عفو بین‌الملل: اقدام اسرائیل در توقیف کشتی مادلین نقض قوانین بین‌المللی است

رئیس سازمان عفو بین‌الملل توقیف کشتی مادلین توسط اسرائیل را محکوم کرده و اظهار داشت که این اقدام «نقض قوانین بین‌المللی» است. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره؛ اگنس کالامار، رئیس سازمان عفو بین‌الملل توقیف کشتی مادلین توسط اسرائیل را محکوم کرده و اظهار داشت که این اقدام «نقض قوانین بین‌المللی» است. او ... عفو بین‌الملل: اقدام اسرائیل در توقیف کشتی مادلین نقض قوانین بین‌المللی است

ادامه

آپارتایت, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

امروز در غزه، شاهد یک قساوت هستیم. تلاشی نه صرفاً برای کشتن یک ملت، بلکه برای محو کامل آن. تمام خانواده‌ها نابود شدند، بیمارستان‌ها به ویرانه تبدیل شدند، کتابخانه‌ها به خاکستر تبدیل شدند. این صرفاً فتح نظامی نیست، بلکه منطق استعمار و آپارتاید است. منطق حذف. هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، ... هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

ادامه

آپارتایت, آفریقا, آمریکا, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, تروریسم, جهان, سازمان ملل, صلح, فاشیسم, فقر, فلسطین, کانادا, کودکان, گرسنگی, منافع ملی, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

بورل: نتانیاهو در حال ارتکاب نسل‌کشی است و به دنبال نابودی ملت فلسطین است

بورل اظهارات نتانیاهو مبنی بر متهم کردن غرب به یهودستیزی به دلیل انتقاد از اسرائیل را نفرت‌انگیز خواند و تاکید کرد رژیم در غزه نسل‌کشی می‌کند. باشگاه خبرنگاران به نقل از القدس العربی؛ جوزپ بورل، کمیسر عالی سابق اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی، در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی لاسیکستا اسپانیا که امروز ... بورل: نتانیاهو در حال ارتکاب نسل‌کشی است و به دنبال نابودی ملت فلسطین است

ادامه

آپارتایت, اسپانیا, امنیتی, تحلیل, تروریسم, خاورمیانه, غرب, فلسطین, نسل‌کشی

نخست وزیر پیشین اسرائیل: «اسرائیل» در حال ارتکاب جنایت جنگی در غزه است

«ایهود اولمرت» نخست وزیر پیشین اسرائیل بار دیگر اذعان کرد که این رژیم در حال ارتکاب جنایت جنگی در نوار غزه است و وارد نبرد بدون هدفی شده که هیچ امیدی به پیروزی در آن وجود ندارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر پیشین اسرائیل بار دیگر اذعان کرد که این ... نخست وزیر پیشین اسرائیل: «اسرائیل» در حال ارتکاب جنایت جنگی در غزه است

ادامه

آپارتایت, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, خاورمیانه, فلسطین, کودکان

جنگ جنایتکارانه اسرائیل با مردم فلسطین

در شرایط بمباران بی‌پایان غزه و یورش‌های بی‌امان شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانهٔ باختری، اقدام دیوان کیفری بین‌المللی برای متهم کردن مقام‌های اسرائیلی نقطهٔ عطف مهمی است، گرچه هیچ نشانه‌ای از تغییر مسیر اشغالگران در نسل‌کشی دیده نمی‌شود کریم خان، دادستان ارشد [بریتانیایی] دیوان کیفری بین‌المللی (ICC)، پس از هفت ماه [بررسی پروندهٔ شکایت آفریقای جنوبی ... جنگ جنایتکارانه اسرائیل با مردم فلسطین

ادامه

آپارتایت, آمریکا, اسراییل, اشغالگری, انگلیس, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, صلح, صهیونیسم, فلسطین, کانادا, گزارش, مصر, نسل‌کشی

انگلیس برای چهارهمین هفته پیاپی صحنه تظاهرات ضدنژادپرستی شد

صدها تن از معترضان به نژادپرستی برای چهارمین هفته پیاپی در سراسر انگلیس دست به تظاهرات زده و برای شهروند سیاهپوستی که ماه گذشته به دست پلیس سفید پوست آمریکا کشته شد، شعار عدالت‌خواهی سردادند.

 

به گزارش ایرنا؛ تظاهرات کنندگان مانند هفته‌های گذشته ظهر امروز (شنبه ۳۱ خرداد) در هاید پارک واقع در قلب لندن تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی علیه تبعیض نژادی، نابرابری اجتماعی و ضد امپریالیسم به سمت پارلمان راهپیمایی کردند.

