چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

موج ورشکستگی‌ در کمین بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا

کارشناسان هشدار می‌دهند که تداوم تعطیلی‌های سراسری ناشی از همه‌گیری کرونا در آلمان، موجب به راه‌افتادن موج ورشکستگی فعالیت‌های اقتصادی خرد و کلان در این کشور به عنوان قدرت اول اقتصادی اروپا می‌شود.

 

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در حالی که بنگاه‌های اقتصادی از تعطیلات سراسری و دنباله‌دار در آلمان رنج می‌برند، کارشناسان از به راه افتادن موجی از ورشکستگی‌ها در بین آنها ابراز نگرانی می‌کنند.

 

نشریه اشپیگل آلمان با اشاره به شرایط دشوار خرده فروشی‌ها در بحران کرونا می‌نویسد: سوال این نیست که آیا موجی از ورشکستگی شرکت‌ها ایجاد می‌شود یا خیر، بلکه سوال این است که این اتفاق چه زمانی رخ خواهد داد.

 

در این رابطه «اشتفان گنث» مدیر اجرایی انجمن تجارت آلمان (HDE) با بیان این که انتظار نمی‌رود تعطیلی مغازه‌ها به این زودی خاتمه یابد به خبرگزاری د.پ.آ. گفت: من نگرانم که مغازه‌ها در ۱۰ ژانویه نیز مجاز به بازگشایی نشوند. زیرا هدف گذاری برای کاهش میزان آلودگی هفت روزه در سطح کشور به زیر ۵۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر، احتمالاً تا آن زمان قابل دستیابی نخواهد بود.

 

به گفته گنث خرده فروشان احساس می کنند در بحران تنها مانده اند و شرایط آنها بسیار جدی است. هر چند «اولاف شولتز» وزیر دارایی آلمان از پرداخت کمک های میلیاردی به خرده فروشان خبر داده اما در بسیاری از موارد این کمک پرداخت نمی‌شود زیرا موانع بسیاری در مسیر آن وجوئد دارد. در نتیجه خرده فروشان دسترسی کافی به کمک های دولتی ندارند.

 

مدیر اجرایی انجمن تجارت آلمان هشدار داد که طی چند ماه آینده موجی از ورشکستگی‌های خرده فروشان به راه خواهد افتاد. بسیاری از شرکت‌های بازرگانی نیز که تحت تأثیر تعطیلی دو بار قرار گرفته‌اند ، ارزش سهام خود را تا حد زیادی از دست داده‌اند و اکنون به حمایت اقتصادی نیاز دارند، در غیر این صورت پایان تلخی در انتظار آنها خواهد بود.

 

به گفته رئیس DIW ، خطر موج ورشکستگی شرکت‌ها افزایش بیکاری را نیز به همراه دارد. با این وجود تمدید محدودیت‌ها اقدامی درست است. هر چند برداشته شدن محدودیت‌ها ممکن است در کوتاه مدت به نفع برخی باشد ، اما در دراز مدت به همه آسیب می‌رساند.

 

وی سیاستمداران را به عدم توانایی در مدیریت بحران متهم کرد و گفت آلمان برای موج دوم کرونا به اندازه کافی آماده نشده بود. بعلاوه سیاستمداران نسبت به موج دوم خیلی دیر واکنش نشان دادند: «اگر دولت‌های فدرال و ایالتی در اواسط ماه اکتبر به موج دوم واکنش نشان می‌دادند ، قطعاً می‌توانست جان انسان‌های بیشتری را نجات داده و خسارات اقتصادی را کمتر کند.

 

در همین حال «گابریل فلبرمایر» اقتصاددان آلمانی می‌گوید به دلیل همه‌گیری کرونا ، حدود ۶۰۰ هزار شغل در آلمان از بین خواهد رفت. رئیس موسسه اقتصاد جهانی شهر کیل گفت: بخش هایی که بیشترین آسیب را دیده‌اند آنهایی هستند که مانند صنایع هواپیمایی و گردشگری تحت تغییرات ساختاری قرار گرفته‌اند.

 

وی پیامدهای دائمی کرونا را در جهانگردی می بیند و می‌گوید: در آنجا نیز همه چیز درست نخواهد شد. در جهانگردی خصوصی، بازگشت هزینه کاملاً واضح خواهد بود: مردم می‌خواهند به سواحل و کوهستان بروند. با این وجود ، در جهانگردی تجاری، یک تغییر ساختاری مشخص به وجود می آید. پروازها کمتر و جهانگردی کمتر خواهد شد. این امر به ویژه بر هتل های شهرها تأثیر می گذارد. در عوض ، ارتباطات آنلاین اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند.

وزیر خارجه چین خطاب به امریکا؛ باعث پیشرفت خودتان شوید نه اینکه مانع پیشرفت دیگر کشورها

وزیر امور خارجه چین امروز (شنبه) تاکید کرد، روابط پکن با آمریکا به یک “تقاطع جدید” رسیده و ممکن است پس از یک دوره “دشواری بی‌سابقه” به مسیر درست بازگردد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

مخالفت آمریکا با بودجه سازمان ملل نتیجه نداد

دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا سه هفته قبل از تحویل قدرت به جو بایدین رییس جمهوری منتخب این کشور، با دادن رای منفی به بودجه سازمان ملل بر سر اختلاف درباره اسرائیل و ایران، آخرین ضربه خود را به این سازمان وارد کرد اما این اقدام حمایت بین‌المللی را در پی نداشت.

ادامه

اسراییل, افریقای جنوبی, المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خبر, سازمان ملل, فرانسه