نیویورک‌تایمز: انتقال موشک‌های تاماهاوک‌ها به اوکراین یعنی تقابل مستقیم روسیه و آمریکا

رسانه آمریکایی نوشته انتقال موشک‌های کروز تاماهاوک آمریکایی به اوکراین باعث می‌شود تا ایالات متحده به رویارویی مستقیم با روسیه نزدیکتر شود. به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی با بیان اینکه «تامین و ارائه چنین تسلیحاتی به اوکراین واقعا چالش برانگیز است»، تصریح کرده است: «ارسال این موشک‌ها به اوکراین به‌ویژه به این دلیل پیچیده خواهد ... نیویورک‌تایمز: انتقال موشک‌های تاماهاوک‌ها به اوکراین یعنی تقابل مستقیم روسیه و آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

برنی سندرز: ترامپ به سرعت آمریکا را به سمت استبداد می‌برد

سناتور آمریکایی هشدار داد دونالد ترامپ «به سرعت آمریکا را به سمت استبداد می‌کشاند.» به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل آمریکایی در مطلبی برای وبسایت obrag.org نوشت: «دونالد ترامپ به سرعت ما را به سمت استبداد می‌برد. در حالی که در کشور ما عمده مردم به روی حملات غیرقانونی و ضدقانون اساسی ماموران سازمان ... برنی سندرز: ترامپ به سرعت آمریکا را به سمت استبداد می‌برد

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, استبداد, تحلیل, جهان, حقوق بشر, دموکراتیک, دموکراسی, روزنامه نگاران

ترامپ پوتین را تهدید کرد!

رئیس جمهور آمریکا با تکرار سیاست تهدید علیه روسیه، این کشور را به تامین موشک دوربرد «تام‌هاوک» برای اوکراین تهدید کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ولادیمیر پوتین، همتای روسیه‌ای خود را تهدید کرد که در صورت حرکت نکردن به سوی پایان جنگ اوکراین، برای کی‌یف موشک ... ترامپ پوتین را تهدید کرد!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هاآرتص؛ «آلوف بن» سردبیر روزنامه‌ی عبری هاآرتص در مقاله‌ای نوشت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عملا با فشار وارد ... هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش, لبنان

حمله بی‌سابقه تاکر کارلسون به نتانیاهو و سیاست‌های اسرائیل

مجری آمریکایی در بیانیه‌ای بی‌سابقه اعلام کرد که نتانیاهو با سیاست‌های خود هم آمریکا و هم رژیم اسرائیل را نابود خواهد کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از قدس نیوز؛ تاکر کارلسون، مجری تلویزیونی و روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی در بیانیه‌ای آتشین، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل را به دلیل اتخاذ سیاست‌های نسل‌کشی، به نابودی آمریکا ... حمله بی‌سابقه تاکر کارلسون به نتانیاهو و سیاست‌های اسرائیل

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

وزیر دفاع آمریکا: چین، چالش راهبردی ماست

وزیر دفاع آمریکا، چین را چالش راهبردی برای کشورش دانست و گفت: ما باید از آن پیشی بگیریم.

 

نشست دو روزه سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به میزبانی لندن از دیروز سه‌شنبه (۱۳ آذر) آغاز به کار کرد و عصر امروز چهارشنبه به کار خود پایان می‌دهد.

 

خبرگزاری رویترز در خبری با یادآوری این نشست نوشت:‌ با گذشت ۷۰ سال از بنیانگذاری این سازمان در دوره جنگ سرد به عنوان ائتلاف کشورهای دو سوی اقیانوس اطلس با تمرکز بر مسکو، ناتو توجه خود را بر چالش فزاینده و نیرومند چین متمرکز می‌کند.

 

اما حتی برای دیپلمات‌های این ائتلاف نظامی دارای ۲۹ عضو مشخص نیست که برای اجرای این وظیفه، آمادگی داشته باشد؛ به ویژه در هنگامی که اختلاف شدید داخلی و تنش در نشست جاری آشکار بود و دیده می‌شد.

