هند پول نفت ایران را به یوان می‌دهد

بنابر اعلام رسانه انگلیسی، پالایشگاه‌های هندی در حال تسویه حساب برای محموله‌های نفت ایران هستند که تحت معافیت موقت از تحریم‌های آمریکا خریداری شده‌اند و این کار را با استفاده از یوان چین از طریق بانک ICICI مستقر در بمبئی (ICBK. NS) انجام می‌دهند. رسانه انگلیسی رویترز نوشت که پالایشگاه‌های هندی که پس از ۷ ... هند پول نفت ایران را به یوان می‌دهد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, تحریم, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, گزارش

پنتاگون: سناریوهای احتمالی درباره کوبا را بررسی می‌کنیم

همزمان با افزایش لحن تهدیدآمیز واشنگتن، وزارت جنگ آمریکا از بررسی گزینه‌های مختلف درباره کوبا خبر داده است؛ تحولی که می‌تواند نشانه گسترش دامنه سیاست جنگ طلبانه آمریکا به جبهه‌ای جدید باشد. به گزارش ایسنا؛ طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پنتاگون در پاسخ به گزارش‌های منتشرشده تأکید کرد که وارد گمانه‌زنی درباره سناریوهای فرضی نمی‌شود، اما ... پنتاگون: سناریوهای احتمالی درباره کوبا را بررسی می‌کنیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, امنیت ملی, ایران, تجاوز نظامی, تحریم, جهان, کارائیب, گزارش

ترامپ: آتش‌بس برقرار است ولی ایران نباید نفت بفروشد/ محاصره دریایی بنادر ایرانی از ساعت ۱۷:۳۰ امروز

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کردند که در اجرای فرمان رئیس‌جمهور، از ساعت ۱۰ صبح روز ۱۳ آوریل به وقت شرق آمریکا [دوشنبه ۱۷:۳۰ عصر به وقت ایران]، محاصره دریایی همه تردد‌های ورودی و خروجی به بنادر ایران را آغاز خواهند کرد. فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرده است: در محاصره بنادر ایران مانع حرکت ... ترامپ: آتش‌بس برقرار است ولی ایران نباید نفت بفروشد/ محاصره دریایی بنادر ایرانی از ساعت ۱۷:۳۰ امروز

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, تحریم, تنگه هرمز, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, محاصره دریایی

خفه ‌ساختنِ چین هدفِ بلندمدتِ جنگ آمریکا علیه ایران است

در جنگ علیه ایران زاویه‌ای هست که مجریانِ شبکه‌های خبری تلویزیونی، ژنرال‌هایی بازنشسته‌ که به مفسران رسانه‌ای تبدیل شده‌اند، و روزنامه‌هایی وابسته به شرکت‌های بزرگ، اگر هم به آن بپردازند از کنارش فقط می‌گذرند. آنان [مجریان خبری، مفسران رسانه‌ای، و روزنامه‌های وابسته] بیش‌تر به بازگویی تفسیرهایی می‌پردازند که پی‌درپی از سوی پیت هگست، وزیر جنگ، ... خفه ‌ساختنِ چین هدفِ بلندمدتِ جنگ آمریکا علیه ایران است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انرژی, ایران, برزیل, برنامه هسته‌ای, تحریم, جهان, چین, شرق آسیا, فقر, نیم کره غربی, ونزوئلا

شکست روایت واشنگتن؛ ایران عقب ننشست، معادلات تغییر کرد

مواضع متناقض آمریکا، سردرگمی واشنگتن در مدیریت جنگ با ایران را آشکار می‌کند؛ در حالی که تهدیدها افزایش یافته، پاسخ ایران همچنان قاطع و غیرقابل پیش‌بینی است. به گزارش ایلنا به نقل از الاخبار، نشانه‌های متناقض از سوی آمریکا نشان‌دهنده سردرگمی در مدیریت جنگ علیه ایران است. در حالی که دولت ترامپ به ایجاد تصویر ... شکست روایت واشنگتن؛ ایران عقب ننشست، معادلات تغییر کرد

ادامه

آمریکا, استراتژیک, ایران, پاکستان, تخریب, جنگ, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس

آمریکا معافیت‌های هسته‌ای ایران را لغو کرد

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز چهارشنبه هفتم خرداد در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایالات متحده معافیت‌‌های تحریمی پروژه‌های اتمی ایران مرتبط با توافق هسته‌ای موسوم به برجام را تمدید نخواهد کرد. وی همچنین از تحریم دو مقام اتمی ایران خبر داده است.

 

رویداد۲۴؛ وزیر امور خارجه آمریکا در این بیانیه گفته است: امروز پایان معافیت‌های تحریمی باقی مانده برای پروژه هسته‌ای ایران در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اعلام کنم.

