منابع مصری: طرح جدید «اسرائیل» توافق صلح با قاهره را از بین می‌برد

منابع مصری به احتمال از بین رفتن توافق صلح میان قاهره و تل آویو در سایه طرح جدید اسرائیل علیه نوار غزه اشاره کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، منابع مصری در گفتگو با روزنامه العربی الجدید تاکید کردند که طرح جدید اسرائیل ارائه شده در مذاکرات غیر مستقیم با جنبش حماس مبنی بر استقرار مجدد ... منابع مصری: طرح جدید «اسرائیل» توافق صلح با قاهره را از بین می‌برد

ادامه

اسراییل, امنیتی, جهان, خاورمیانه, خبر, صلح, فلسطین, مصر

چرخش تجارت جهانی به سوی خاورمیانه: فرصتی تازه برای ایران

در آخرین روز تیرماه ۱۴۰۳ قطار کانتینری دو سربار ایران – چین در مراسمی با حضور مدیرعامل راه آهن ایران و سفرای چین، قزاقستان و ترکمنستان در بندر خشک ریلی «آپرین» راه‌اندازی شد. به گزارش CGTN به نقل از لوئو لایی آن تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار چین: در سال جاری، با تداوم تنش‌های تجاری ... چرخش تجارت جهانی به سوی خاورمیانه: فرصتی تازه برای ایران

ادامه

اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, عربستان, قزاقستان, کویت, گزارش

ترامپ چه می‌گوید ؟؟؟

دونالد ترامپ سخن می‌گوید: با صراحتی که شاید بسیاری جرأت بیان آن را ندارند، با اینکه گفتارش آمیخته به وقاحت، رذالت و خصومت است، اما به دلیل شفافیتش قابل توجه است. باید اذعان کرد که در این صحبت‌ها حقیقتی تلخ نهفته است. ترامپ در کنفرانس اخیر جمهوری‌خواهان به شکلی آشکار و ترسناک درباره آنچه در ... ترامپ چه می‌گوید ؟؟؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فرانسه

گاردین: اسرائیل نمی‌تواند مانع تداوم ۴ هزار سال تمدن در غزه شود

روزنامه گاردین امروز با انتقاد از کوچاندن مردم غزه به اردوگاهی در شهر رفح از انفعال جامعه جهانی در برابر جنایات اسرائیل انتقاد کرد و نوشت که غزه سابقه ۴ هزار سال سکونت انسان را داشته و تلاش تل‌آویو توقف زندگی در آن محکوم به شکست است. به گزارش ایرنا، گاردین امروز و در مقاله‌ای ... گاردین: اسرائیل نمی‌تواند مانع تداوم ۴ هزار سال تمدن در غزه شود

ادامه

اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین

کارشناس آمریکایی: رویکرد ترامپ افراط‌گرایی را تقویت می‌کند

تحلیلگر «موسسه امریکن اینترپرایز» اعتقاد دارد که نگاه معامله محور «دونالد ترامپ» موجب تقویت گروه های افراطی می‌شود و وی را به رئیس جمهوری بدتر از اوباما تبدیل می‌کند که به عنوان مسئول ایجاد داعش شناخته می‌شود. به گزارش روز شنبه ایرنا،«مایکل روبین» کارشناس این اندیشکده با بیان اینکه برای ترامپ فرق نمی کند که ... کارشناس آمریکایی: رویکرد ترامپ افراط‌گرایی را تقویت می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, افغانستان, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, سوریه, قطر

تردد در بزرگراه بین‌المللی حلب – دمشق از سر گرفته شد

آرامش نسبی در استان ادلب با وجود نقض چندباره آتش بس توسط گروه های تروریستی باعث شده تا باردیگر رفت و آمد در بزرگراه بین المللی حلب به دمشق در شمال سوریه از سر گرفته شود.

 

به گزارش ایرنا؛ خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) روز شنبه در یک گزارش ویدیویی از رفت و آمد خودروهای شخصی، عمومی و موتور سیکلت ها در بخش سراقب جاده حلب به دمشق خبر داد.

 

در این گزارش شهروندان سوری رفت و آمد در این مسیر را امن اعلام کرده و از ارتش سوریه به خاطر فراهم کردن شرایط از سرگیری دوباره تردد در آن تشکر کردند.

 

شهر سراقب در جنوب شرق استان ادلب چند هفته قبل از سوی ارتش سوریه آزاد و به دنبال آن جاده حلب نیز بعد از هشت سال در این بخش بازگشایی شد.

 

تروریست ها هفته گذشته در سایه برخی حمایت ها بخش هایی از این شهر را دوباره اشغال کردند که با آزادی دوباره آن از سوی ارتش سوریه با همکاری نیروهای مقاومت اکنون دوباره رفت و آمد در این مسیر راهبردی سوریه از سرگرفته شد.

 

سران روسیه و ترکیه نیز در مذاکرات روز پنجشنبه در کاخ کرملین توافق کردند که راهگذر امنیتی در حاشیه جاده ای که منطقه حلب را به بندر لاذقیه متصل می‌کند، ایجاد شود.

 

به گفته سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، مسکو و آنکار راهگذر امنیتی در شش کیلومتری شمال و نیز شش کیلومتری جنوب جاده متصل کننده لاذقیه به حلب ایجاد می‌کنند.

 

وی افزود: علاوه بر آن، از روز ۱۵ ماه مارس (۲۵ اسفند ماه) گشت مشترک واحدهای نظامی روسیه و ترکیه در نزدیکی شهر سراقب که در کنترل ارتش سوریه قرار دارد و به تازگی از کنترل تروریست ها خارج شده، آغاز خواهد شد.

 

شاخص های معین راهگذر امنیتی در حاشیه جاده مدنظر را وزارت دفاع روسیه و ترکیه در شش روز آینده تعیین می‌کنند.

 

خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه نیز از سفر کمیته نظامی روسیه به این کشور طی این هفته و به دنبال توافق رؤسای جمهور ۲ کشور مبنی بر آتش‌بس در ادلب خبر داد.

 

به موجب این توافقنامه، روسیه و ترکیه عملیات گشت زنی مشترک در بزرگراه اِم فور را آغاز می‌کنند. این توافقنامه همچنین تصریح می‌کند که یک کریدور امنیتی ۱۲ کیلومتری به سمت شمال و به سمت جنوب این بزرگراه برای استان ادلب برقرار خواهد شد.

 

این در حالی است که گروه‌های تروریستی با وجود توافق مزبور بین مسکو و آنکارا اقدام به نقض این آتش بس می‌کنند.

 

مرکز هماهنگی های روسیه در سوریه در آخرین آمار خود گزارش داد که گروه های تروریستی در ساعات گذشته ۶ مرتبه آتش بس را نقض کرده و مناطق مسکونی و پایگاه های ارتش سوریه را در حومه حلب و لاذقیه هدف حمله قرار دادند.

 

تروریست ها پیشتر نیز از اجرای توافق سوچی بین روسیه و ترکیه و تحویل سلاح های سنگین خود سر باز زدند و آن را نادیده گرفتند.

 

این توافق شهریور ۱۳۹۸ در شهر سوچی روسیه امضا شد.

صدراعظم سابق آلمان؛ اتحادیه اروپا به وعده‌هایش در مورد پناهجویان عمل نکرد

گرهارد شرودر روز جمعه گفت، اتحادیه اروپا به وعده‌های خود در مورد توافقنامه پناهجویان در سال ۲۰۱۶ میان آنکارا و بروکسل عمل نکرده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, بلژیک, بلغارستان, پناهجویی, ترکیه, جهان, حقوق بشر, غرب اروپا, یونان

اخراج ییمی اُکِسوُن، رهبر حزب دموکرات‌های سوئد از ترکیه

رهبر حزب دموکرات‌های سوئد، ییمی اُکِسوُن به نقل از منابعی در ترکیه، امروز به دلیل پخش اعلامیه‌هایی در مرز یونان و ترکیه، توسط پلیس ترکیه مورد بازجویی قرار گرفت و برای اخراج به سوئد به فرودگاه استانبول منتقل شد.

ادامه

ایران, ترکیه, جهان, خبر, سوئد, شمال اروپا

آمریکا با صدور بیانیه شورای امنیت در حمایت از توافقات روسیه – ترکیه مخالفت کرد

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: شورای امنیت با وجود حمایت نسبی نمایندگان کشورها، به خاطر مخالفت یکی از کشورها ( آمریکا ) موفق نشد بیانیه‌ای در حمایت از توافقات پوتین و اردوغان درباره ادلب صادر کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, سوریه

روسیه نسبت به اوضاع امنیتی تنگه هرمز ابراز نگرانی کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با ابراز نگرانی از اوضاع امنیتی در تنگه هرمز اعلام کرد که حضور ناوهای خارجی در این تنگه به امنیت منطقه کمک نمی‌کند.

ادامه

المان, ایتالیا, بلژیک, پرتغال, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, دانمارک, روسیه, فرانسه, هلند, یونان