استقبال اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین

اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین بعنوان یک کشور مستقل استقبال و بر اجرای راه حل دو دولتی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا پنجشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من از حمایت فرانسه از اسپانیا و دیگر کشورهای اروپایی ... استقبال اسپانیا و ایرلند از تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین

ادامه

آلمان, اسپانیا, اسراییل, امنیت, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, صلح, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین

تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸، آمریکا چندین بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را در پایگاه هوایی لکنهیث در بریتانیا مستقر کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته چندین بمب هسته‌ای را در بریتانیا مستقر کرده است. مجله دفاعی بریتانیا نوشت چندین بمب هسته‌ای ... بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

ادامه

آمریکا, استراتژیک, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, ناتو

امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

آلمان و انگلیس پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی امضا کردند. به گزارش ایسنا، فریدریش مرتز، صدراعظم آلمان، و کر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی بین دو کشور را امضا کردند. امضای تشریفاتی این سند در موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن انجام شد. مرتز این روز را «روزی تاریخی» ... امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, فرانسه

«ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

یک روزنامه غربی به توهین رئیس جمهور فرانسه خطاب به نخست وزیر انگلیس اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه انگلیسی دیلی اکسپرس فاش کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر اخیر خود به کر استارمر نخست وزیر انگلیس توهین کرده است. وی استارمر را یک میمون ... «ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

خبرگزاری اسپانیا: مدیریت جانسون آشفته است

خبرگزاری افه اسپانیا در گزارشی انتقادی نوشت: رهبری و شیوه پر هرج و مرج حکمرانی بوریس جانسون پس از ایراد یک سخنرانی رسمی نامنسجم در هفته جاری که در آن با اشاره به انیمیشن کودکانه، صدای یک ماشین در حال حرکت را در جمع کارفرمایان انگلیسی تقلید کرد، زیر سوال رفته و سر زبان‌ها افتاده است.

 

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، خبرگزاری افه اسپانیا در گزارشی انتقادی از عملکرد بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس نوشت: نخست وزیر بریتانیا با موهای ژولیده‌اش برای برخی یک سیاستمدار مهربان و برای برخی یک خوش‌بین است؛ ویژگی هایی که او توانست از آن‌ها برای به قدرت رسیدن در ژوئیه ۲۰۱۹ استفاده کند، اما اکنون این ویژگی ها به طور فزاینده‌ای مورد تردید قرار گرفته‌اند.

 

رفتار او با لکنت زبان در سخنرانی‌هایش در مجلس و یا هنگام پاسخگویی به پرسش‌های مطبوعاتی به جای اینکه مردم را بخنداند، فقط صفوف محافظه‌کار را آزار می‌دهد.

 

آخرین جنجال او روز دوشنبه در جمع کارفرمایان کنفدراسیون صنعت بریتانیا بود که در باره لزوم «افزایش خلاقیت نیروی کار کشور» گفت: درس واقعی که باید از (انیمیشن کودکانه) “پپا پیگ ورلد” گرفت در مورد قدرت خلاقیت انگلیس است. چه کسی باور می‌کند خوکی که شبیه یک سشوار است به ۱۸۰ کشور صادر شود و تبدیل به تجارتی شود که شش میلیارد پوند برای کشور ما درآمد دارد.

 

اما این تنها لحظات سوال برانگیز سخنرانی جانسون نبود. او حین صحبت یادداشت‌های خود را گم کرد و در حالی که نمی‌دانست چه بگوید، در تلاش بود صفحات سخنرانی خود را مرتب کند و کاغذها را در هم می‌پیچید؛ تصاویری از او در سکوت‌های طولانی و چهره ای مغشوش ثبت شد.

 

در ادامه این گزارش آمده است: جانسون در سخنرانی خود از تقلید صدای یک ماشین برای اشاره به سرزنده‌گی استفاده کرد اما بیش از آنکه باعث خنده شود، سیاستمداری بی‌نظم و عجیب نشان داده شد.

 

«جرمی هانت» وزیر بهداشت محافظه‌کار سابق بریتانیا در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعتراف کرد که این سخنرانی «لحظه خوبی نبود».

 

افه در پایان به نقل از یک منبع دفتر نخست وزیری انگلیس، نوشت: «نگرانی‌های زیادی» وجود دارد و اوضاع در حال «بدتر شدن» است. سخنرانی جانسون «وحشتناک» بود و «نشان‌دهنده شیوه آشفته مدیریت» دولت است.

 

روزنامه ال پائیس اسپانیا نیز نوشت: در هفته‌های اخیر، زنجیره‌ای از خطاهای سیاسی که بیشتر برای آماتورها معمول است منجر به سقوط آزاد بوریس جانسون و تلاش ناکام او برای باز کردن چتر نجات شده است.

 

در روزهای اخیر، جانسون از کاهش طرح‌های زیرساختی ریلی برای شمال انگلیس نیز خبر داده بود که یکی از وعده‌های بزرگ انتخاباتی برای «همسطح‌سازی و برابری» مناطق مختلف این کشور است. به رغم این وعده اما جانسون مجبور شد برای دفاع از “اوون پترسون”، نماینده پارلمان که متهم به استفاده از موقعیت خود برای دفاع از منافع دو شرکتی که سالانه بیش از یکصد هزار یورو از آنها درآمد داشت، رای خود را پس بگیرد.

 

دولت انگلیس در تلاش برای بیرون کشیدن پترسون از این مخمصه از رای‌گیری بر سر طرح مخالفت با قوانین ضد فساد پارلمان حمایت کرده و در این رای‌گیری پیروز شد. اما صبح روز بعد دولت انگلیس در مواجهه با اعتراضات عمومی و خشم محافظه‌کارانی که مجبور به حمایت از این اصلاحیه شده بودند، مجبور به یک عقب‌گرد تحقیرآمیز شد.

 

پترسون در نهایت استعفا داد و به دنبال عقب نشینی دولت، نمایندگان حزب محافظه کار خشم خود را از این که مجبور شدند بر خلاف وجدان خود رای دهند، علناً ابراز کردند.

 

یک نظرسنجی انجام شده از سوی جی‌ال پارتنرز برای نشریه دیلی میل نشان می‌دهد که حدود یک نفر از هر سه نفر (۳۱ درصد) معتقدند که دولت بوریس جانسون از زمان دولت مارگارت تاچر در سال ۱۹۷۹ تاکنون، بدترین رفتار را در زمینه فساد داشته است.

افشای پنهانکاری ارتش انگلیس در خصوص قتل غیرنظامیان افغان توسط نیروهایش

مدارک وابسته به وزارت دفاع انگلیس نشان می‌دهند، افسران ارشد ارتش این کشور شواهد کشته شدن بازداشت شدگان افغان به دست نیروهایشان را پنهان کرده‌اند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, جهان, حقوق بشر, غرب اروپا, گزارش

چین و آمریکا به یک بیانیه مشترک در مورد اقدامات اقلیمی دست یافتند

رسانه‌های چین اعلام کردند پکن و واشنگتن  در حاشیه  کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد در گلاسکو به یک بیانیه مشترک در مورد تقویت اقدامات اقلیمی دست یافته‌اند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا, محیط زیست