درحالیکه جاری شدن سیل در خیابانهای ویتنام بر اثر وقوع طوفان «یاگی» ۱۵۲ کشته بر جای گذاشته است، هزاران شهروند هانوی پایتخت این کشور را تخلیه کردند. به گزارش ایرنا، روزنامه استریتس تایمز امروز چهارشنبه گزارش داد که یاگی قدرتمندترین طوفان آسیا در سال ۲۰۲۴، پس از حرکت به سمت غرب ویتنام در روز هفتم ... تلفات ۱۵۲ نفری طوفان در ویتنام؛ هزاران نفر از هانوی تخلیه شدند
فارن افرز: شکست از چین در آسیای جنوب شرقی؛ هزینه سنگین حمایت آمریکا از اسرائیل
«فارن افرز» در تحلیلی حمایت واشنگتن از اسرائیل در غزه را از دلایل اصلی کاهش همسویی کشورهای جنوب شرقی آسیا با آمریکا عنوان کرده و تاکید کرد که آمریکا در حال واگذار کردن آسیای جنوب شرقی به چین است. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این رسانه تحلیلی با اشاره به نتایج نظرسنجی موسسه یوسف ... فارن افرز: شکست از چین در آسیای جنوب شرقی؛ هزینه سنگین حمایت آمریکا از اسرائیل
مالی: ارسال تسلیحات به کییف به تروریسم در منطقه ساحل آفریقا دامن میزند
عیسی کنفورو، نماینده دائم مالی در سازمان ملل گفت که بسیاری از تسلیحات غربی که در اختیار اوکراین قرار میگیرد به منطقه ساحل آفریقا میرسد و به جنایت و تروریسم دامن میزند. به گزارش جمعه شب ایرنا از “تاس”, وی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: ما خواستار شرکت در این نشست ... مالی: ارسال تسلیحات به کییف به تروریسم در منطقه ساحل آفریقا دامن میزند
تبریک پوتین به دبیرکل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام
«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه، انتخاب شدن «تو لام» بعنوان دبیرکل حزب کمونیست ویتنام را به وی تبریک گفت. به گزارش ایسنا، پوتین در پیامی که در وب سایت کرملین منتشر شد، تصریح کرده است: «رفیق عزیز، تو لام، لطفاً تبریک صمیمانه مرا به خاطر انتخاب خود به عنوان دبیرکل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام ... تبریک پوتین به دبیرکل کمیته مرکزی حزب کمونیست ویتنام
هشدار لاوروف درباره نظامیسازی آسیا با سلاحهای هستهای آمریکا
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه نسبت به استقرار سلاحهای هستهای در آسیا هشدار داد. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، لاوروف روز یکشنبه در سخنانی در شهر کوالالامپور پایتخت مالزی گفت: استقرار تسلیحات هستهای آمریکا در جنوب شرقی آسیا خطرات امنیتی منطقه را افزایش میدهد. لاوروف گفت: آمریکا مدتهاست که سلاحهای هستهای ... هشدار لاوروف درباره نظامیسازی آسیا با سلاحهای هستهای آمریکا
انگیزه ملی ویتنامیها برای توسعه بیشتر با کالاهای داخلی
‘ویتنامی ها کالاهای ویتنامی استفاده می کنند’ عنوان پویشی است که ویتنام قصد دارد با بهره گیری از آن ضمن کمک به تولید داخلی و ایجاد اشتغال به رشد اقتصاد خود کمک کند.
اگرچه حضور ۵۰۰ نشان تجاری شناخته شده به عنوان ‘کالاهای ویتنامی با کیفیت برتر’ در مقایسه با میلیون ها نشان تجاری شناخته شده جهان در بازار این کشور عدد بسیار کوچکی است، اما مقامات ویتنامی خرید محصولات داخلی را راهی برای توسعه همه جانبه این کشور می دانند.
در حال حاضر کالاهای وارداتی با فناوری بالا به ویتنام به مراتب بیش از میزان تولیدات داخلی این کشور و کالاهای مصرفی است.
