روسیه: مذاکره با واشنگتن علیرغم توطئه‌های اروپا ادامه دارد

یک مقام روس با اشاره به اینکه نیرو‌های ضد صلح در تلاشند تا هرگونه توافقی را ناکام بگذارند، ابراز امیدواری کرد که آمریکا رویکردی سازنده‌تر اتخاذ کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، تاکید کرد که تماس‌ها با آمریکا به طور کامل ادامه دارد، اما به ... روسیه: مذاکره با واشنگتن علیرغم توطئه‌های اروپا ادامه دارد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, بلاروس, تحریم, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

خبرنگار امریکایی: مردم دونباس خودرا بخشی از روسیه می‌دانند و در انتظار زلنسکی نیستند+ فیلم

خبرنگار امریکایی: مردم دونباس خود را بخشی از روسیه می‌دانند و در انتظار زلنسکی نیستند به گزارش اسپوتنیک: گارت پیرسون شارپ، گوینده و خبرنگار خارجی شبکه One America News، در گزارشی اعلام کرد، که باشندگان منطقه دونباس نه تنها در انتظار ولودیمیر زلنسکی نیستند، بلکه از پیوستن به روسیه ابراز خوشحالی کرده‌اند. وی که در ... خبرنگار امریکایی: مردم دونباس خودرا بخشی از روسیه می‌دانند و در انتظار زلنسکی نیستند+ فیلم

ادامه

آزادی, آمریکا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, فیلم

پای زلنسکی به پرنده ترورهای ناکام ترامپ و قتل چارلی کرک باز شد

یک نماینده پارلمان اوکراین مدعی نقش زلنسکی در ترور ناکام ترامپ و نیز قتل چارلی کرک شد. «آرتم دمیتروک» (Artem Dmitruk)، نماینده پارلمان اوکراین در اظهاراتی مدعی دست داشتن رئیس جمهور این کشور در ترور ناکام رئیس جمهور آمریکا و ترور چارلی کرک شد. به گزارش فرارو به نقل از «تریبون ایندیا»، آرتم دمیتروک، نماینده ... پای زلنسکی به پرنده ترورهای ناکام ترامپ و قتل چارلی کرک باز شد

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایدئولوژی, تروریسم, جنگ نیابتی, جهان, شرق اروپا, گزارش

اعتراف مکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است

«جفری ساکس» اقتصاددان برجسته آمریکایی، مدعی شد «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، در گفت‌وگویی خصوصی اذعان داشته که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) عامل اصلی جنگ اوکراین بوده است. به گزارش ایرنا از راشاتودی، به گفته جفری ساکس اقتصاددان و استاد دانشگاه آمریکایی، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه در محافل خصوصی اذعان کرده است که ناتو محرک ... اعتراف مکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, کودتا, گزارش, ناتو

سفیر روسیه ادعای رومانی در مورد نقض حریم هوایی این کشور را رد کرد

«ولادیمیر لیپایف» سفیر روسیه در رومانی با رد ادعای ورود پهپاد روسی به حریم هوایی این کشور، این حادثه را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی اوکراین دانست و گفت که مقامات رومانی هیچ سند قانع‌کننده‌ای برای اثبات این ادعا ارائه نکرده‌اند. به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، سفیر روسیه در رومانی در ... سفیر روسیه ادعای رومانی در مورد نقض حریم هوایی این کشور را رد کرد

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, روسیه, رومانی, شرق اروپا

اکونومیست؛ پایان هژمونی آمریکا

«اکونومیست» در مطلبی با عنوان «پایان هژمونی آمریکا» آورده است: آمریکا با عقب نشینی از افتضاح در خاورمیانه فرصت‌هایی را برای روسیه و دیگر طرف‌ها فراهم می‌آورد.

