رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سه‌شنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیت‌های دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق آفریقا, فرانسه, ناتو

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنه‌ای در مورد “پاسخ دندان‌شکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایت‌های جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سرمایه‌داری, صلح, صهیونیسم, فاشیسم, فلسطین, لبنان, منافع ملی

سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عراق, عربستان سعودی

تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو به‌عنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

ادامه

آسیا, آسیا پاسیفیک, اقتصادی, تایوان, جهان, چین, خبر, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, صلح

گفت و گویی ویدیویی شی جین‌پینگ با امانوئل ماکرون و آنگلا مرکل

شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین ۵ ژوئیه/ ۱۴ تیر گفت و گویی ویدیویی با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان برگزار کرد. این دومین گفت و گوی ویدیویی میان سه طرف در سه ماه اخیر بود. از این رو می‌توان دریافت که این طرف‌ها برای تقویت گفت و گو و همکاری اهیمت می‌دهند.

 

به گزارش رادیو بین‌المللی چین: شی جین پینگ در این دیدار ویدیویی گفت: «چین و اروپا بر اساس اصل احترام متقابل و کنار گذاشتن اختلافات و حفظ اشتراکات همکاری خود را آغاز و روابط راهبردی ایجاد کرده‌اند، می‌توان گفت این نوع روابط راهبردی از بزرگ‌ترین مقسوم علیه مشترک دو طرف است.»

 

همچنین، این گفتار شی جین پینگ جهت پیشرفت روابط چین– اروپا را مشخص کرده است.

 

شی در این راستا همچنین پیشنهاداتی مطرح کرد که عبارتند از: پایبندی به درک صحیح از طرف مقابل، گسترش همکاری برد- برد، حفظ چند جانبه گرایی واقعی و ایجاد یک رابطه پایدار و متعادل بین دو طرف.

 

این پیشنهادات علاوه بر این که نتیجه بندی ارزشمند از تاریخچه روابط دو طرف است بلکه نیز تامل عمیق چین درباره روابط خود با توجه به تحولات کنونی جهان را مشخص و راهی برای برخورد منطقی به اختلافات میان دو طرف را ارایه داده است.

 

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان درباره پیشنهادات فوق شی جین پینگ گفت: «اروپا و چین اتفاق نظرهای زیادی دارند و زمینه‌های زیادی برای همکاری آن‌ها وجود دارد. آن‌ها باید به یکدیگر احترام بگذارند و از طریق تقویت گفت و گو اختلافات خود را کاهش دهند.

 

صدراعظم آلمان با اشاره به ضرورت برگزاری هرچه زودتر بیست و سومین نشست رهبران اتحادیه اروپا و چین گفت امیدواریم توافق نامه سرمایه گذاری دو طرف در اسرع وقت تصویب شود.

 

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز در این دیدار ویدیویی گفت: فرانسه نیز از توافق نامه یادشده حمایت می‌کند و مایل است تا ارتباطات و هماهنگی با چین را در مورد موضوعاتی مانند تغییرات اقلیمی تقویت کند.

 

می‌توان گفت اظهارات رهبران آلمان و فرانسه صدای منطقی و عملی در داخل اتحادیه اروپا را می‌رساند.

 

چین انتظار دارد که یک اروپایی که خودکفایی راهبردی را دنبال می‌کند بتواند ضمن پیگیری بزرگ‌ترین مقسوم علیه مشترک میان دو طرف، بر همکاری‌ها متمرکز شده و اختلافات خود را با روش‌هایی مناسب برطرف کنند.

شکاف عظیم طبقاتی در حاکمیت رژیم ولایی در ایران: بیشترین تعداد ثروتمندِ منطقه همزمان بیشترین میزان فقر

یک کارشناس اقتصادی اظهار داشت: پرونده‌های قطوری برای شخصیت‌های سیاسی وجود دارد که متاسفانه به تعطیلی رفته است و به نظر می‌رسد اقدام اساسی در این مورد صورت نگرفته است.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر