مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع آرا، پیش‌نویس قطعنامه‌ پیشنهادی فرانسه و عربستان سعودی را تصویب کرد که اعلامیه نیویورک در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز موضوع فلسطین و اجرای راه حل دو دولتی را تایید و حمایت می‌کند. به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه ... مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین

دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

دو سناتور آمریکایی پس از سفر به خاورمیانه گزارش دادند، اسرائیل در قالب یک طرح نظام مند در حال نابودی و پاکسازی نژادی در غزه است و تخریب در این شهر فراتر از بمب و گلوله است. به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: کریس ون هولن از ایالت مریلند و جف مرکلی از ... دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, پاک‌سازی قومی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی, گزارش

افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

رئیس جمهور ونزوئلا از دلایل اصلی اقدامات آمریکا برای ایجاد تشنج در منطقه کارائیب پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا می‌گوید که دلیل اصلی آمریکا برای اعزام و استقرار نیرو در منطقه کارائیب، ذخایر نفت و گاز طبیعی ونزوئلا است. مادورو در گفتگو با راشاتودی اظهار ... افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, الیگارشی, تحلیل, تشنج‌ زایی, جهان, صلح, کارائیب, ونزوئلا

نماینده کنگره: حمایت‌های مالی واشنگتن از کی یف و تل‌آویو قطع شود

یکی از نمایندگان آمریکا خواهان توقف حمایت‌ مالی این کشور از اوکراین و اسرائیل شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، مارجوری تیلور گرین، نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا پیشنهاد داد مبالغ تخصیص داده شده برای حمایت از اوکراین و اسراییل از بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ این کشور حذف شود. وی اضافه کرد: ... نماینده کنگره: حمایت‌های مالی واشنگتن از کی یف و تل‌آویو قطع شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تایوان, تحلیل, جهان, خاورمیانه, شرق اروپا, فلسطین, ناتو

کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

تحلیلگر برجسته آمریکایی ادعای واشنگتن مبنی بر اینکه ایران بزرگ‌ترین تهدید علیه ایالات متحده است را «دروغ» خواند و تاکید کرد: سیاست‌های دولت ترامپ برای مقابله با تهدید بر مبنای نادیده گرفتن تهدیدات واقعی علیه ما بنا شده است. به گزارش ایسنا، «تاکر کارلسون» تحلیلگر و مجری شناخته شده آمریکایی در یک مصاحبه تفصیلی در ... کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, امنیت, انگلیس, ایران, تروریسم, جهان, سیاسی, عراق, عربستان, کودکان, نازیسم

تظاهرات صدها هزار نفری علیه قوانین مالکیت سلاح در آمریکا

شش هفته پس از حمله مسلحانه به دبیرستانی در پارکلند با ۱۷ کشته صدای اعتراض مخالفان قوانین سلاح در آمریکا بلندتر شده است. به دعوت دانش‌آموزان صدها هزار نفر در سراسر جهان دردفاع از لزوم تغییر این قوانین دست به تظاهرات زدند.

 

چند روزی است که دانش‌آموزان دبیرستان مارجری استونمن داگلاس آمریکا در خیابان‌های واشنگتن مقدمات برگزاری راهپیمایی بزرگی را تدارک دیدند. آنها با نمایندگان مدارس و قربانیان خشونت‌های مسلح دیدار کرده‌اند.

 

با فراخوان دانش‌آموزان این دبیرستان یک راه‌پیمایی‌ صدها هزار نفری روز شنبه ۲۴ مارس (۴ فروردین) در واشنگتن و صدها شهر دیگر آمریکا و دنیا برگزار شد. هدف راه‌پیمایی تأکید بر لزوم کنترل مالکیت سلاح و تغییر در قوانین مربوطه در آمریکاست.

 

سام زایف، دانش‌آموز دبیرستان مارجری استونمن در شبکه تلویزیونی “سی‌ان‌ان” درخواست دانش‌آموزان را این‌چنین خلاصه کرد: «ما اصلا نمی‌خواهیم متمم دوم قانون اساسی را از میان برداریم. اما در آن‌جا (متمم دوم) صحبت از یک سازمان منظم شهروندان مسلح است و نه ۳۰۰ میلیون سلاحی که در سطح کشور خودسرانه توزیع شده است.»

