رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا در اظهاراتی با اشاره به اینکه بریکس نماد امید برای جهانی عاری از هرج و مرج است، تاکید کرد: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده‌ای است که کشورهای جنوب جهان از نیم قرن پیش خواهان آن بوده‌اند. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، میگل ... رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

ادامه

آمریکا, بریکس, تحریم, تحلیل, جهان, سازمان ملل, صلح, کوبا, همبستگی

رئیس‌جمهور کلمبیا: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند/ نباید در برابر اقدامات اسرائیل منفعل بود

رئیس جمهوری کلمبیا عنوان کرد، دولتش نمی‌تواند در برابر اقدامات مُخرب اسرائیل در غزه و نقض قوانین بین المللی منفعل بماند و مردم فلسطین مستحق عدالت هستند. وی در ادامه تصریح کرد، اگر واکنش نشان ندهیم تاریخ به سختی ما را قضاوت خواهد کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، گوستاو پترو در نوشتاری در ... رئیس‌جمهور کلمبیا: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند/ نباید در برابر اقدامات اسرائیل منفعل بود

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, خاورمیانه, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین, کلمبیا

نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

نخست وزیر سنگال ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف هنجارهای بین‌المللی و گرایش برخی کشورهای قدرتمند جهان برای اعمال یکجانبه اراده خودشان، خاطرنشان کرد که جهان امروز در حال حرکت به سمت یک نظم متوازن‌تر است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «عثمان سونو» در گفت‌وگو با «گروه رسانه‌ای چین» (CMG) در همین ارتباط از افزایش تعرفه‌های ... نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان, چین, ژاپن, سازمان ملل, سنگال, غرب آفریقا, کارائیب, کره جنوبی, کنیا, نیجریه, نیوزلند

مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند و تاکید کرد که این تحریم‌ها از نظر حقوق بین‌الملل غیرقانونی هستند. به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه هرگونه تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهای مستقل که ناقض منشور ... مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, گردشگری

بررسی پیوستن شیلی به بریکس؛ گامی در مسیر نظم نوین جهانی

پژوهشگران و مقام‌های دانشگاهی در شیلی معتقدند که پیوستن این کشور به بریکس می‌تواند به گسترش نقش‌آفرینی جهانی آن و حرکت به سوی نظمی عادلانه‌تر در عرصه سیاست و اقتصاد بین‌الملل کمک کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، در نشست «بریکس؛ چالش‌های منطقه‌ای» که در دانشگاه سانتیاگو، پایتخت شیلی برگزار شد، ... بررسی پیوستن شیلی به بریکس؛ گامی در مسیر نظم نوین جهانی

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جهان, جهان چند قطبی, چین, ٰژئوپلیتیک, سازمان ملل, سلاک, شیلی, عادلانه, کارائیب, کشاورزان, گردشگری, گزارش, مرکوسوز

آیا کوبا می‌تواند جهان را از کرونا نجات دهد؟

پزشکان کوبایی در خط مقدم قرار دارند، تا جایی که آنها همواره توسط حکومت‌شان برای مقابله با شرایط اضطراری سلامت به سراسر جهان اعزام شده‌اند.

 

به گزارش افکارنیوز، در حالی که اولین آزمایش بالینی در مورد واکسن ویروس کرونا امروز در ایالات متحده شروع شد، کوبا ممکن است از هم اکنون به دارویی موفقیت‌آمیز با قابلیت معالجه کوید ۱۹ دست یافته باشد.

 

جهان غرب در به‌رسمیت شناختن ظرفیت این کشور کوچک کارائیب برای مقابله با بزرگ‌ترین چالشی که جهان با آن مواجه است، کند عمل کرده است.

 

این تقریبا معجزه است که کوبا فقط ۴ مورد جدی عفونت فعال ناشی از کرونا دارد. این بیماران شامل ۳ گردشگر ایتالیایی و یک شهروند کوبایی هستند و در کنار آنان ده‌ها تن دیگر که مشکوک به ابتلا هستند ولی بیماری‌شان تأیید نشده، با اقدامات پیش‌گیرانه در قرنطینه به‌سر می‌برند.

 

پزشکان کوبایی در خط مقدم قرار دارند، تا جایی که آنها همواره توسط حکومت‌شان برای مقابله با شرایط اضطراری سلامت به سراسر جهان اعزام شده‌اند. به عنوان مثال، به مورد ابولا که در سال ۲۰۱۳ در غرب آفریقا بروز پیدا کرد نگاه کنیم.

 

وزارت بهداشت کوبا تخمین می‌زند که از سال ۱۹۶۰ تا امروز، پزشکان این کشور در قریب ۶۰۰,۰۰۰ مأموریت در ۱۶۴ کشور حضور داشته‌اند.

 

بسیاری از آنان هنوز در ۶۷ کشور بالاخص در آفریقا و آمریکای لاتین مشغول فعالیت هستند.

 

رادیو هاوانا در مورد داروهایی که قبلاً برای درمان کرونا در کوبا توسعه داده شده و هم اکنون موجود هستند، گزارش داد. این خبر هم‌چنین در مورنینگ استار نیوز در انگلستان وچین منتشر شد.