 

مایک پومپئو اعلام کرده است که معافیت همکاری در زمینه تغییر کاربری نیروگاه آب سنگین اراک، تدارک سوخت هسته‌ای برای رآکتور تحقیقاتی تهران و انتقال ضایعات و زباله‌های هسته‌ای از ایران به خارج را تمدید نخواهند شد.

 

طبق این گزارش، این تحریم‌های در دوره زمانی ۶۰ روزه باز خواهد گشت و کشور‌های و شرکت‌های فعال در این پروژه‌ها فرصت خواهند داشت تا به همکاری خود پایان دهند.

 

مایک پومپئو در ادامه از تحریم دو مقام هسته‌ای ایران به دلیل نقش آن‌ها در توسعه برنامه هسته‌ای این کشور خبر داده است.

 

طبق این بیانیه امجد سازگار از مسئولان سازمان انرژی اتمی ایران و مدیر اجرایی تولید سانتریفیوژهای‌گازی غنی‌سازی اورانیوم در مقیاس صنعتی است. این گزارش می‌افزاید، امجد سازگار مدیریت نصب سانتریفیوژ‌ها در سایت فردو را به عهده داشته است.

 

در بیانیه وزیر امور خارجه آمریکا آمده است که مجید آقایی در توسعه سانتریفیوژ‌های پیشرفته ایران نقش داشته است.

 

آمریکا اردیبهشت ۹۷ از توافق شش قدرت هسته‌ای با ایران موسوم به، برجام، خارج شد و فروردین پارسال چند محدودیت جدید بر فعالیت‌های هسته‌ای صلح وضع کرد و به دو معافیت خاتمه داد.

 

بر اساس معافیت‌های کنونی که فروردین امسال برای شش ماه تمدید شد، شرکت‌های چینی، روسی و اروپایی می‌توانستند در برخی فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران همکاری کنند.

 

مایک پومپئو تاکید کرده است، معافیت از تحریم ادامه همکاری در نیروگاه بوشهر برای ۹۰ روز تمدید می‌شود.

 

کارشناسان مبارزه با اشاعه تسلیحات هسته‌ای به روزنامه «واشینگتن‌پست» گفته‌اند، گروهی از قانونگذاران آمریکایی به رهبری سناتور تام کاتن و همچنین مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا در تلاشند که فشار‌ها بر ایران را افزایش داده و بقایای امتیازاتی که در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما در چارچوب برجام به ایران داده شد را نیز از میان بردارند.

 

این روزنامه آمریکایی می‌گوید هنوز معلوم نیست آیا شرکت‌های روسی و چینی با توقف معافیت‌های آمریکا، همکاری با ایران را متوقف خواهند کرد یا نه.

 

بر اساس برجام، غنی‌سازی بالای ۲۰ درصد به مدت ۱۵ سال برای ایران ممنوع شده است، در حالی که سوخت مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی اراک با اورانیوم ۲۰ درصد غنی‌سازی شده تهیه می‌شود.

 

کلسی دیونپورت، مدیر مجمع کنترل تسلیحات و سیاست‌های منع اشاعه هسته‌ای، به واشینگتن‌پست می‌گوید توقف معافیت‌ها برای ارسال سوخت ۲۰ درصدی به رآکتور اراک، توجیهی برای جمهوری اسلامی خواهد بود تا درجه غنی‌سازی اورانیوم را از پنج درصد کنونی به ۲۰ درصد افزایش دهد.

 

همچنین کارشناسان به این رسانه گفته‌اند عدم تمدید تغییر کاربری نیروگاه آب سنگین اراک که می‌تواند پلوتونیوم برای ساخت بمب هسته‌ای تولید کند نیز بهانه‌ای برای توقف روند تغییر کاربری نیروگاه و بازگشت به طرح قدیمی نیروگاه آب سنگین به ایران دهد.

لاوروف: اعمال تحریم‌ها در شرایط اپیدمی کرونا، غیرانسانی و محکوم است

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تلاش برخی کشورهای غربی در سوء‌‌استفاده از همه‌گیری ویروس کرونا برای مجازات دولت‌های نامطلوب از دید آنها، اعمال تحریم‌ها در شرایط کنونی جهان، را کاملاً غیرانسانی و غیرقابل قبول دانست.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, تحریم, جهان, حقوق بشر, روسیه, ژئوپلیتیک, شرق اروپا

وال استریت ژورنال؛ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران برای توقف فروش نفت به ونزوئلا صورت گرفته است

روزنامه وال استریت ژورنال افشا کرد که تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی از نهادها و مقامات ایران به امید توقف روند فروش نفت این کشور به ونزوئلا بوده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای لاتین, ایران, تحریم, جهان, خبر, سازمان ملل