اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

پای زلنسکی به پرنده ترورهای ناکام ترامپ و قتل چارلی کرک باز شد

یک نماینده پارلمان اوکراین مدعی نقش زلنسکی در ترور ناکام ترامپ و نیز قتل چارلی کرک شد. «آرتم دمیتروک» (Artem Dmitruk)، نماینده پارلمان اوکراین در اظهاراتی مدعی دست داشتن رئیس جمهور این کشور در ترور ناکام رئیس جمهور آمریکا و ترور چارلی کرک شد. به گزارش فرارو به نقل از «تریبون ایندیا»، آرتم دمیتروک، نماینده ... پای زلنسکی به پرنده ترورهای ناکام ترامپ و قتل چارلی کرک باز شد

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایدئولوژی, تروریسم, جنگ نیابتی, جهان, شرق اروپا, گزارش

آغاز حذف تروریست‌ها در سوریه به دست یکدیگر

یک کارشناس امور امنیتی از تشدید درگیری‌های مسلحانه میان تروریست‌های سوریه بر سر پول و منابع نفتی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، قطری السمرمد کارشناس امور امنیتی تاکید کرد که درگیری‌ها میان تروریست‌ها در سوریه بر سر پول و کنترل مناطق نفتی وارد مرحله شدیدی شده است. وی اضافه کرد: ... آغاز حذف تروریست‌ها در سوریه به دست یکدیگر

ادامه

تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

کشته و زخمی شدن بیش از ۱۱۰ تروریست الشباب در سومالی

رسانه های سومالی اعلام کردند که در جریان درگیری میان ارتش این کشور و گروهک الشباب، ۱۱۰ تروریست کشته و زخمی شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ملی سومالی، ارتش سومالی پس از درگیری‌هایی شدید، همچنان به جمع‌آوری اجساد تروریست‌های الشباب در اطراف شهر سیلدیر در منطقه گالگادود ادامه می‌دهد. بر اساس ... کشته و زخمی شدن بیش از ۱۱۰ تروریست الشباب در سومالی

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, سومالی, شاخ آفریقا

وابستگی نظامی؛ مانع بزرگ اروپا در تحریم اسرائیل

نیاز اروپا به سلاح‌های اسرائیلی مانع از اعمال تحریم علیه این رژیم شده است، به دلیل اینکه ارتش‌های اروپایی بزرگترین خریداران تسلیحات اسرائیل هستند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المیادین؛ پایگاه خبری آمریکایی «بلومبرگ» در گزارشی به مانعی که تلاش‌های اروپا برای «تنبیه اسرائیل» با آن مواجه است، اشاره کرده و گفته است این ... وابستگی نظامی؛ مانع بزرگ اروپا در تحریم اسرائیل

ادامه

اروپا, اسراییل, اقتصادی, تحریم, تروریسم, جهان, قطر, نسل‌کشی

رهبر مخالفان دولت ترکیه: به جای ارسال نیرو به سوریه باید سفارتمان را بازگشایی کنیم

پس از درخواست دولت ترکیه برای تمدید مأموریت نیروهای این کشور در خاک سوریه، رهبر مخالفان ترکیه با انتقاد از سیاست‌های رئیس‌ جمهور این کشور تصریح کرد به جای ارسال نیرو به سوریه باید سفارت آنکارا در آنجا بازگشایی شود.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «کمال قلیچ دار اوغلو» رهبر مخالفان ترکیه، امروز (سه‌شنبه)، از سیاست‌های «رجب طیب اردوغان» رئیس‌ جمهور ترکیه در ارتباط با مسائل مختلفی انتقاد کرد.

 

بر اساس گزارش شبکه «العربیه»، رهبر مخالفان ترکیه که در برابر حزب پارلمانی خود سخنرانی می‌کرد، ابتدا اظهار داشت که کشور ترکیه را نمی‌توان به دستان «یک فرد» سپرد و چنانچه کشور به این فرد سپرده شود، «ما شاهد حوادث عجیبی در مراحل پی‌درپی‌‌ای خواهیم بود».

 

کمال قلیچ دار اوغلو در ادامه با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه ترکیه نقشی برعهده ندارد، افزود: «بارها و بارها اشاره کرده‌ام که سیاست خارجی باید ملی باشد. سیاست خارجی باید یک‌صدا باشد نه [فقط] صدای اپوزیسیون یا [تنها] دولت. بر این اساس، حداقل باید احزاب در جریان تصمیماتی که درباره سیاست خارجی گرفته می‌شود، قرار بگیرند. متأسفانه با وجود دولت حزب “توسعه و عدالت” هیچگاه این امر رخ نداد و وزارت خارجه کاملا بدون اثرگذاری است».

