توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

هیات‌های نمایندگی چین و آمریکا در مذاکرات تجاری لندن اعلام کردند که به یک «چارچوب کلی» توافق رسیده‌اند که برای تأیید به سران دو کشور ارائه خواهد شد. باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین؛ لی ژنگانگ، مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین، روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که پکن و آمریکا «به توافق اولیه‌ای در ... توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا

چین برای نخستین بار ۲ ناو هواپیمابر خود را به اقیانوس آرام فرستاد

وزیر دفاع ژاپن روز سه‌شنبه اعلام کرد که نیروی دریایی چین برای نخستین بار ۲ ناو هواپیمابر خود را به اعماق اقیانوس آرام فرستاد تا در مانوری مشترک شرکت کنند. به گزارش ایسنا، وزیر دفاع ژاپن به خبرنگاران گفت که این ناوهای هواپیمابر چین در شرق جزیره‌ی ایوو جیما ـ واقع در حدود ۷۵۰ مایلی ... چین برای نخستین بار ۲ ناو هواپیمابر خود را به اقیانوس آرام فرستاد

ادامه

آمریکا, اقیانوس آرام, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

شتاب مرگبار چین در مدرن‌سازی نظامی؛ تهدیدی برای امنیت آمریکا

شتاب نظامی بی‌سابقه چین، توازن قوا در آسیا را به چالش کشیده و آمریکا را وادار به بازنگری فوری در توان دفاعی خود کرده است. باشگاه خبرنگاران به نقل از فورتی فایو : با وجود هشدار‌های مکرر پنتاگون، چین با سرعتی بی‌سابقه در حال گسترش توانمندی‌های نظامی خود در زمین، هوا، فضا و سایبر است. ... شتاب مرگبار چین در مدرن‌سازی نظامی؛ تهدیدی برای امنیت آمریکا

ادامه

آسیا, آسیا-اقیانوسیه, آمریکا, اقیانوسیه, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

فضاپیمای ژاپنی از فرود بر روی ماه ناکام ماند

مقامات ژاپنی از ناکام ماندن ماموریت فرود فضاپیمای این کشوربر روی ماه خبر دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، تاکیشی هاکامادا رئیس شرکت فضایی ژاپنی Ispace، اعلام کرد که مأموریت فرود فضاپیمای Hakuto-R که با نام Resilience نیز شناخته می‌شود، با شکست مواجه شده است. وی در یک نشست خبری گفت: این ... فضاپیمای ژاپنی از فرود بر روی ماه ناکام ماند

ادامه

آمریکا, جهان, خبر, دانش, ژاپن, شرق آسیا

آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

«آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در ۴۱ کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با شتابی محسوس همراه شده است. بر اساس این گزارش، تا پایان ماه مه، چین به امتیاز خالص ... آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, ایران, بریکس, جهان, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان, فرانسه, گزارش, معیشت

اعزام بمب‌افکن‌های پکن به جزایر دریای چین جنوبی

به گزارش رویترز، نیروی هوایی چین بمب‌افکن‌های خود را روی جزایر دریای چین جنوبی مستقر کرد. نیروی هوایی چین در بیانیه‌ای این اقدام را بخشی از رزمایش تمرینی خود در مناطق مورد مناقشه اعلام کرد.

 

در بیانیه این سازمان که روز گذشته جمعه، منتشر شد، آمده است: «شاخه‌ای از نیروی هوایی آزادی‌بخش خلق اخیرا چندین بمب‌افکن اچ-۶کی را در منطقه مستقر کرده تا در این جزیره‌ها تمرین کنند و قابلیت ما را برای رسیدن به تمام مناطق، هدایت حمله در هر زمان و یورش در تمام جهات افزایش دهند».

 

در این بیانیه آمده که خلبان بمب‌افکن اچ-۶کی با حمله به چند هدف دریایی تمرین کرده و سپس در فرودگاهی دریایی به تمرین فرود و پرواز اقدام کرده است. بیانیه نیروی هوایی چین این تمرین را آمادگی برای «نبرد احتمالی در بخش غربی اقیانوس آرام و دریای جنوبی چین» اعلام کرد.

 

در بیانیه نیروی هوایی آزادی‌بخش خلق چین، به محل دقیق این تمرین اشاره‌ای نشده است.

 

ایالات متحده ناوهای جنگی خود را به مناطق مورد مشاجره دریای جنوبی چین گسیل کرده است تا با ادعای چین در رابطه با مالکیت این مناطق مقابله کند. جزایر دریای چین جنوبی محل مناقشه بسیاری از کشورها از جمله چین، ویتنام، فیلیپین، تایوان، برونئی و مالزی است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، نیروی هوایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: چندین فروند بمب‌افکن از انواع مختلف اعم از بمب‌افکن راهبردی دوربرد و مجهز به سلاح هسته‌ای H-6K اقدام به تمرین فرود و برخاست در فرودگاهی در یکی از جزایر در دریای چین جنوبی کرده‌اند.

 

در ادامه این بیانیه تصریح شد: یک واحد از نیروی هوایی ارتش چین اخیرا به سازمان‌دهی چندین بمب‌افکن نظیر مدل H-6K به منظور اجرای مانورهای تمرینی فرود و برخاست در جزایر مصنوعی در دریای چین جنوبی در راستای تقویت قابلیت ما برای پوشش کل منطقه و اجرای حمله در هر زمان و در تمامی مسیرها، اقدام کرده است.

 

این بیانیه تصریح کرد، خلبان یک بمب‌افکن H-6K اقدام به تمرین حمله به هدف تعیین شده در دریا و همچنین فرود و پرواز در یک فرودگاه در این منطقه کرد و این رزمایش را آماده شدن “در غرب اقیانوس آرام و همچنین نبرد برای دریای چین جنوبی” توصیف کرد.

 

این بیانیه که در حساب اینترنتی نیروی هوایی چین در یکی از شبکه‌های اجتماعی داخلی این کشور منتشر شد اشاره به مکان دقیق انجام این مانور نداشت.

 

بیانیه نیروی هوایی چین به نقل از وانگ مینگ لیانگ، یک کارشناس امور نظامی ذکر کرد که تمرین‌های فرود و برخاست هواپیماها در دریای چین جنوبی به نیروی هوایی کمک می‌کند تا قابلیت‌های رزمی خود را به منظور مقابله با تهدیدهای امنیتی دریایی تقویت کند.

 

پیشتر واشنگتن به پکن هشدار داده بود که از بابت تداوم نظامی سازی دریای چین جنوبی با “تبعات” نامشخص روبرو خواهد شد و این موضوع را با دولت چین در میان گذاشته است.

چین و ایالات متحده آمریکا، به جنگ تجاری خاتمه می‌دهند

چین و ایالات متحده آمریکا، تصمیم گرفتند که به هر گونه جنگ تجاری و نیز به افزایش تعرفه های گمرکی بر واردات محصول، خاتمه دهند.   بنا به گزارش رسانه های رسمی چین، امروز یکشنبه ٢٠ مِه، ایالات متحدۀ آمریکا و چین تصمیم گرفتند با محکوم کردن هرگونه جنگ تجاری، به افزایش عوارض مالیاتی بر ... چین و ایالات متحده آمریکا، به جنگ تجاری خاتمه می‌دهند

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر

وقتی که اون با “زیرکی” خود شگفتی‌ساز می‌شود

پایگاه خبری هیل در این باره نوشت: مانورهای چند ماه اخیر کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی در عرصه بین‌المللی موجب شگفتی برخی بابت “زیرکی و دانایی” آنها شده است.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, لیبی

عقب‌نشینی واشنگتن؛ بمب افکن‌های آمریکا در رزمایش با کره جنوبی شرکت نمی‌کنند

به دنبال هشدار کره شمالی مبنی بر اینکه احتمال دارد در برگزاری اجلاس سران آمریکا و کره شمالی در ماه آینده میلادی تجدید نظر کند، آمریکا اعلام کرد بمب افکن‌های اتمی این کشور در رزمایش هوایی با کره جنوبی شرکت نمی‌کنند.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, کره جنوبی, کره شمالی