هشدار ‌«سی‌ان‌ان» درباره شکست آمریکا از چین در جنگ تعرفه‌ها

یک رسانه آمریکایی با اشاره به پاسخ قاطع پکن به جنگ تعرفه‌ای واشنگتن، نوشت: ایالات متحده ممکن است پیروز نهایی این نبرد نباشد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در گزارشی نوشت: تهاجم تعرفه‌ای «دونالد ترامپ» علیه چین، شروع نبردی است که آمریکا شاید پیروز آن نباشد. این رسانه غربی افزود: ترامپ با ... هشدار ‌«سی‌ان‌ان» درباره شکست آمریکا از چین در جنگ تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, تورم, جنگ تجاری, جنگ سرد, چین, شرق آسیا, طبقه کارگر, غرب

اعتصابات گسترده در اعتراض به دستمزدها در یونان زندگی عمومی را فلج کرد

اعتصاب عمومی در اعتراض به دستمزدها و هزینه‌های بالای زندگی یونان را فلج کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه تاگس شاو، اعتصاب عمومی در اعتراض به هزینه های بالای زندگی در یونان، حمل و نقل را در سراسر این کشور متوقف کرده است. اتحادیه ها خواهان افزایش دستمزد هستند و در سایه ... اعتصابات گسترده در اعتراض به دستمزدها در یونان زندگی عمومی را فلج کرد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, معیشت, یونان

راهپیمایی اعتراضی کارگران ارکان ثالث و پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم+ فیلم

اعتراضات کارگران ارکان ثالث و پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم روز گذشته سه شنبه ۱۹ فروردین، از سرگرفته شد. خواست های فوری این کارگران عبارتند از: حذف کامل پیمانکاران در نفت، افزایش دستمزد متناسب با تورم و گرانی افسارگسیخته در بازار، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، اجرای فوری مفاد رأی ۳۱۸۸ دیوان در پرداخت ... راهپیمایی اعتراضی کارگران ارکان ثالث و پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم+ فیلم

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, معیشت, نفتگران

خواستِ آشکار بودن محتوای مذاکرات: راهکاری کارآمد برای مقابله با قلدرمنشی ترامپ و سیاست‌های ضدّملی خامنه‌ای!

چهل و شش سال از انقلاب بهمن ۵۷ می‌گذرد، انقلابی که با هدف‌های اصلی «آزادی، استقلال، و عدالت اجتماعی» به‌سرعت توانست طبقات و لایه‌های وسیع اجتماعی آن روز ایران را برای فروریختن دیکتاتوری فردی شاه بسیج کند. اکثریت قاطع مردم و نیروهای سیاسی صرفاً برای تداوم آن جنبش عظیم مردمی و حمایت از آن و ... خواستِ آشکار بودن محتوای مذاکرات: راهکاری کارآمد برای مقابله با قلدرمنشی ترامپ و سیاست‌های ضدّملی خامنه‌ای!

ادامه

آمریکا, استبداد, اسلام سیاسی, امپریالیسم, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, نئولیبرالیسم

مرگ ۷ کارگر در معدن مهماندویه دامغان بر اثر گازگرفتگی

در حادثه معدن دامغان، ۴ کارگر ایرانی و ۳ نفر از اتباع جان خود را از دست دادند. منابع خبری ایلنا در دامغان در ارتباط با حادثه امروز عصر معدن ذغال سنگ روستای مهماندویه دامغان اظهار داشتند: در این حادثه ۴ کارگر ایرانی که یکی از آن‌ها پیمانکار بخش خصوصی معدن بوده و سه کارگر ... مرگ ۷ کارگر در معدن مهماندویه دامغان بر اثر گازگرفتگی

ادامه

افغانستان, ایران, ایمنی, حقوق بشر, حوادث, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی

تمام تشکل‌های کارگری یکصدا بر حذف پیمانکاران تاکید دارند

محسن باقری گفت: در دولت گذشته متاسفانه هر روز شاهد گسترش پیمانکاری‌ها بودیم به‌طوریکه کانون هماهنگی شورای اسلامی کار تهران و سایر تشکل‌های عالی کشوری طی سه سال اخیر یکصدا می‌گفتند که پیمانکاران از بازار کار باید حذف شوند.

 

به گزارش ایلنا، محسن باقری عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران در خصوص ضعف تشکل‌های کارگری با اشاره به کارگران پیمانکاری صنعت نفت و پتروشیمی گفت: بیش از ۵۰ روز است که کارگران صنعت نفت و پتروشیمی برای مطالباتشان در اعتراض هستند و متاسفانه از جانب دولت توجهی به آن‌ها نشد.

 

وی با بیان اینکه تشکل‌یابی موضوع بسیار مهمی است که مورد توجه قرار نگرفته است، گفت: اعتراضات کارگران صنعت نفت و پتروشیمی در واقع حاصل این است که تشکل‌یابی آن‌ها جدی گرفته نشده و زبان گویایی ندارند تا مطالبات قانونی خود را بیان کنند. حتی ما هم اطلاعات دقیقی در خصوص مطالبات این کارگران نداریم. تشکل پل رابط بین مسئولان و کارگران است و خیلی راحت از طریق تشکل می‌شود صدای کارگران را در قالب قانون به گوش مسئولان رساند. وقتی تشکل نباشد کارگران مجبورند به این شکل صدای خود را به گوش مسئولان برساند و راه چاره‌ای هم ندارند.

 

باقری با انتقاد از سیاست‌های دولت گذشته گفت: در دولت گذشته متاسفانه هر روز شاهد گسترش پیمانکاری‌ها بودیم به‌طوریکه کانون هماهنگی شورای اسلامی کار تهران و سایر تشکل‌های عالی کشوری طی سه سال اخیر یکصدا می‌گفتند که پیمانکاران از بازار کار باید حذف شوند. قراردادهای پیمانکاری بنیان‌های اشتغال پایدار در کشور را از بین برده است و به نوعی می‌توان گفت همان سیستم برده‌داری فروش انسان محسوب می‌شود. چرا یک نفر باید کار کند و سود خود را با شخص دیگری که عملا نقشی هم در کار ندارد، تقسیم کند؟

 

عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران افزود: پیمانکاری‌ها هم حقوق را زایل می‌کنند و هم مانع تشکل‌یابی می‌شوند. وقتی کارگاه و کار دائمی و کارگران هم دائمی هستند و فقط پیمانکاران تغییر می‌کنند، واقعا وجود آن‌ها به چه معناست؟ نکته‌ی دیگر این است که اگرچه تشکل‌یابی مشکل تمام کارگران است اما در مورد کارگران پیمانکاری این مشکل بسیار بیشتر از سایر کارگران است.

 

باقری در پاسخ به این سوال که آیا وجود تشکل‌های مجزا برای پیمانکاری‌های متفاوت در یک کارگاه به نفع کارگران است و یا تشکل واحد برای همه‌ی پیمانکاری‌ها، گفت: من فکر می‌کنم این یک بحث انحرافی است؛ من از کارگران درخواست می‌کنم اصلا به این موضوع نپردازند چون فکر می‌کنم بهترین حالت برای جلوگیری از ایجاد تشکل این است که بین کارگران اختلاف بیفتد تا در نهایت به حد نصاب نرسند و بحث ایجاد تشکل منتفی شود.

 

وی ادامه داد: قرار است با ایجاد تشکل، کارگران به مطالبات خود برسند، حالا اینکه چنین مباحث انحرافی مطرح شود درست نیست و من در این مقطع چنین مباحثی را به صلاح نمی‌بینم.

 

وی تاکید کرد: من فکر می‌کنم اگر هرکدام از کارگران پیمانکاری‌ها تشکل جداگانه‌ای داشته باشند، بین آن‌ها تشتت آرا به وجود خواهد آمد و در این مقطع جمع کردن آرا سخت است.

مافیای قدرتمند پشت واردات ایستاده و به دنبال شلیک آخرین تیرها بر قلب تولید هپکوست

واقعا چرا باید ماشین آلات مستعمل خارجی‌ها را بخریم و میلیاردها تومان صرف نگهداری و تعمیرات آن کنیم یا بعد مدتی آن‌ها را بلااستفاده در قبرستان‌های ماشین آلات رها کنیم اما به تولید ملی بها ندهیم و با هپکو قرارداد نبدنیم؟ سود چه کسانی در واردات است که این چنین سفت و سخت پای دور ... مافیای قدرتمند پشت واردات ایستاده و به دنبال شلیک آخرین تیرها بر قلب تولید هپکوست

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, کارگری

اشک تمساح برای بی‌کاران/ ارزان سازی نیروی کار برای تشدید استثمار کارگران

صدا و سیما به امثال مدیرعاملِ موسسه خیریه اصفهانی، تریبون می‌دهد تا بیاید از نظریات متحجرانه‌ی خود دفاع کند؛ اینها که خود را دلواپس اقتصاد و بیکاری جوانان می‌دانند، یکبار هم انگشت اتهام را به سمت دولت و دولت‌ها نمی‌گیرند که چرا براساس الزامات قانون اساسی شغل ایجاد نکردید بلکه مدام می‌گویند قانون کار مانع ... اشک تمساح برای بی‌کاران/ ارزان سازی نیروی کار برای تشدید استثمار کارگران

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, کارگری, گزارش

باقری؛ حال کارگران اصلاً خوب نیست/ قیمت‌ها را کاهش و تورم را کنترل کنید

باقری خاطرنشان کرد: اوضاع اقتصاد به هیچ وجه به نفع کارگران نیست و امروز حال کارگران اصلاً خوب نیست ما امیدواریم که سیاست‌های دولت در جهت کاهش قیمت‌ها و کنترل تورم باشد و همچنین رئیس جمهور دستور بازنگری مزد در سال ۱۴۰۰ را بدهند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, کارگری