 

رهبر مخالفان دولت ترکیه همچنین به مسئله تمدید مأموریت نیروهای ترکیه در سوریه و عراق پرداخت و گفت که حزب او تمدید این مأموریت را رد می‌کند و خواهان بازگشایی سفارت میان دمشق و آنکاراست و نمی‌خواهد سربازان بیشتری به سوریه اعزام کند.

 

بر اساس این گزارش، قلیچ دار اوغلو عنوان کرد: «ما با سوریه صلح می‌کنیم؛ با آن‌ها جنگ نمی‌کنیم.. سفارت‌هایمان را به صورت متقابل بازگشایی می‌کنیم.. ما پناهده و آواره بیشتر نمی‌خواهیم.. نمی‌خواهیم سربازان بیشتری از ما در سوریه کشته شوند».

 

وی همچنین به نهاد موسوم به «جوانان ترکیه» که «بلال اردوغان» پسر رئیس‌ جمهور ترکیه آن را ریاست می‌کند، اشاره کرد و در این خصوص بیان کرد: «چرا سربازان ما در آنجا کشته می‌شوند، برخی از اعضای نهاد جوانان ترکیه سرود نیروهای ویژه را می‌خوانند و می‌گویند:‌ رهبر ما اردوغان است. برادر من (خطاب به اردوغان)، آن‌ها را به سوریه بفرست؛ اما بلال اردوغان فرمانده آن‌ها در آنجا باشد».

 

رهبر اپوزیسیون‌های ترکیه همچنین از اردوغان خواست که حساب‌های بانکی القاعده و داعش در ترکیه را بررسی کند و به جای ارسال نیرو به سوریه هسته‌های تروریستی خاموش در این کشور را ریشه‌کن کند.

 

طبق این گزارش، قلیچ دار اوغلو در این باره گفت: «تو نیروهای داعش و القاعده را از زندان آزاد می‌کنی همانانی که سربازان را زنده زنده می‌سوزانند. پلیس آن‌ها را دستگیر می‌کند و تحویل عدالت می‌دهد. همانطور که می‌بینید بعدها این افراد آزاد می‌شوند. چرا حساب‌های بانکی داعش و القاعده را بررسی نمی‌کنی؟ همه درباره این هسته‌های خاموش می‌دانند. پس چرا مداخله نمی‌کنید؟ ابتدا به خاک خود نگاه کن».

 

ترکیه سال‌هاست بخش‌هایی از خاک سوریه را تحت اشغال خود درآورده است. بهانه ترکیه برای انجام عملیات در مناطق شمالی سوریه حضور شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) ایجاد منطقه کُردی در جنوب مرزهای ترکیه بود.

 

دولت سوریه بارها تأکید کرده است که حضور آمریکا و ترکیه در خاک این کشور، اشغالگری است و کنترل تمام اراضی خود را به دست خواهد گرفت.

 

از سوی دیگر، ترکیه مدت‌هاست که بهانه مبارزه با تروریسم و انجام عملیات‌های گسترده در مناطق شمالی عراق در حال نقض حاکمیت این کشور است.

 

نیروهای ترکیه با انتقال خانواده گروه‌های مسلح تحت حمایت خود به شمال سوریه (مناطق چشمه صلح)، قطع آب اهالی این مناطق، و آتش زدن محصولات کشاوزری مدت‌هاست که در تلاش بوده‌اند بافت جمعیتی این مناطق را به تدریج تغییر دهند.

بیانیه مشترک وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان + روسیه

وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان + روسیه از وضعیت پیچیده نظامی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و بشردوستانه در افغانستان نگرانی عمیق خود را ابراز کردند.

ادامه

ازبکستان, اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, ایران, پاکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه

غزه در آستانه انفجار و خارج شدن از کنترل

کارشناس نظامی اسرائیلی در ارزیابی اوضاع جاری در اراضی اشغالی فلسطین می‌نویسد که همه امور در نوار غزه، در حال خارج شدن از کنترل است و در چنین شرایطی تل‌آویو باید هرچه سریع‌تر رویکرد خود را از میان دو گزینه موجود مشخص کند.

ادامه

اسراییل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, فلسطین, مقاله

جباروف: قرقیزستان میزبان پایگاه‌های نظامی آمریکا نخواهد بود

«سادیر جباروف» رئیس جمهوری قرقیزستان روز شنبه اعلام کرد کشورش از پایگاه نظامی آمریکا میزبانی نخواهد کرد، زیرا حضور روسیه در این کشور کافی است.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, تحلیل, تروریسم, جهان, خاورمیانه, روسیه, قرقیزستان