پوتین در تماس با ترامپ خواستار حل مناقشه‌های خاورمیانه و ایران از طریق دیپلماسی شد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ تاکید کرد که مناقشه‌های خاورمیانه از جمله ایران باید از طریق دیپلماسی حل و فصل شوند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهوری روسیه پنجشنبه پس از این تماس تلفنی، به خبرنگاران گفت: اهمیت حل همه ... پوتین در تماس با ترامپ خواستار حل مناقشه‌های خاورمیانه و ایران از طریق دیپلماسی شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, اوکراین, ایران, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

تایم: کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مخالف جنگ علیه ایران هستند

نشریه آمریکایی تایم در مقاله‌ای به بهانه تجاوزگری اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران به نگرانی‌های کشورهای عربی از پیامدهای تحرکات لجام‌گسیخته تل‌آویو در منطقه پرداخت. به گزارش ایرنا، در این تحلیل جدید نشریه تایم آمده است: وقتی ایران توافق هسته‌ای برجام را با دولت اوباما امضا کرد، استقبال از آن به خصوص در شیخ‌نشین‌های ... تایم: کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مخالف جنگ علیه ایران هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, دیوان داوری لاهه, سوریه, ضد جنگ, عراق, عربستان, غرب, لبنان

تحلیلگر سابق سیا، سیاست ناتو علیه مسکو را “بزرگترین پارادوکس” نامید

ری مک‌گاورن معتقد است که سیاست ناتو برعکس عمل کرد و منجر به پیشرفت توسعه نظامی روسیه شد. به گزارش اسپوتنیک: ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، گفت که خود اتحاد آتلانتیک شمالی در تقویت مسیر روسیه به سمت یک سیاست مستقل و خودکفا نقش بسیاری داشته است. این تحلیلگر معتقد است که کشورهای ناتو با ... تحلیلگر سابق سیا، سیاست ناتو علیه مسکو را “بزرگترین پارادوکس” نامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت در اظهاراتی خواستار توقف حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم اشغالگر فلسطین شد. به گزارش ایرنا، سندرز در گفت وگو با روزنامه گاردین تأکید کرد که اکنون وقت آن رسیده است آمریکا به حمایت بی‌قید و شرط خود از کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو که دست به نسل‌کشی مردم ... سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین

ترامپ فرمان جدید مهاجرتی را امضا کرد

انتظار به سر رسید و فرمانی که بارها اعلام و امضایش به تعویق افتاده بود دوشنبه ۶ مارس امضا شد. دونالد ترامپ در این فرمان مهاجرتی جدید، عراق را حذف کرده است. مخالفان می‌گویند، شکایت خواهند کرد.

 

کاخ سفید از امضای فرمان مهاجرتی جدید آمریکا از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور خبر داده است. در این فرمان شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان، از جمله ایران به صورت موقت از سفر به آمریکا منع شده‌اند. شهروندان عراق منع سفر به آمریکا نخواهند داشت. برنامه پذیرش پناهجویان نیز به مدت ۱۲۰ روز به حال تعلیق در خواهد آمد.

 

 

پیش از این کلین کانوی، مشاور ترامپ خبر داده بود که قرار است دوشنبه ۶ مارس (۱۶ اسفند) ترامپ فرمان جدیدی را در این رابطه امضا کند.
به گفته کانوی، قرار است فرمان جدید بعد از چند روز و از ۱۶ مارس به اجرا در آید. این فرمان سندی اصلاح‌شده از فرمان قبلی است که ترامپ ‌آن را در ماه ژانویه ارائه داده بود.

 
در اولین فرمان مهاجرتی ترامپ نام هفت کشور عمدتا مسلمان ایران، عراق، لیبی‌، یمن، سوریه، سومالی و سودان به چشم می‌خورد.

 
علاوه بر آن برنامه پذیرش پناهجویان نیز مانند فرمان جدید برای ۱۲۰ روز متوقف شده بود. با این تفاوت که در فرمان پیشین برای پذیرش مجدد پناهجویان سوری زمانی تعیین نشده و گفته شده بود که تا اطلاع ثانوی آن‌ها پذیرش نخواهند شد.

 
فرمان نخستین بلافاصله حالت اجرایی به خود گرفت و با بلاتکلیف شدن برخی از مسافران آمریکا در بسیاری از فرودگاه‌ها هرج و مرج ایجاد شد. در سراسر دنیا اعتراض‌هایی به فرمان ترامپ صورت گرفت. در آلمان نیز صدای منتقدان بلند شد تا این که فرمان بالاخره با یک حکم قضایی متوقف شد.