 

امروز، سفارت کوبا در روم، ایتالیا، پیشنهاد “سازمان دوستی ایتالیا-کوبا” و سازمان “هماهنگی ملی کوبایی‌های مقیم در ایتالیا” جهت ارزیابی امکان درخواست دریافت کمک از کوبا را که به طور جداگانه در اختیار مقامات ایتالیایی قرار گرفته است، مطرح کرد. طبق پیشنهاد این سازمان‌ها، کمک کوبا می‌تواند شامل اعزام پرسنل پزشکی و ارسال داروی اینترفرون آلفا ۲b باشد که برای مقابله با کرونا به‌طور موفقیت‌آمیز از آن استفاده شده است.

 

طبق گزارشات دریافتی از چین، آلفا ۲b در توقف گسترش ویروس کرونا به حداقل ممکن، کمک بزرگی کرده است.

جولیو گالرا، مشاور امور بهداشت و تندرستی منطقه لومباردی در ایتالیا علنا اطلاع داد که در روز شنبه ۱۴ مارس ۲۰۲۰ وی درخواست کمک از کوبا را ارائه داده است. کنسول کوبا نیز دریافت این درخواست رسمی و ارائه آن به مقامات مسئول در کوبا را تأیید کرده است.

 

طبق اظهار ادواردو مارتینز، رئیس بیو کوبا فارما گروپ، صنعت دارویی کوبا آماده است هزاران بیمار احتمالی کرونا در این جزیره را معالجه کند.

 

مارتینز این جمعه در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد که ۲۲ داروی تولید شده در کوبا بخشی از پروتکلی هستند که برای مقابله با شیوع کرونا در این جزیره پیش‌بینی شده است.

 

مارتینز گفت که این دارو می‌تواند به منظور کمک جهت جلوگیری از شیوع این ویروس و معالجه افرادی که علائم ابتلا به آن را دارند به کشورهای دیگر نیز صادر شود.

 

در کارائیب، جامائیکا، سنت کیتس و نویس و وینست و گرنادینس اعلام کرده‌اند که تقاضای دریافت کمک از همتایان کوبایی‌شان را ارائه داده و یا این که خواهند داد.

 

اولین گروه شامل ۲۱ پرستار متخصص از کوبا برای بالابردن ظرفیت نظام سلامت جامائیکا مقابله با کرونا وارد این کشور خواهند شد.

 

یادداشت مترجم: ۵۳ کادر پزشکی کوبا که در سال ۲۰۱۴ برای مقابله با ابولا به سریلانکا اعزام شده بودند، اینک برای نبرد با کرونا وارد شهر برگامو در ایتالیا شده‌اند. کرونا در برگامو به شدت شیوع یافته و علاوه بر کوبا، چین نیز یک گروه از پرسنل درمانی خود را به این منطقه فرستاده است.

 

سفیر کوبا از زمان بروز کرونا در ایران بارها آمادگی کشورش را برای همکاری با ایران به آگاهی مقامات ایرانی رسانده است.

 

لحظه ورود پنجاه و دو پزشک کوبایی به ایتالیا برای مقابله با بحران کرونا. همراه با تشویق و کف زدن ایتالیایی‌ها.

 

کوبا که پنجاه سال زیر تحریم‌ ظالمانه غرب بود حالا برای نجات کشورهایی آمده که این سالها همدست ظلم آمریکا بودند. چه افتخار آفرین است دیدن میراث پزشکی درجه یکی که انقلاب کوبا و فرمانده کاستروی بزرگ بوجود آوردند.

 

انقلابی که شصت سال غرب از آن کاریکاتوری ساخت و به عنوان سمبل فقر و بیچارگی در آمریکای مرکزی نشانش داد. در حالیکه اگرچه در کوبا شاپینگ‌مالهایی با دکوراسیون کور کننده وجود نداشت و به جای فراری ها و پورشه های صدها هزار دلاری، همچنان ماشین‌های قدیمی سالها قبل کار میکردند، اما مثل سانفرانسیسکو و نیویورک و بندن و واریس و تهران کارتن خواب و قبرخوابی هم وجود نداشت و سیستم خدمات درمانی و آموزشی همچنان برای همه شهروندان عادلانه و یکسان بود.

 

ونزوئلا توطئه مشترک آمریکا، برزیل و کلمبیا علیه کاراکاس را محکوم کرد

وزیر امور خارجه ونزوئلا تهدیدات جدید سازماندهی شده توسط آمریکا، برزیل و کلمبیا مبنی بر تشدید محاصره و تحریم ها علیه کاراکاس را محکوم کرد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, برزیل, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, کلمبیا, ونزوئلا

۸ مارس، روز زن سال ۲۰۲۰ در گوشه و کنار جهان

صدها هزار نفر در سراسر جهان روز یکشنبه ۸ مارس (۱۸ اسفند) علی‌رغم شیوع ویروس کرونا، به‌مناسب روز جهانی به خیابان‌ها آمدند تا این روز را گرامی بدارند با این حال برخی از این تجمعات در اروپا به خشونت کشیده شد.

ادامه

ارژانتین, اسپانیا, المان, امریکای لاتین, برزیل, پاکستان, زنان, شیلی, مکزیک, ویدیو