آزادی صدها اسیر فلسطینی و هشدار تل‌آویو درباره برگزاری جشن+ فیلم

با اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس در غزه، صدها اسیر فلسطینی پس از سال‌ها حبس، روز دوشنبه از زندان‌های اسرائیل آزاد و به رام‌الله و نوار غزه منتقل شدند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روزنامه العربی الجدید، اسرای فلسطینی که در چارچوب توافق تبادل اسرا آزاد شده‌اند، امروز به رام‌الله در مرکز ... آزادی صدها اسیر فلسطینی و هشدار تل‌آویو درباره برگزاری جشن+ فیلم

ادامه

آزادی, اسراییل, امنیتی, جهان, خبر, زندانیان, فلسطین, فیلم

هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هاآرتص؛ «آلوف بن» سردبیر روزنامه‌ی عبری هاآرتص در مقاله‌ای نوشت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عملا با فشار وارد ... هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش, لبنان

افشاگری «آحارونوت» و پنهانکاری نتانیاهو/ نتانیاهو امتیازات عمیق و نگران‌کننده‌ای داده است

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارونوت» در گزارشی جنجالی، از ابعاد پنهان توافق آتش‌بس در غزه پرده برداشت و نوشت که «بنیامین نتانیاهو» حقایق توافق را از افکار عمومی پنهان کرده است. به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، شبکه روسیه الیوم به نقل از روزنامه «یدیعوت آحارونوت» فاش کرد که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر اسرائیل، در توافق آتش‌بس ... افشاگری «آحارونوت» و پنهانکاری نتانیاهو/ نتانیاهو امتیازات عمیق و نگران‌کننده‌ای داده است

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیت, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش

خبرگزاری فرانسه: حماس بر آزادی ۷ رهبر فلسطینی اصرار دارد

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه از پافشاری بر آزادی هفت تن از رهبران فلسطینی در مبادله اسرای قریب الوقوع خبر داد. به گزارش یکشنبه شب ایرنا، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات گزارش داد که حماس اقدامات مربوط به تحویل اسرای زنده اسرائیلی را تکمیل کرده است. این ... خبرگزاری فرانسه: حماس بر آزادی ۷ رهبر فلسطینی اصرار دارد

ادامه

آزادی, اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, فلسطین

عضو جبهه خلق برای آزادی فلسطین: سلاح مقاومت در مذاکرات مطرح نیست

«مروان عبدالعال» عضو دفتر سیاسی جبهه خلق برای آزادی فلسطین در اظهاراتی تأکید کرد که مساله سلاح مقاومت هرگز در میز مذاکرات مطرح نشده است. به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، عبدالعال در گفت وگو با شبکه الاقصی تصریح کرد: سلاح مقاومت در مذاکرات مطرح نشده و اداره نوار یک مساله ملی باقی می‌ماند. این سخنان ... عضو جبهه خلق برای آزادی فلسطین: سلاح مقاومت در مذاکرات مطرح نیست

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

“آنتونیو گوترش” خواستار پایان یافتن نقض حقوق بشر توسط اسراییل علیه فلسطینیان شد

دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین خواستار برقراری “قانون” و عدم بهره گیری از روش‌های مغایر با قوانین بین‌المللی علیه فلسطینیان شد.

 

اعتمادآنلاین| “آنتونیو گوترش” دبیرکل سازمان ملل متحد چهارشنبه‌شب از اسراییل خواست به نقض حقوق بشر علیه مردم فلسطین پایان دهد.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین خواستار برقراری “قانون” و عدم بهره گیری از روش‌های مغایر با قوانین بین‌المللی علیه فلسطینیان شد.

 

این خواسته‌های گوترش در گزارش کمیته ویژه سازمان ملل متحد مطرح شد که در خصوص اقدامات ضد حقوق بشری اسراییل علیه مردم فلسطین در سرزمین‌های اشغالی از جمله بیت‌المقدس شرقی تهیه شده است.

 

در گزارش کمیته ویژه سازمان ملل آمده است، این رژیم در برخورد با (فلسطینی‌ها) نباید از گلوله جنگی استفاده کند، همچنین رژیم تل آویو باید متعهد شود نیروهای امنیتی مجهز و آموزش دیده‌ از سلاح‌هایی استفاده کنند که درصد کشندگی آن کمتر باشد.

 

گوترش خواستار انجام تحقیقات مستقل و محاکمه آن دسته از نظامیان اسراییل شد که از قوه قهریه استفاده کرده‌اند و در جریان آن افرادی کشته و یا زخمی شده‌اند.

 

دبیرکل سازمان ملل در این گزارش تصریح کرد: اسرائیل باید تمامی اقداماتی که منجر به مجازات گروه غیرنظامیان می‌شود را متوقف کند.

 

وی ادامه داد: اسرائیل باید فورا گذرگاه‌های منتهی به نوار غزه را بازگشایی کند و متعهد شود که تمامی مردم فلسطین در سرزمین‌های اشغالی برای رفت و آمد از آزادی برخوردار باشند.

 

دبیرکل سازمان ملل متحد افزود، هرگونه محدودیتی که اسرائیل بر آزادی رفت و آمد در سرزمین‌های اشغالی وضع می‌کند، باید منطبق با حقوق بین‌الملل باشد.

 

وی تأکید کرد: بازداشت‌های خودسرانه اسرائیل باید پایان یابد و حقوق زندانیان رعایت شود.

 

گوترش در این گزارش از اسراییل خواست که به حقوق کودکان فلسطینی احترام بگذارد و رفتار مقامات تل آویو با کودکان فلسطینی منطبق بر سن آنها باشد، و از گزینه بازداشت، به عنوان آخرین راه‌حل و برای یک بازه زمانی کوتاه، استفاده کند.

 

از دیگر توصیه‌های دبیرکل سازمان ملل متحد به اسراییل، تعهد اسرائیل برای حفظ حقوق روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق بشری و جامعه مدنی است، بطوری که آنان بدون محدودیت یا بدون تهدید بتوانند به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

 

در آخرین توصیه گوترش به رژیم تل آویو در این گزارش آمده است: اسرائیل باید احترام کامل به حقوق بشر را تضمین و تمامی ناقضان حقوق بشر را مجازات کند.

 

توصیه‌های دبیرکل سازمان ملل متحد به اسرائیل پس از آن صورت می‌گیرد که سرزمین‌های اشغالی از روز سه‌شنبه و به دنبال ترور یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی و حملات تلافی‌جویانه این گروه به اسراییل نا آرام است.

 

اسراییل چهارشنبه‌ شب در ادامه تجاوز به نوار غزه، مواضع گروه‌های مقاومت را هدف قرار داد که طی آن دو فلسطینی به شهادت رسیدند.

 

با شهادت این دو نفر، شمار شهدای فلسطینی از سه‌شنبه تاکنون به ۲۶ نفر رسید و ۷۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

بدنبال ادامه تجاوزگری اسراییل، حملات جبهه مقاومت علیه مواضع اسراییلی‌ها نیز شدت گرفت بطوری که تاکنون بیش از ۳۶۰ موشک از غزه به سوی شهرک‌های اسراییلی شلیک شده است.

 

بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی، حملات و تجاوزات اسراییل و نیز ترور رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین را محکوم کردند.

آمریکا با اقدام اتحادیه اروپا در اجباری کردن برچسب «ساخت سرزمین‌های اشغالی» بر کالاهای اسراییلی مخالفت کرد

وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اقدام اخیر اتحادیه اروپا برای اجباری کردن برچسب «ساخت سرزمین‌های اشغالی» را نگران کننده خواند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

استفاده از برچسب «ساخت سرزمین‌های اشغالی» برای محصولات اسرائیلی در اروپا اجباری شد

دیوان دادگستری اروپا روز سه‌شنبه با صدور حکمی بی‌سابقه از مقامات کشورهای اروپایی خواست محصولات غذایی تولیدی در «سرزمین‌های اشغالی فلسطین» را از این پس به جای برچسب «ساخت اسرائیل» با برچسب «ساخت سرزمین‌های اشغالی فلسطین» وارد اروپا کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, ویدیو

وزیر خارجه مصر: برپایی کشور فلسطینی در منطقه، صلح برقرار می‌کند

«سامح شکری» وزیر خارجه مصر روز سه شنبه در دیدار با «جرد کوشنر» داماد و مشاور “دونالد ترامپ” رئیس جمهوری آمریکا در واشنگتن گفت: برپایی کشور فلسطینی منطقه را به ثبات و صلح سوق خواهد داد.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, مصر