 
از آن زمان به بعد کاخ سفید بر روی یک فرمان جدید کار کرد. امضای این فرمان بارها اعلام شد و به تعویق افتاد. قرار بود فرمان جدید طوری تنظیم شود که دادگاه نتواند آن را متوقف کند.

 
کانوی، مشاور ترامپ گفت کسانی که اقامت دائم مانند گرین کارت دارند در فرمان جدید منظور نشده‌اند. به علاوه با پناهجویان سوری نیز مانند دیگر پناهجویان رفتار شده است.

 
استقبال وزارت خارجه عراق

 
وزارت خارجه عراق از این که عراق در فرمان مهاجرتی جدید، در فهرست ‌منع‌شدگان قرار ندارد استقبال کرده است.

 
احمد جمال، سخنگوی وزارت خارجه عراق در این باره گفته است، این یک “قدم مهم در مسیر درست” برای تقویت “ائتلاف بین بغداد و واشنگتن” به‌ویژه در جنگ علیه تروریست‌هاست.

 
برخی از سازمان‌های مدافع حقوق مدنی مانند “اتحادیه آزادی‌های شهروندی آمریکا” (ACLU) اعلام کرده‌اند که علیه فرمان جدید هم به دادگاه شکایت خواهند کرد.

 
ترامپ با این استدلال که هدفش از فرمان مهاجرتی محافظت از آمریکایی‌ها در برابر تروریست‌هاست، از آن دفاع کرده است. شان اسپایسر، سخنگوی او چند هفته پیش گفته بود، اگر فرمان ترامپ سریع اجرا شد به این خاطر است که انسان در موقع خطر منتظر نمی‌ماند.

 
از گزارش وزارت امنیت داخلی آمریکا که چند روز پیش در روزنامه نیویورک تایمز بازتاب یافت، برمی‌آید که از هفت کشور منظورشده در فرمان ترامپ خطر تروریستی جدی متوجه آمریکا نبوده است.

 
به علاوه، شمار کسانی که از این هفت کشور به آمریکا آمده‌اند بسیار کم بوده است. در این گزارش آمده که مسئله شهروندی، ملاک قابل اعتمادی برای فعالیت‌های احتمالی تروریستی نیست.

 
در این گزارش سه‌صفحه‌ای نتیجه‌گیری شده که خطر تروریستی بسیار فراتر از این هفت کشور است. در گزارش آمده است که در محدوده زمانی‌ مورد تحقیق وزارت امنیت داخلی آمریکا، اشخاصی از ۲۶ کشور به سمت حملاتی علیه آمریکا جلب شده‌اند.

 
کاخ سفید این گزارش را رد کرده و گفته است که انگیزه آن “سیاسی” است.

سفر وزیر خارجه آمریکا به کشورهای چین، ژاپن و کره‌ جنوبی

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در پایان ماه جاری میلادی در سفری از سه کشور چین، ژاپن و کره‌جنوبی بازدید می‌کند.   براساس گزارش‌ها این سفر در راستای بررسی برنامه‌های هسته‌ای کره‌شمالی صورت می‌گیرد.   این نخستین سفر رکس تیلرسون از زمان انتصاب وی به عنوان وزیر خارجه آمریکا به منطقه ... سفر وزیر خارجه آمریکا به کشورهای چین، ژاپن و کره‌ جنوبی

ادامه

امریکا, جهان, خبر

۴ هزار کلاهک هسته‌ای آمریکا برای نابودی چندباره جهان

یک روزنامه آمریکایی تاکید کارشناسان غیرنظامی پنتاگون بر ضرورت استفاده محدود از تسلیحات هسته‌ای را خطرناک و غیرقابل قبول توصیف کرد و نوشت ۴ هزار کلاهک هسته‌ای فعلی آمریکا می‌تواند جهان را چندین بار نابود کند.   به گزارش روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی به قلم «دایان فاینستاین» قانونگذار دموکرات ایالت کالیفرنیا در سنای ... ۴ هزار کلاهک هسته‌ای آمریکا برای نابودی چندباره جهان

ادامه

امریکا, جهان, خبر

ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

نامزد جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری گفت که طرح رقیب دموکراتش هیلاری کلینتون درباره سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود.   به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز که عمدتا روی مسائل سیاست خارجی متمرکز بود، گفت، شکست داعش اولویت بالاتری نسبت به متقاعد کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای ... ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انتخابات, جهان, خبر