نخست وزیر مجارستان جنگ سرد اقتصادی اروپا را به ضرر سیاستهای اقتصادی کشورش دانست. به گزارش روز جمعه ایرنا از تاس، ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان ضمن اشاره به اعمال تعرفه های دائمی اتحادیه اروپا بر خودروهای برقی چینی که قرار است رای گیری در مورد آن در تاریخ ۴ اکتبر(امروز) انجام شود، گفت که ... مجارستان: سیاست اقتصادی اتحادیه اروپا جنگ سرد است
چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهمشکست!
“تیم یانگ”، فعال چپِ ترقیخواهی در آمریکای لاتین، نگاهی به پیروزی چشمگیر حزب “مورنا” در مکزیک میاندازد، جایی که پس زدن خصوصیسازیها، بهبود رفاه اجتماعی، و بازپسگیری منابع ملی، کشور را متحول کرده و حمایتهایی بسیار را به خود جلب کرده است. در ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ( ۱ اکتبر ۲۰۲۴) “کلودیا شینباوم” جایگزینِ “آندرس مانوئل ... چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهمشکست!
آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
آقای میدری وزیر اقتصادخوانده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید چون اقتصاد معادن کوچک است امکان استاندارد کردن ندارد! شاید اگرصولتمرتضوی چنین چیزی میگفت،«عقلا» می پذیرفتند! اما یک دانش آموخته اقتصاد، چگونه اقتصاد معدن را کوچک و استاندارد ناپذیر ارزیابی میکند، تنها یک دلیل دارد و آن فرار از مسوولیت است و توجیهی برای ... آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
«کارائیب» با ارز دیجیتال در تقابل با هژمونی دلار
بروز چالشهای مختلف در حوزه پرداخت بهویژه در پرداختهای بینالملل و فرامرزی برای برخی از کشورهای حوزه آمریکای لاتین با ایالات متحده و کانادا، بانک مرکزی کارائیب شرقی (ECCB) را به این فکر انداخت تا با طراحی، راهاندازی و انتشار یک ارز دیجیتال بانک مرکزی مشترک در بین ۸ جزیره این منطقه، تجارت خارجی این ... «کارائیب» با ارز دیجیتال در تقابل با هژمونی دلار
از تاریخ بیاموزیم پیش از آنکه دیر شود
انتظارها پس از یک ماه و نیم سرانجام به پایان رسید و مسعود پزشکیان، رئیسجمهور جدید که بارها گفته است جایگاه کنونیاش را مدیون علی خامنهای میداند، در روز ۲۶ شهریور در نشست خبری مهندسیشدهای شرکت کرد و به پرسشهای طرحشده پاسخ داد. در یک کلام باید گفت که فیل موش زایید. در این نشست ... از تاریخ بیاموزیم پیش از آنکه دیر شود
با حذف دلار، تجارت پاکستان و چین با پول ملی آغاز شد
به نقل از رسانه های پاکستان، تجارت دوجانبه بین پاکستان و چین با توجه به تلاش طرفین برای کاهش انحصار دلار موفقیت قابل توجهی ارزیابی شده و دو کشور، تجارت با پول ملی را به صورت رسمی آغاز کردند.
منابع خبری در وزارت بازرگانی پاکستان اعلام کردند که دو کشور از چندی پیش تلاش های خود برای کاهش انحصار و وابستگی به دلار را آغاز کرده بودند.
بر این اساس، یک شرکت خصوصی پاکستان برای واردات تجهیزات مورد نیاز خود از چین، ۳۲۷ میلیون یوان پرداخت کرده است.
این منابع مدعی شدند که دولت چین با ارائه ۲۰ میلیارد یوان اعتبار به پاکستان موافقت کرده است، از این پس اسلام آباد می تواند تا سقف ۲۰ میلیارد یوان از چین کالا وارد کرده و پول آن را به واحد پولی چین بپردازد.
منابع افزودند:این حجم برای برآوردن تمامی نیازمندی های پاکستان کافی است.
به گزارش ایرنا، در سفر اخیر «عمران خان» نخست وزیر پاکستان به پکن، مقام های دو کشور بر آغاز تجارت به واحدهای پول محلی توافق کرده بودند و اسلام آباد و پکن در بیانیه ای مشترک در پایان نشست هیات های دو کشور از تجارت دو جانبه با ارز محلی به جای دلار آمریکا خبر دادند.
پس از دیدار هیات های عالیرتبه چین و پاکستان به ریاست «عمران خان» و «لی ککیانگ» نخست وزیران دو کشور، طرفین بیانیه ای مشترکی را در پایان نشست صادر کردند.
در آن بیانیه با توافق برای سرمایه گذاری مشترک در جهت همکاری های استراتژیک چین و پاکستان، طرفین با ترسیم چشم انداز آینده همکاری های مشترک بر انجام اقدام ها برای نزدیک کردن بیشتر جوامع دو کشور به یکدیگر نیز تاکید کردند.
در بیانیه یادشده همچنین از حمایت های چین برای برون رفت پاکستان از بحران اقتصادی جاری در این کشور قدردانی شد.
بر این اساس، طرفین ضمن اظهار اطمینان از پیشرفت در طرح های مربوط به کریدور اقتصادی چین -پاکستان از عزم راسخ دو کشور برای پیشبرد هرچه بهتر تمام برنامه های مربوط به این کریدور اقتصادی خبر دادند.
ایرنا
چین و اروپا برای تضعیف قدرت مالی آمریکا تلاش میکنند
بعد از خروج یک جانبه آمریکا از توافق هستهای و بازگشت تحریمهای این کشور علیه مردم ایران، اتحادیه اروپا و چین برخلاف سالهای گذشته دیگر سیاست پیروی از دستورات امریکا را دنبال نکرده و با ایجاد سیستم مالی جدید خود به دنبال حفظ روابط تجاری با ایران هستند.
ویتنام سریعترین رشد اقتصادی درجنوب شرق آسیا را ثبت کرد
ویتنام در سال ۲۰۱۸ میلادی با رشد اقتصادی بیش از ۷ درصد بالاترین میزان رشد را در میان ۱۰ کشور جنوب شرق آسیا و یکی از سریعترین جهش های اقتصادی در این قاره را به خود اختصاص داد.
چین دومین تامین کننده بودجه سازمان ملل میشود
با افزایش «رشد اقتصادی و درامد ناخالص ملی چین»، این کشور با پشت سر گذاشتن ژاپن، دومین تامین کننده بودجه سازمان ملل میشود.
انتقاد “شرودر” از فشارهای آمریکا بر آلمان، برای پیروی از سیاستهای آن کشور
صدر اعظم اسبق آلمان خواستار استقلال کشورش از آمریکا شده و تاکید کرد که کشور مستقلی مانند آلمان نباید به واشنگتن اجازه دهد که به آن تحمیل کند با چه کشوری مناسبات تجاری داشته باشد.