ویدئو تکان‌دهنده از اعدام میدانی یک جوان فلسطینی در نابلس+ فیلم

در حالی که موج تجاوزات ارتش اسرائیل در کرانه باختری شدت گرفته است، ویدئویی جدید از لحظه اعدام جوان فلسطینی به دست نیروی ویژه اسرائیل، بار دیگر ادعاهای تل‌آویو را زیر سؤال برده و خشم عمومی را برانگیخته است. به گزارش ایسنا، بر اساس ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، «رامی الکخن» جوان ... ویدئو تکان‌دهنده از اعدام میدانی یک جوان فلسطینی در نابلس+ فیلم

ادامه

اسراییل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فیلم

محمود عباس: ما مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

در حالی‌ که طرح‌های بین‌المللی مختلفی برای آینده نوار غزه در جریان است، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با صراحت اعلام کرد که هیچ قدرت خارجی، به‌ویژه آمریکا، حق اداره این منطقه را ندارد و فلسطینی‌ها خود توان مدیریت سرزمین‌شان را دارند. به گزارش ایسنا، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی کنفرانسی مطبوعاتی با «ولادیمیر ... محمود عباس: ما مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

ادامه

آمریکا, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین

ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

رئیس‌جمهور آمریکا با استقبال از پیشنهاد همتای روس خود برای برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم با کی‌یف به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین، گفت این فرصتی عالی برای دستیابی به صلح بین دو کشور است. به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مورد پیشنهاد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، برای مذاکره مستقیم با اوکراین ... ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

ادامه

آفریقا, آمریکا, اروپا, انگلیس, اوکراین, برزیل, ترکیه, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, صلح, فرانسه

اتهام وزیر خارجه انگلیس: ارسال بمب و موشک به اسرائیل در پوشش «تجهیزات دفاعی»

در پی افشای دروغگویی دولت لندن و ارسال بمب و موشک به اسرائیل در پوشش «تجهیزات دفاعی»، وزیر امور خارجه انگلیس به گمراه کردن نمایندگان مجلس متهم شده و قانونگذاران انگلیسی در نامه‌ای خواستار پاسخگویی او شدند. به گزارش ایسنا، «دیوید لمی» وزیر امور خارجه انگلیس که اکنون از سوی ۴۰ نماینده برای رسیدگی به ... اتهام وزیر خارجه انگلیس: ارسال بمب و موشک به اسرائیل در پوشش «تجهیزات دفاعی»

ادامه

اسراییل, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, طبقه کارگر, فلسطین, ناتو

سی‌ان‌ان: ویتکاف بدون تیم فنی به مذاکره با ایران می‌رود

شبکه آمریکایی مدعی است مذاکرات روز یکشنبه در عمان فقط در سطح مقامات ارشد برگزار می‌شود و تیم فنی، مذاکره‌کننده ارشد این کشور را همراهی نمی‌کند. به گزارش ایسنا، در شرایطی که قرار است دور چهارم گفت‌وگوهای غیرمستقیم واشنگتن – تهران فردا در مسقط برگزار شود، «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا هشدار داد که اگر ... سی‌ان‌ان: ویتکاف بدون تیم فنی به مذاکره با ایران می‌رود

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عمان, مذاکرات هسته‌ای

اکسیوس: تهران و ریاض موضوع بازگشایی سفارتخانه‌‌ها را بررسی‌ می‌کنند

وبگاه اکسیوس گزارش کرد که نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی طی ۳۰ روز آینده هیأتی را به هر دو کشور اعزام کنند تا در مورد بازگشایی سفارتخانه‌ها گفت‌وگو کنند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، وبگاه اکسیوس در خصوص برگزاری دور پنجم مذاکرات میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران نوشت که دور پنجم مذاکرات مقامات ارشد امنیتی و اطلاعاتی ایران و عربستان در پنجشنبه گذشته بر دو چالش کلیدی متمرکز بود: عادی سازی روابط و جنگ به رهبری عربستان سعودی در یمن.

 

اکسیوس در گزارش خود مدعی شد که در مذاکرات میان نمایندگان ایران و عربستان در خصوص برقراری مجدد روابط دیپلماتیک و بازگشایی سفارتخانه‌ها بحث‌هایی صورت گرفته است و ریاض خواهان اقدامات عملی بیشتری شده است.

