ویدئو تکان‌دهنده از اعدام میدانی یک جوان فلسطینی در نابلس+ فیلم

در حالی که موج تجاوزات ارتش اسرائیل در کرانه باختری شدت گرفته است، ویدئویی جدید از لحظه اعدام جوان فلسطینی به دست نیروی ویژه اسرائیل، بار دیگر ادعاهای تل‌آویو را زیر سؤال برده و خشم عمومی را برانگیخته است. به گزارش ایسنا، بر اساس ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، «رامی الکخن» جوان ... ویدئو تکان‌دهنده از اعدام میدانی یک جوان فلسطینی در نابلس+ فیلم

ادامه

اسراییل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فیلم

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

منابع نظامی پاکستان در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان ادعا کردند که در درگیری‌های اخیر بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد، در مجموع ۱۲۵ جت جنگنده بیش از یک ساعت در آسمان به تبادل موشک پرداختند. طبق گزارش شبکه آمریکایی، در صورت تأیید این ادعا، درگیری مذکور یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن خواهد بود. به ... سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ادامه

آلمان, پاکستان, تاریخ, تروریسم, جنگ میهنی, جنوب آسیا, جهان, خبر, روسیه, هندوستان

ارتش سومالی الشباب را تار و مار کرد؛ ۵۰ نفر کشته شدند

ارتش سومالی، گروه الشباب را تار و مار کرد و در این رویارویی۵۰ نفر از ک تروریست ها کشته شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی سومالی؛ «صونا»، «ابوبکر معلم» سخنگوی وزارت دفاع دولت فدرال سومالی اعلام کرد که نیروهای ارتش ملی این کشور به همراه نیروهای مردمی محلی، موفق شدند در ... ارتش سومالی الشباب را تار و مار کرد؛ ۵۰ نفر کشته شدند

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, سومالی, شاخ آفریقا

صدها هزار کوبایی علیه تحریم‌های آمریکا تظاهرات کردند

صدها هزار نفر از مردم کوبا در روز جهانی کارگر علیه تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه این جزیره تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، هر چند پیشتر اعتراضات دیگری علیه تحریم‌های آمریکا برگزار شده بود، اما تظاهرات روز پنجشنبه بزرگ‌ترین تجمع اعتراضی کوبایی‌ها علیه تحریم‌های اقتصادی ایالات متحده از سال ۲۰۲۲ تاکنون ... صدها هزار کوبایی علیه تحریم‌های آمریکا تظاهرات کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, تحریم, تروریسم, جهان, خبر, طبقه کارگر, کوبا

نه محکم مکزیک به ارتش آمریکا؛ «حاکمیت‌مان فروشی نیست»

رئیس‌جمهور مکزیک می‌گوید که با طرح ترامپ برای اعزام نیروهای آمریکایی به آن سوی مرز مخالفت کرده است. به گزارش ایسنا، «کلودیا شینبائوم» رئیس‌جمهور مکزیک روز شنبه اعلام کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد داده بود نیروهای آمریکایی برای کمک به مبارزه با قاچاق مواد مخدر وارد مکزیک شوند، اما او این پیشنهاد را ... نه محکم مکزیک به ارتش آمریکا؛ «حاکمیت‌مان فروشی نیست»

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای مرکزی, جهان, خبر, مکزیک, مهاجران

محل‌های استقرار داعش در حمص سوریه هدف جنگنده‌های روسیه قرار گرفت

رسانه‌های سوریه از هدف قرار گرفتن محل‌های استقرار نیروهای داعش در صحرای حماه به ویژه در منطقه « اثریا » در نزدیکی مثلث « رقه – حماه – حمص » خبر دادند.

 

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع‌رسانی «اثر» سوریه امروز (دوشنبه) نوشت که جنگنده‌های روسیه شب گذشته (یکشنبه شب) به اهداف داعش در شرقی‌ترین نقطه صحرای حماه به ویژه در منطقه «اثریا» در نزدیکی مثلث «رقه – حماه – حمص حمله کردند.

 

در این پیوند، یک منبع آگاه  گفت که هواپیماهای شناسایی روسیه تحرکات و امکانات متعلق به داعش که بین صحرای « الرصافه» در جنوب غربی «رقه» از طریق منطقه «اثریا» در شرق حماه به سمت حومه شرقی حمص در حال حرکت بودند را رصد کردند.

 

وی افزود: پس از آن، این هواپیماهای شناسایی خواستار دخالت سریع هواپیماهای جنگی روسیه شدند و جنگنده‌های روس یک سری حملات هوایی را به سمت این اهداف انجام دادند.

 

این منبع افزود که در پی این حملات ۶ مقر فرماندهی و تعدادی خودروی داعش منهدم و همچنین ۲۰ نفر از نیروهای مسلح داعش کشته و زخمی شدند.

 

به گفته وی داعش با تکیه بر خطوط تدارکاتی گسترده که به منطقه «التنف»، تحت کنترل نیروهای آمریکایی، می‌رسد به تازگی در حومه «حماه» و «حمص» شروع به فعالیت کرده است.

 

در حال حاضر آمریکا و متحدانش اقدام به بازسازی ساختار گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق کرده‌اند و این اقدام با فرار نیروهای آمریکایی از افغانستان شتاب بیشتری گرفته تا آمریکایی ها تا حدودی بتوانند ضربه شکست در این کشور را جبران کنند.

 

در طول بیش از ۱۰ سال گذشته که بحران سوریه آغاز شده، عناصر گروهک تروریستی «داعش» و نیروهای «قسد» (کردهای سوریه) همواره گوش به فرمان فرماندهان اشغالگر آمریکایی خود بوده‌اند و طی این سال‌ها در این مسیر لطمات جبران‌ناپذیری به مردم سوریه وارد کرده‌اند.

شورش در زندان داعشی‌ها در شرق سوریه به‌دنبال بازدید یک هیات آمریکایی

یک زندان مملو از هزاران تروریست داعشی در شرق سوریه که تحت کنترل گروه شبه نظامی تحت حمایت آمریکا قرار دارد امروز یکشنبه پس از بازدید هیات آمریکایی از آنجا، شاهد شورش و نافرمانی زندانیان بود.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه

لاوروف: «نشست دموکراسی» آمریکا در راستای تفکر ارباب و رعیتی است

وزیر امور خارجه روسیه قصد آمریکا برای برگزاری نشست دموکراسی را ایجاد تفرقه در جهان و پیشبرد اهداف ارباب و رعیتی توصیف کرد.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

تیراندازی طالبان به یک مراسم عروسی به دلیل پخش موسیقی در افغانستان؛ دو کشته و ١٠ زخمی برجای گذاشت

برخی منابع خبری گزارش دادند که افراد طالبان به دلیل «پخش موسیقی» در یک مراسم عروسی در ولسوالی «سرخرود» ولایت ننگرهار در شرق افغانستان تیراندازی کردند که در نتیجه دو نفر کشته شدند و ١٠ نفر دیگر به شمول کودکان زخم برداشتند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر

مسکو؛ شهرک‌سازی‌های اسراییل غیرقانونی‌ست/ آمریکا مسائل حقوق بشر را از خود شروع کند

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به اعلام مناقصه رژیم اسراییل برای احداث ۱۳۰۰ واحد مسکونی در کرانه باختری رود اردن و ۸۳ واحد در شرق بیت‌المقدس اعلام کرد که شهرک‌سازی اسراییل به تلاش‌های بین‌المللی برای حل مناقشه فلسطین و اسراییل ضربه می‌زند.

ادامه

اسراییل, افغانستان, المان, امریکا, اوکراین, ترکیه, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, فرانسه