 

انور سادات رئیس جمهور اسبق مصر، در سال ۱۹۷۲ مستشاران نظامی شوروی سابق را از مصر اخراج و صحنه را برای دهه‌ها تسلط آمریکا و ناامیدی خشونت‌بار بزرگتری در خاورمیانه آماده کرد. باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۳ با امتناع از استفاده از اقدام نظامی علیه دولت سوریه و پس از آن بستن توافق هسته‌ای با ایران هژمونی آمریکا را تسلیم کرد. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر خلاف وی موشک‌هایی را به سوریه شلیک کرد. اما به موازات اینکه در میانه تهدید در هم کوبیدن دشمنان و خروج از سوریه بود گزینه دوم را انتخاب کرد. گاهی اوقات شاید مشاوران، سیاستمداران داخلی یا روند تحولات ترامپ را مجبور می‌کنند که اقدامی اتخاذ کند اما وی اغلب ثابت کرده نسبت به اوباما به گزینه‌های مذکور نزدیک نیست.

 

اکونومیست ادامه می‌دهد، این گونه تصمیم گیری باعث هرج و مرج طولانی، عدم تاثیرگذاری و غیرقابل پیش بینی بودن اوضاع می‌شود. توافق‌های نسبی ممکن است در یمن، سوریه و لیبی مورد مذاکره قرار گیرند؛ بدون اینکه راه حل همیشگی برای پایان این جنگ‌ها یافته شود. “توافق نهایی” صلحی که ترامپ میان اسرائیل و فلسطینیان به دنبال آن است مرده به دنیا خواهد آمد. تحریم‌های آمریکا علیه ایران نظام ایران را سرنگون نخواهد کرد و اصولگرایان آن را تقویت می‌کند.

 

در این اوضاع به هم ریخته، خطر وقوع جنگ‌های جدید در سال ۲۰۱۹ اگر از پیش طراحی نشده باشد ولی از روی اشتباه همواره وجود خواهد داشت. سرنگونی یک هواپیمای روس در ماه سپتامبر ۲۰۱۸ توسط سامانه دفاع موشکی سوریه که در واقع جنگنده‌های اسرائیلی را هدف گرفته بودند هشداری بود مبنی بر اینکه چگونه امور می‌تواند به خطا رود آن هم وقتی که قدرت‌های زیادی مشغول جنگ‌های مختلفی در یک منطقه محدود و نزدیک به هم باشند. یک خطر می‌‌تواند جنگ اسرائیل علیه ایران و همپیمانان آن به ویژه حزب الله لبنان باشد. جنگ دیگر می‌تواند ورود ترکیه علیه نیروهای سوریه و همپیمانان آن در زمانی باشد که آنها سعی در باز پس گیری ادلب از دست تروریست‌ها دارند.

 

اوضاع سیاسی منطقه خلیج فارس بی‌ثبات خواهد بود. قتل جمال خاشقجی نویسنده منتقد سعودی در کنسولگری سعودی در استانبول، سلمان بن عبدالعزیز و محمد بن سلمان پادشاه و ولیعهد سعودی را تضعیف کرده است. این امر می‌‌تواند به سرکوبگری بیشتر، تشدید توطئه‌ها در دربار و تعمیق جنگ سرد قدیمی با قطر و ترکیه منتهی شود. کنار آمدن ترامپ با همپیمانان مستبد باعث بی‌ثباتی می‌شود اما او بیشتر نگران از دست دادن نفوذ و توافقات دفاعی به روسیه و چین خواهد بود.

 

در واقع روسیه خود را به عنوان قدرت اجتناب ناپذیر در خاورمیانه بیشتر نشان خواهد داد. روسیه با ورود به سوریه در سال ۲۰۱۵ بشار الاسد رئیس جمهور سوریه را حفظ کردند. روسیه نشان داده است در کنار متحدان خود باقی خواهد ماند و مهم نیست چقدر مشمئز کننده باشد.

 

اکونومیست در پایان آورده است: روسیه تنها کشوری است که با بازیگران مهم منطقه ای مثل اسرائیل، ترکیه و به ویژه ایران روابط دوستانه‌ای دارد. کلید هر گونه حل مساله در سوریه در دستان روسیه خواهد بود نه آ‌مریکا.

پوتین: آزمایش “موشک مافوق صوتِ غیرقابل رهگیری” با موفقیت انجام شد

ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه، از آزمایش نهایی موفقیت‌آمیز یک “موشک جدید مافوق صوت” خبر داد و آن را دستاوردی بزرگ برای کشور و ملت روسیه قملداد کرد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, مسابقه تسلیحاتی