 

صدها معترض دیگر هم پس از تجمع در مقابل سفارت آمریکا در لندن، فریاد ضد ترامپ سرداده و سپس به سمت پارلمان تظاهرات کرده تا به سایر معترضان ملحق شوند.

 

پلیس ضد شورش که در هفته‌های گذشته با معترضان درگیر شده بود، حضور پر رنگی را برای کنترل اوضاع و جلوگیری از بروز خشونت داشت.

 

بر اساس گزارش رسمی پلیس لندن بیش از ۲۳۰ نفر در جریان تظاهرات سه هفته گذشته دستگیر و ۳۵ نفر تحت تعقیب قرار دارند.

 

در سایر شهرهای انگلیس از شمال تا جنوب اسکاتلند و از شرق تا غرب ولز هم تظاهرات کنندگان به نشانه همبستگی با معترضان ضد نژادپرستی در سراسر جهان راهپیمایی کردند.

 

انگلیسی‌ها به تاسی از معترضان در دیگر کشورها خواستار حذف تندیس شخصیت‌هایی شده‌اند که نماد برده داری و نژادپرستی هستند.

 

آن‌ها سه هفته پیش مجسمه «ادوارد کلستون» یکی از برده‌داران ثروتمند قرن ۱۷ را در شهر بریستول سرنگون کرده و به آب انداختند. پس از آن مجسمه «رابرت میلیگان» تاجر برده در قرن ۱۸ میلادی هم از مقابل موزه‌ داکلندز لندن پایین کشیده و به موزه منتقل شد.

 

مسئولین دانشگاه آکسفورد هم در واکنش به اعتراض دانشجویان، با حذف مجسمه سیسیل رودز (رودس) بازرگان و سیاستمدار انگلیسی قرن نوزدهم از سردر ساختمان یکی از دانشکده‌ها موافقت کرده‌ و قرار است به موزه منتقل شود.

 

در همین حال بانک مرکزی و کلیسای انگلیس هم با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای از نقش روسای پیشین خود در تجارت برده عذرخواهی کرده‌اند.

 

صادق خان شهردار لندن دستور داده تا همه مجسمه‌ها و اسامی خیابان‌های پایتخت انگلیس بازنگری شود. وی خواستار برچیده شدن تندیس‌های مربوط به برده‌داران شده و گفته که لندن باید با واقعیت تلخ تاریخ برده‌داری خود روبرو شود.

 

تحلیل‌گران معتقدند، دومینوی واژگونی تندیس سیاستمدارانی که باعث گسترش فقر و نابرابری اجتماعی شده‌اند، با قتل جورج فلوید در آمریکا آغاز شده است.

 

فلوید ۶ خرداد گذشته در حالی که یک افسر پلیس سفیدپوست آمریکایی زانویش را روی گردن او گذاشته بود، بطور غم انگیزی جان سپرد. این مساله باعث گسترش موج نارضایتی از تبعیض‌نژادی و نابرابری در سراسر این کشور و جهان شد.

سازمان ملل، قطعنامه‌ای در محکومیت نژادپرستی تصویب کرد

شورای حقوق بشر سازمان ملل بی آنکه آمریکا را محکوم کند، با صدور قطعنامه‌ای خواستار تحقیق درباره نژادپرستی سازمان یافته علیه سیاه پوستان شد.   به گزارش مهر به نقل از رویترز، شورای حقوق بشر سازمان ملل امروز جمعه در واکنش به قتل «جورج فلوید» سیاهپوست که کمتر از یک ماه پیش در ایالت مینه‌سوتای ... سازمان ملل، قطعنامه‌ای در محکومیت نژادپرستی تصویب کرد

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل

ایندپندنت؛ اولین پیروزی برای معترضان به نژادپرستی پلیس نیویورک

اندرو کومو، فرماندار نیویورک، قانون جدید اصلاحات در ساختار پلیس را امضا کرد که به موجب آن گرفتن گردن (chokeholds)‌ متهمان (هنگام بازداشت) ممنوع شده است. 

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خبر

نقطه عطف تاریخی؛ ترامپ از فرمانروایی نظامی خبر می‌دهد، کشور به جانب فاشیسم چرخش می‌کند!

رئیس‌جمهور دونالد ترامپ پس از حملهٔ سربازان به معترضان در پارک لافایت واشنگتن از آنان سان می‌بیند چندان که توانست  دوشنبه اول ژوئن/۱۲ خردادماه، از کلیسای سنت جان دیدن کند (پاتریک سمانسکی، آسوشیتدپرس).

ادامه

المان, امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, جهان, مقاله