تظاهرات در محله الشیخ جراح علیه کوچاندن اجباری فلسطینیان

صدها تن از شهروندان فلسطینی و اهالی محله الشیخ جراح تظاهراتی را در اعتراض به تلاش‌ها برای بیرون راندن اهالی این محله از منازل خود و تحویل آنها به شهرک‌نشینان برپا کردند و نیروهای اسرائیلی به سمت برخی از شرکت کنندگان در این تظاهرات حمله کردند.

ادامه

اسراییل, اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین

مقاومت مردم ساکن منطقه، صهیونیست‌ها را وادار به تخلیه شهرک اویتار کرد

صهیونیست‌های ساکن شهرک “اویتار” در اراضی شهرک بیتا در جنوب نابلس بالاخره پس از مقاومت قهرمانانه ساکنان این منطقه مجبور به تخلیه این شهرک و ترک این منطقه شدند.

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین

تاکید وکلای عرب بر خروج ترکیه از سوریه و محکوم کردن وجود نظامیان خارجی در عراق

«اتحادیه وکلای حقوقی عرب» بر رفع محاصره ظالمانه مردم سوریه، حفظ وحدت و تمامیت ارضی و خروج نیروهای ترکیه از این کشور و پایان دادن جنگ یمن و توقف مداخله نظامی عربستان در آن تاکید کرد.

ادامه

اسراییل, امریکا, ترکیه, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خاورمیانه, دخالت نظامی, سوریه, صهیونیسم, عراق, فلسطین, گزارش, لبنان, لیبی, مصر, وکلا, یمن

توصیف اوباما از نفوذ صهیونیسم در دولت آمریکا

باراک اوباما بر اساس بخش‌هایی از کتاب خاطرات جدیدش که قرار است طی روزهای آینده به بازار بیاید بنیامین نتانیاهو را متهم به سازماندهی فشار سیاسی بر دولتش کرده است.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از میدل ایست آی، باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا در کتاب خاطرات جدیدش تحت نام “یک سرزمین موعود” تصدیق می‌کند که حامیان اسرائیل در آمریکا از اتهام یهودی‌ستیزی برای خفه کردن انتقادها از سیاست‌های این رژیم علیه فلسطینی‌ها استفاده می‌کنند.

 

بر اساس بخش‌هایی از این کتاب که از سوی جوویش اینسایدر منتشر شد، باراک اوباما نوشته است، سیاستمداران آمریکایی که “با صدای بیش از حد بلند از سیاست اسرائیل انتقاد کنند با ریسک برچسب خوردن به عنوان ضد اسرائیل (و احتمالا یهودی ستیز) مواجه شده و در انتخابات بعدی با یک رقیبی که به خوبی پشتیبانی مالی شده روبرو می‌شوند.”

 

این رئیس جمهور سابق آمریکا در این کتاب همچنین به توصیف چالش‌ها در روابطش با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌پردازد.

 

جوویش اینسایدر نوشت، اوباما نخست وزیر اسرائیل را متهم کرد به اینکه “خودش را طوری در مقام مدافع ارشد مردم یهود میبیند که تقریبا هر کاری که او را در قدرت نگه دارد برای خود توجیه می‌کند”.

 

اوباما هم‌چنین به لابی قدرتمند آیپک که حامی اسرائیل است نیز حمله کرده و گفت، این گروه به لحاظ ایدئولوژیک به راستگرایی میل کرد تا دولت نتانیاهو را بازتاب دهد و از اسرائیل حتی زمانی که اقداماتش “ضد سیاست آمریکا باشد” دفاع کند.

 

این رئیس‌جمهور سابق همچنین فاش کرد که به هنگام انتقاد از شهرکسازی‌های اسرائیل با برخوردهایی از جانب حزب خودش مواجه شده است.

 

به نوشته جوویش اینسایدر، اوباما نوشت، با وجود اینکه جمهوریخواهان کنگره اهمیتی به حقوق فلسطینی‌ها نمی‌دهند، همتایان دموکرات آن‌ها “نگران” خشمگین ساختن آیپک و از دست دادن حمایت آن بوده‌اند.

 

اوباما اضافه کرد، فشارهای حامیان اسرائیل بر دولتش از سوی نتانیاهو “هماهنگ شد” تا به رئیس‌جمهور آمریکا یادآوری کند “اختلافات سیاسی معمولی با یک نخست وزیر اسرائیل موجب هزینه سیاسی داخلی می‌شود”.

 

این رئیس جمهور سابق آمریکا در عین حال نتانیاهو را “باهوش، زیرک، سرسخت و دارای مهارت ارتباط برقرار کردن” توصیف می‌کند که از دانشش درباره سیاست آمریکا و رسانه با هدف مقاومت کردن در برابر سیاست‌های دولت که با آنها مخالف باشد، استفاده می‌کند.

 

اوباما شرح داد که یک بار رام امانوئل، رئیس دفتر سابقش به هنگامی که به ریاست جمهوری رسید به او گفت: زمانی رئیس‌جمهور آمریکا و نخست وزیر اسرائیل متعلق به پیش زمینه‌های سیاسی متفاوت باشند، شما پیشرفتی در قبال صلح ندارید. اوباما گفت که این دیدگاه امانوئل را بعد از صرف زمانی با نتانیاهو و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درک کرد.

 

اوباما نوشت که در زمان رقابت سال ۲۰۰۸ برای ریاست جمهوری، هدف یک “کمپین نجوا” برای آنکه او را “فاقد حمایت کافی از اسرائیل یا حتی متخاصم با آن نشان دهد” قرار گرفته است.

 

او همچنین نوشت که انتخابش به ریاست جمهوری در پیشرفت دونالد ترامپ در به قدرت رسیدن به سبب دامن زدن به اختلافات نژادی نقش داشته و اینکه اختلافات در آمریکا “عمیق هستند”. به گفته اوباما، کنار رفتن ترامپ از ریاست‌جمهوری برای رفع این اختلافات کافی نخواهد بود.

چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای گسترش اشغالگری

ایالات متحده در راستای پیشبرد طرح الحاق سرزمین‌های فلسطینی در قالب همکاری علمی با رژیم اسرائیل، به صهیونیست‌ها برای گسترش اشغالگری در کرانه باختری و بلندی‌های جولان، چراغ سبز نشان داده است.

ادامه

اسراییل, امارات, امریکا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین

اعتراض ۱۶ کشور اروپایی به ادامه ساخت‌وساز اسرائیلی‌ها در کرانه باختری

سفرای ۱۶ کشور اروپایی با ارسال پیام اعتراضی به وزارت خارجه اسرائیل، تصمیم این رژیم برای ادامه ساخت و ساز برای صهیونیست‌ها در منطقه E1 واقع در کرانه باختری را نگران‌کننده خواندند.

ادامه

اروپا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین