر اقتصاد جهان است. به گزارش ایرنا به نقل از ... ویتنام: تعرفه‌های ترامپ تهدیدی برای چرخه جهانی تامین کالا است

ادامه

آسیای جنوب شرقی, آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, ژاپن, شرق آسیا, غرب, ویتنام

فارن پالیسی: ترامپ، آسیا را از دست می‌دهد

نشریه فارن پالیسی درمقاله‌ای سیاست”نامنسجم” دولت ترامپ در حوزه آسیا را موجب صعود چین و افول آمریکا در این منطقه دانست. به گزارش ایرنا، در این مقاله فارن پالیسی آمده است که سیاست‌های نامنسجم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، رشد چین در منطقه آسیا – اقیانوسیه را تسریع و دهه‌ها نفوذ آمریکا را تضعیف می‌کند. به ... فارن پالیسی: ترامپ، آسیا را از دست می‌دهد

ادامه

آسیا, آمریکا, اقتصادی, تایلند, تایوان, تحلیل, ترانس آتلانتیک, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, ژاپن, شرق آسیا, کره جنوبی, ویتنام

مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع نوشته دولت آمریکا از مذاکرات تجاری اخیر خود با کشورهای مختلف در پی تعرفه‌های گمرکی گسترده‌ای که بر واردات کالاها اعمال کرده است، برای امتیازگیری از شرکای تجاری آمریکا به منظور به انزوا کشاندن چین استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا،‌ منابع مطلع می‌گویند دولت ترامپ برنامه دارد از ... مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, ویتنام

تلاش ویتنام برای کاهش منازعات با چین

سفر «نگویان شوان پوک» نخست وزیر ویتنام به چین که از امروز شنبه آغاز شده در واقع گامی برای بهبود روابط دو کشور است که به شدت بر سر منازعات دریای جنوبی تیره به نظر می رسد.

 

به گزارش ایرنا، وی اردیبهشت ماه سالجاری به این منصب رسید و حالا امیدوار است که کشورش بتواند به بازار بزرگ چین دسترسی بیشتری داشته باشد.

 

با این حال قبل از هر چیز او باید در باره منازعاتی که بر سر تملک بر برخی جزایر دریای جنوبی با چین وجود دارد بحث و مجادله کند و البته وقتی هم به کشورش باز می گردد باید به نگرانی های عمومی از نفوذ همسایه بزرگ در مسائل ملی و منطقه ای ویتنام پاسخ دهد.

هر دو کشور بر سر مالکیت برخی از جزایر بخصوص مجمع الجزایر اسپراتلی که منابع انرژی در دریای جنوبی دارد دارای اختلاف هستند و گهگاه میان گروه های گشتی دریایی آنها رویارویی هایی پیش آمده است.

این سفر شش روزه دقیقا به دنبال سفر اخیر «نگو شوان لیچ» وزیر دفاع ویتنام به چین انجام می شود و بسیاری بر این باورند تلاشی از سوی طرفین برای بهبود مناسبات و برون رفت از مناقشات در حال شکل گیری است.

برنامه سفر او شامل دیدار با «لی کچیانگ» نخست وزیر چین است و همچنین قصد دارد در اجلاس تجارت و سرمایه گذاری چین و کشورهای آسیای جنوب شرقی (آ.سه.آن) در شهر «نن نینگ» در منطقه خودمختار «گوانگ شی» در جنوب شرق نیز شرکت کند.

روزنامه ساوت چاینا از هنگ کنگ می نویسد که پس از افزایش منازعات، این ویتنام بوده که به نوعی در انزوا قرار گرفته و دولت جدید کوشش کرده است به این شرایط پایان داده و اجازه ندهد مناقشات در آبها مانع گسترش روابط با چین و دستیابی به بازار بزرگ این کشور شود.

چین و ویتنام دو شریک راهبردی اقتصادی و سرمایه گذاری هستند و حالا به توافق رسیده اند که به منازعات خاتمه داده و مشکلات را کنار گذاشته و بر توسعه روابط متمرکز شوند.

بزرگترین مشکلی که در روابط تجاری دو طرف وجود دارد کسری تجاری شدید ویتنام در برابر چین است و قرار است نخست وزیر ویتنام در این باره با مقام های پکن گفت و گو کند.

ارزش تبادلات تجاری دو کشور در شش ماه اول سال جاری میلادی (۲۰۱۶) با یک رشد ۲ درصدی به ۳۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید که از این میان سهم واردات ویتنام ۲۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون و صادرات ۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بوده که البته صادرات حدود ۱۳ ممیز ۷ درصد رشد کرده و واردات ۳ درصد کمتر شده است.

با این وصف به دلیل شرایط بهتر بازار سرمایه گذاری چین برای ویتنامی ها بعید است مشکل کسری تجاری این کشور در برابر پکن در کوتاه مدت حل شود.

چین و ویتنام قبل از سال ۲۰۱۴ به شدت درگیر منازعاتی بر سر استخراج نفت در چاه هایی در دریای جنوبی بودند که روابط آنها را تیره کرد.

آنها در سال ۱۹۷۰ در جزایر پاراسل دریای جنوبی دچار منازعه شدند و در سال ۱۹۷۹ میلادی یک بار منازعه آنها در همین زمینه به درگیری هایی خونبار کشیده شد.

هند، آمریکا، ژاپن و حتی روسیه تلاش زیادی دارند تا ویتنام به دنبال بهبود روابط با چین نباشد تا نفوذ پکن در این کشور کاهش یابد و حتی نارندرا مودی نخست وزیر هند قبل از سفرش به چین برای شرکت در اجلاس «جی ۲۰» در هانوی ویتنام گفت که کشورش آماده است برای همکاری های دفاعی و نظامی میان دو کشور وام ۵۰۰ میلیون دلاری در اختیار هانوی قرار دهد.

ویتنام پیشرو جهان در رشد اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی

چشم انداز اقتصادی روشن و جریان قوی سرمایه خارجی، بازار مالی ویتنام را در بین ۵ بازاری قرار داده است که بهترین عملکرد جهانی را داشته اند. ​ شاخص معیار ویتنام از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۳.۸ درصد رشد داشته است. کل سرمایه بازار این کشور از ابتدای سال جاری میلادی به بیش از ۷۱ ... ویتنام پیشرو جهان در رشد اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی

ادامه

جنوب شرق آسیا, جهان, خبر, ویتنام

اعضای دولت جدید ویتنام با ۲۱ چهره جدیدمعرفی شدند

انتقال دولت ویتنام روز شنبه پایان یافت و ۲۱ چهره جدید در کابینه این کشور جای گرفتند تا به برنامه ریزی برای اقتصاد رو به رشد این کشور جنوب شرق آسیا بپردازند که مشکلاتی در راستای خصوصی سازی دارد.   پارلمان ویتنام اعتبار ۲۷ عضو کابینه را در حالی که ۶ چهره مهم اقتصادی و ... اعضای دولت جدید ویتنام با ۲۱ چهره جدیدمعرفی شدند

ادامه

جنوب شرق آسیا, جهان, خبر, ویتنام