 

در این گزارش آمده است که ریاض با بازگشایی سفارت ایران در عربستان برای فعالیت‌های مرتبط با سازمان همکاری اسلامی جده موافقت کرده است و یکی از منابع آگاه گفته است که دو طرف تصمیم گرفتند که طی ۳۰ روز آینده هیأتی را به هر دو کشور اعزام کنند تا در مورد بازگشایی سفارتخانه‌ها گفت‌وگو کنند.

 

بر اساس این گزارش، عربستان سعودی همچنین با ورود ۴۰ هزار زائر ایرانی به عربستان برای مراسم حج در ماه ژوئیه موافقت کرده است.

 

اکسیوس به نقل از برخی منابع گزارش کرده است که در جریان مذاکرات هفته گذشته میان نمایندگان تهران و ریاض، ایران نسبت به آتش بس در یمن نظر مثبتی داشته است اما تأکید کرده که باید گام های عملی برای حرکت به سوی صلح پایدار برداشته شود.

 

طبق این گزارش، در پی سرد شدن روابط عربستان با ایالات متحده پس از روی کار آمدن «جو بایدن» بعنوان رئیس‌جمهور آمریکا، ریاض سیاست‌های منطقه‌ای خود را در سال گذشته تغییر داده است.

 

دولت ایران بارها تصریح کرده است که روابط با همسایگان را بدون توجه به وضعیت توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ در اولویت قرار می‌دهد.

 

اکسیوس با اشاره به این موارد ادامه داد که مقام‌های سعودی و ایران طی هفته‌های آتی در بغداد مجدداً گردهم می‌آیند و قبل از آن نشست، یک نشست در سطح پایین‌تر بین ریاض و تهران در عمان برگزار خواهد شد.

 

رسانه‌های ایران اعلام کرده‌اند که با توجه به سازنده بودن مذاکرات میان ریاض و تهران، احتمال دیدار وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی وجود دارد اما اکسیوس در ادامه این گزارش نوشت که «فضای سازنده» کنونی تا حد زیادی به پیشرفت در یمن، از جمله تمدید آتش‌بس و حرکت به سمت مذاکرات صلح، وابسته است.

 

 «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه هفته جاری با تأیید دور پنجم گفت‌وگوهای میان تهران و ریاض گفت که این گفت‌وگوها با تلاش‌های دولت عراق و مساعدت‌های دولت عمان در بغداد برگزار شد و مثبت و رو به جلو بود.

 

شبکه آمریکایی «سی ان ان» در واکنش به این اظهارات مقام‌های ایرانی درباره دور پنجم گفت‌وگوهای میان عربستان و جمهوری اسلامی ایران گزارش کرد، در حالیکه کشورهای عربی حاشیه خلیج‌ فارس اعتماد خود به آمریکا برای پایبندی به تعهداتش در قبال امنیت خود از دست داده‌اند، دو رقیب قدیمی در غرب آسیا خود امور را به دست گرفته‌اند.

 

خطیب زاده در نشست خبری هفتگی خود در خصوص این موضوع که ایران مطالبی را به صورت کتبی به عربستان داده‌ و منتظر پاسخ عربستان است و این‌که آیا عربستان به این مطالب پاسخ داده است، گفت:«ما در خصوص موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای با هیأت اعزامی عربستان گفت‌وگوهایی انجام دادیم. ان‌شاءالله حج برگزار می‌شود، سال گذشته به خاطر کرونا داخلی برگزار می‌شود و گفت‌وگوها حاکی از این است که شاید نزدیک به ۴۰ هزار نفر اعزام خواهند شد و جزییات را از سازمان حج بپرسید و موضوعات دیگری در دستورکار بوده که در حال انجام است.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران روز گذشته همچنین درباره احتمال دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان هم یادآور شد: هنوز در آن نقطه قرار نداریم.

حل نشدن مساله فلسطین دلیل اصلی تنش‌ها در منطقه است

روسیه ضمن ابراز نگرانی از بالا گرفتن تنش‌ها میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی، بر اهمیت جلوگیری از آغاز موج جدیدی از درگیری‌های نظامی میان دو طرف تاکید کرد.

ادامه

اردن, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, سوریه, فلسطین, مصر