یک مسئول در نیروهای پیشمرگ کرد تاکید کرد که این نیروها به زودی و با حمایت ائتلاف ضد داعش وارد سوریه میشوند.
به گزارش سایت العهد، مرکز هماهنگی نیروهای پیشمرگ به نقل از عزیز ویسی، مسئول نیروهای ویژه پیشمرگ در اقلیم کردستان عراق اعلام کرد: بازگشت نیروهای سوری نزدیک به اقلیم کردستان به سوریه نزدیک است.
ویسی با اشاره به اینکه ترکیه یکی از اعضای ائتلاف ضد داعش و ناتو است، تاکید کرد: آنکارا موظف است که بازگشت نیروهای کرد سوریه را به این کشور سهولت بخشد.
نیروی “پیشمرگهای روژاوا” در مارس ۲۰۱۲ تشکیل شد و این گروه در ژوئن ۲۰۱۵ به بازوی نظامی شورای ملی کردها تبدیل شده و در عملیاتها علیه داعش در عراق مشارکت کرد.
این گروه از نظر فکری و عقیدتی تابع مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق است.
پیشمرگها در اکتبر ۲۰۱۴ در نبرد با داعش در شهر کوبانی واقع در حومه شمال شرقی حلب شرکت کرده و همزمان نیروهای خود در اقلیم کردستان عراق را از طریق خاک ترکیه به کوبانی رسانده و استحکامات نظامی و نیروهایشان را در آنجا مستقر کردند.
ایسنا