 

او همچنین گفت، قصد نزاع با مردم بر سر سلاح‌هایشان را ندارد بلکه مقصود او سلاح‌های مرگباری است که نباید در اختیار شهروندان باشد. زایف خاطرنشان ساخت که قصد مبتکران این حرکت تماس با دانش‌آموزان و همچنین بزرگسالان و تأکید بر این است که این‌گونه تیراندازی‌ها دیگر نباید به روزمرگی‌های آمریکا تعلق داشته باشد.

 

راه‌پیمایان که شامل دانش‌‌آموزان و سایر گروه‌های سنی می‌شوند در واشنگتن از کنار کاخ سفید، محل سکونت‌ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز خواهند گذشت.

 

ترامپ جمعه ۲۳ مارس بودجه ۱۳۰۰ میلیارد دلاری را امضا کرد که از جمله شامل اقدامات متعادلی برای سخت‌گیری در قوانین اسلحه آمریکا نیز می‌شود. تد دویچ، نماینده دمکرات کنگره آمریکا می‌گوید، این کافی نیست.

 

این سیاستمدار فلوریدا که روز شنبه با دانش‌‌اموزان پارکلند به راه‌پیمایی خواهد رفت می‌گوید، در حالی لابی انجمن ملی سلاح (NRA) سعی در بی‌نتیجه گذاشتن اعتراض به قوانین مالکیت سلاح دارد این دانش‌آموزان می‌توانند با حرکت خود تغییراتی را موجب شوند، از جمله در شرکت‌ها. او سیتی‌بانک را مثال می‌زند که مقررات خود را تغییر داده و خرید اسلحه با کارت اعتباری را محدود کرده است.

 

“راه‌پیمایی برای زندگی ‌ما” روز شنبه علاوه بر واشنگتن در ۸۰۰ شهر دیگر در سراسر دنیا برگزار شد. در آلمان نیز تظاهراتی برای حفاظت از “همه در برابر تفنگ” در مونیخ، برلین و هامبورگ برگزار شده است.

صدای آلمان

بولتون از هم اکنون شکست خورده است

تارنمای خبری آمریکایی ‘هیل’ در تحلیلی پیرامون انتخاب جان بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا از سوی دونالد ترامپ تیتر زد: جان بولتون در انجام ماموریت خود ناتوان است و از هم اکنون به این ناتوانی آگاه است.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, عراق, کره شمالی

عربستان در دعوی قضایی ۱۱ سپتامبر، ایران را شریک جرم کرد

الجزیره با استناد به اسناد دادگاهی گزارش داده وکلای عربستان در پرونده رسیدگی به نقش عربستان سعودی در حملات ۱۱ سپتامبر تهران را به نقش‌آفرینی در این حملات متهم کرده و خواستار رسیدگی به آن شده‌اند.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خبر, عربستان سعودی

مجلس نمایندگان؛ هیچ هماهنگی و توطئه‌ای میان کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ و روسیه وجود نداشته

کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا به گزارش نهایی‌اش درخصوص مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ میلادی رای مثبت داد؛ اقدامی که تحقیقات این کمیته را پایان می‌بخشد و تائیدیه نهایی را به نتیجه‌گیری جمهوری‌خواهان مبنی بر اینکه هیچ هماهنگی و توطئه‌ای میان کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ و روسیه وجود نداشته، می‌دهد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه

جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا شد

برنی سندرز سناتور ارشد دموکرات آمریکا در توییتی نسبت به این انتخاب واکنشی منفی نشان داد و تاکید کرد: «جان بولتون بخشی از تلاش برای گمراه کردن ایالات متحده در جنگ فاجعه آمیز عراق بود و از اقدام نظامی علیه کره شمالی و ایران حمایت کرده است. او در زمان سفیری آمریکا در سازمان ملل ... جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا شد

ادامه

امریکا, جهان, خبر