مولفه های روانشناختی یکی از اصلی ترین مولفه هایی است که به فروش بیشتر کالاهای وارداتی در ویتنام کمک می کند، زیرا این فکر غالب و اغلب نادرست در بین خریداران وجود دارد که کالاهای وارداتی را با کیفیت تر از تولیدات داخلی این کشور می دانند.
ظرفیت ضعیف تجارت داخلی، فناوری های قدیمی و بسته بندی نامناسب محصولات داخلی از عواملی هستند که باعث شده خریداران ویتنامی کالاهای وارداتی را با ترجیح بیشتری در فهرست خریدهای خود قرار دهند.
تولیدکنندگان مطرح ویتنام نیز که تمرکز آنها بر کالاهای صادراتی است، توجهی به تبلیغات آنچنانی ندارند و متمایل به ایجاد یک مرکز فروش در این کشور نیستند. از اینرو، بخشی از محصولات با کیفیت خود را با هدف صادرات محض و با استفاده از خدمات ارائه شده دولت ویتنام به خارج صادر می کنند تا منافع اقتصادی خود را تامین نمایند.
برخی از تحلیلگران و کارشناسان اقتصادی ویتنام بر این باورند که برنامه خرید کالاهای ویتنام نیازمند همکاری دولت و بخش خصوصی است تا با برگزاری کنفرانس ها و نمایشگاه های گوناگون، نشان های تجاری داخلی را به مردم معرفی و برترین های حوزه های مختلف را شناسایی کنند.
این طرح که از سه سال پیش در برخی از استان های ویتنام آغاز شده، موفق به افزایش فروش محصولات ساخت ویتنام شده است. به عنوان مثال، استان ‘لائوچای’ از جمله استان هایی است که این طرح در آنجا موفقیت آمیز بود و با تشکیل ۳۵ شرکت مختلف در این زمینه تلاش های گسترده ای انجام شده است.
تجار محلی در این استان ویتنام با پاسخ مثبت به این برنامه تلاش کرده اند کاربرد فناوری های جدید را مورد پذیرش قرار دهند و از قیمت های خود با هدف رقابت پذیری بیشتر در بازار بکاهند.
توزیع کنندگان و مغازه داران ویتنامی نیز برای کمک به دولت با استفاده از روش های تبیلغی تلاش کرده اند خریداران را به خرید کالاهای تولید داخل تشویق نمایند.
علاوه بر استان ‘لائوچای’، استان های ‘هانوی’، ‘باس جیانگ’ و ‘هونگ ین’ با فروش بیشتر محصولات کشاورزی تولید داخل سهم مهمی در تحقق این برنامه ملی داشته اند.
تنها در یکی از برنامه های مرتبط با اجرای این طرح ملی، بیش از ۳۵ شرکت با حضور در بیش از ۶۰ نمایشگاه کفش، پوشاک، سرامیک، صنایع دستی و غذا بیش از ۲۰ هزار بازدیدکننده را
جذب کردند که فروش حاصل از آن بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دنگ (واحد پول ویتنام) کالاهای ساخت داخل شد.
ویتنام با جمعیت بیش از ۹۳ میلیون نفر از جمله کشورهای حوزه جنوب شرق آسیا است که سال گذشته با تولید ناخالص داخلی ۱۹۳ میلیارد دلاری توانست درآمد سرانه هر فرد را به حدود ۲ هزار و ۷۰ دلار افزایش دهد.
درآمد سرانه هر ویتنامی از سال ۲۰۱۲ تا سال گذشته به صورت میانگین سالانه ۱۲۵ دلار افزایش داشته است.
مقامات این کشور امیدوارند با پویش ‘ویتنامی ها کالاهای ویتنامی استفاده می کنند’، از ظرفیت های اقتصادی این کشور جهت پیمودن مسیر توسعه که در نهایت رفاه اجتماعی را به دنبال خواهد داشت، بهره مند شوند.
ایرنا،