 

واشنگتن ماموریت تمرکز بیشتر بر چین را راهبری می‌کند و اطمینان دارد که بیشتر کشورهای اروپایی به ویژه به دلیل نگرانی از قدرت فزاینده اقتصادی چین، از آن حمایت و پیروی می‌کنند.

 

در همین رابطه رویتز در مصاحبه‌ای با « مایک اسپر » وزیر دفاع آمریکا، به نقل از او نوشت:‌ درک و مفاهمه فزاینده‌ای در اروپا درباره چالش‌های ناشی از «قدرت به سرعت گسترش یابنده چین» وجود دارد که همه موارد از تسلیحات ماوراء صوت تا ناوهای هواپیمابر را در برمی‌گیرد. پکن چالش راهبردی ما به شمار می رود و ما باید از آن پیشی گیریم.

 

وزیر دفاع ایالات متحده افزود: این بدان معنا نیست که چین اکنون دشمن ماست، بلکه ما باید برای شکل‌دهیِ گروهی یک ائتلاف، همکاری کنیم و و آماده پیشامدهای ناخواسته باشیم.

 

در ادامه گزارش رویترز آمده است: اعضای ناتو در نشانه‌ای از تلاش در این زمینه در نشست اخیر، راهبرد تازه‌ای را برای نظارت بر فعالیت‌های نظامی فزاینده چین تصویب کردند.

 

« ینس استولتنبرگ » دبیرکل ناتو در نشست لندن گفت که چین دومین هزینه عمده نظامی در جهان را پس از ایالات متحده دارد. او با یادآوری فعالیت‌های (نظامی) چین در شمالگان و آفریقا و سرمایه‌گذاری‌های سنگین آن در بخش زیرساخت‌های کشورهای اروپایی، افزود: این سخن به معنی انتقال نیروهای ناتو به حوزه دریای جنوبی چین نیست، بلکه توجه به این واقعیت است که چین به ما نزدیک می‌شود.

 

رویترز در ادامه نوشت: آمریکا به ویژه از همپیمانان اروپایی خود خواستار تحریم خرید و کاربرد تجهیزات مخابراتی ساخت شرکت مخابراتی « هوآوی » چین به علت احتمال استفاده از آنها برای جاسوسی است.

 

اسپر در بخش دیگری از این گفت‌وگو، اختلافات درونی ناتو را کم اهمیت ارزیابی کرد و گفت: به یاد نمی‌آورم زمانی درجه‌ای از ناهماهنگی از سوی یک عضو وجود نداشته باشد، این غیرمعمول نیست. اما اگر این بار این موضوع اندکی برجسته شده، به نظرم به این دلیل است که ما در حال گذار از دوره انتقالی هستیم تا اطمینان یابیم این ائتلاف بر آینده متمرکز شده است.

ایرنا

نگرانی مشترک اعضای ناتو؛ افزایش قدرت چین و خصومت دیرینه با روسیه

کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) با وجود اختلافات گسترده درمورد مسائل مختلف، نگرانی‌های مشترکی نظیر قدرت فزاینده چین و تداوم روابط سرد با روسیه دارند و برای فائق آمدن بر این نگرانی‌ها، ناچار به حفظ اتحاد نصفه و نیمه خود هستند.

ادامه

اتحاد شوروی, السالوادور, امریکا, انگلستان, جهان, چین, خبر, روسیه, فرانسه, کانادا, ناتو

فارن پالیسی؛ جنگ‌های آینده به خاک آمریکا نیز کشانده می‌شود

پیشرفت‌های صورت گرفته در دنیای امروز جنگ‌افزارهای نظامی، فناوری‌های جدیدی را در اختیار چین و روسیه قرار داده که می‌تواند پایگاه‌ها و شبکه لجستیک نظامی آمریکا را، حتی بخش‌هایی که در داخل خاک این کشور است، به نابودی بکشاند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, مسابقه تسلیحاتی, ناتو