شمار شهدای غزه به حداقل ۶۰ هزار نفر رسید؛ ادامه تهاجم اسرائیل

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تهاجم نظامی اسرائیل به این منطقه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۶۰ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه انگلیسی؛ وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تهاجم نظامی اسرائیل به این منطقه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۶۰ هزار فلسطینی ... شمار شهدای غزه به حداقل ۶۰ هزار نفر رسید؛ ادامه تهاجم اسرائیل

ادامه

اسراییل, امارات, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, گرسنگی, مصر

لاوروف: کره شمالی متحد قابل اعتماد روسیه در آسیا است

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی کره شمالی را یکی از قابل اعتمادترین متحدان مسکو در آسیا خواند و از روابط برادرانه دو کشور تمجید کرد. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از راشا تودی، لاوروف در جریان سخنرانی خود در مجمع فرهنگی – سیاسی «سرزمین معانی» روسیه با اشاره به روابط دیرینه ... لاوروف: کره شمالی متحد قابل اعتماد روسیه در آسیا است

ادامه

آسیا, آمریکا, امپریالیسم, اورآسیا, ایران, ترکیه, جهان, جهان چند قطبی, چین, خاورمیانه, روسیه, ژاپن, شبه جزیره کره, کره جنوبی, کره شمالی, ناتو, هژمونیسم, هندوستان

کمونیست‌های ایران، اسرائیل، فلسطین، و ایالات متحده همگی تهاجم نتانیاهو بر ضدِ مردم ایران را محکوم می‌کنند!

نوشتهٔ سی. جی. اتکینز، نشریهٔ دنیای مردم، ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵/ ۲۶ خردادماه ۱۴۰۴ همه یک صدا هستند. کمونیست‌ها در ایران، در اسرائیل، در فلسطین و در ایالات متحده، همگی تهاجم بنیامین نتانیاهو به ایران و حمایت دونالد ترامپ از این تهاجم را به‌شدت محکوم می‌کنند. حزب‌های کمونیست و کارگری در سراسر جهان نیز در محکومیت ... کمونیست‌های ایران، اسرائیل، فلسطین، و ایالات متحده همگی تهاجم نتانیاهو بر ضدِ مردم ایران را محکوم می‌کنند!

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, امنیتی, ایران, برنامه هسته‌ای, بیانیه, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, سازمان ملل, سوریه, عراق, فاشیسم, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

نگرانی‌ برلین از کاهش احتمال ۳۰ درصدی حضور نظامی آمریکا در اروپا

حضور ارتش آمریکا در خاک آلمان و در کل اروپا، از دیرباز شالوده عملیات‌های نظامی واشنگتن را تشکیل داده‌است، اما درحالی که به‌نظر می‌رسد واشنگتن درحال بازنگری در محل استقرار نیروهایش است، برلین به‌شکل فزاینده‌ای درباره مفهوم چنین تصمیمی برای آینده این کشور، نگران شده است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، پولیتیکو نوشت: تصمیم دولت ... نگرانی‌ برلین از کاهش احتمال ۳۰ درصدی حضور نظامی آمریکا در اروپا

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اروپا, اقتصادی, اقیانوس آرام, اقیانوس هند, اوکراین, بلژیک, جهان, خاورمیانه, روسیه, گزارش, ناتو

یک رهبر مقاومت فلسطین: آمریکا شریک اصلی جنایت نسل‌کشی در غزه است

یکی از رهبران جبهه مردمی برای آزادی فلسطین (PFLP)، ایالات متحده را شریک اصلی جنایت نسل‌کشی در نوار غزه دانست و گفت واشنگتن آنطور که ادعا می‌کند، میانجی صادقی نیست. به گزارش ایسنا، «ابوعلی حسن» از رهبران این جبهه گفت که موضع آمریکا با موضع اسرائیل یکسان است و هیچ گونه نیت واقعی برای پایان ... یک رهبر مقاومت فلسطین: آمریکا شریک اصلی جنایت نسل‌کشی در غزه است

ادامه

اسراییل, اشغالگری, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی

بازگشت عناصر مسلح وابسته به ترکیه از لیبی به سوریه

منابع خبری از خارج شدن عناصر مسلح وابسته به ترکیه از لیبی و درخواست از آنها برای بازگشت سریع به سوریه ظرف یک هفته خبر داد.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، منابع محلی سوری از ادامه اقدامات ارتش ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن در گلوله باران شهرک «عین عیسی» با توپخانه خبر دادند و اعلام کردند که بر اثر این حملات ساکنان منازل و دارایی‌های خود را از بیم جان رها کرده به مناطق دیگر کوچ کرده‌اند تا از تیررس توپخانه نیروهای ترکیه و شبه نظامیان آن در امان باشند.

 

خبر دیگر اینکه منابع خبری از تن دادن نظام ترکیه به فشارها و خواسته‌های بین‌المللی و خارج کردن مزدوران خود از لیبی و درخواست از آنها برای بازگشت سریع به سوریه ظرف یک هفته خبر داد.

 

این منابع به جزئیات بیشتر این خبر اشاره‌ای نکردند.

 

ادامه عملیات ارتش سوریه علیه داعش

 

منابع نظامی سوری از ادامه عملیات ارتش سوریه علیه داعش و بمباران مواضع این گروه تروریستی از سوی جنگنده‌های سوری و روسی خبر دادند.

 

این منبع بیان کرد: ارتش سوریه به عملیات برای پاکسازی صحرای شرقی از بازمانده‌های داعش ادامه داد و نیروهای ارتش سوریه دهها مین و بمب برجای مانده از داعش در صحرای شرقی حماه را خنثی کردند.

 

همزمان منابع سوری از پرواز هواپیماهای شناسایی روسیه بر فراز منطقه مثلث حماه-حلب-الرقه و بیست حمله هوایی جنگنده‌های روسی به مواضع داعش در این مناطق خبر دادند.

 

در محور شمال حماه و جنوب ادلب نیروهای ارتش سوریه مواضع تروریست‌های موسوم به «اتاق فتح المبین» را در محور پروژه آبی در حومه شمال غربی حماه زیر آتش گرفتند و شماری از تروریست‌ها را به هلاکت رساندند.

 

ارتش سوریه همچنین مواضع تروریست‌ها در محور «العنکاوی» و «قلیدین» در «سهل الغاب» در شمال غربی حماه را نیز زیر آتش گرفت.

 

همچنین ارتش سوریه به حملات مداوم تروریست‌ها در حومه شرقی، شمالی و جنوب ادلب پاسخ داد.

 

خبر دیگر اینکه ارتش سوریه افراد مسلح وابسته به «فیلق الشام» وابسته به ارتش ترکیه را که به منطقه تحت کنترل نیروهای دمشق در روستای «عین الحور» در حومه لاذقیه در نزدیکی جاده حلب-لاذقیه وارد شده بودند، بازداشت کردند.

 

در همین ارتباط، در حمله هوایی روسیه به ستونی از تروریست‌های القاعده در حومه جنوبی ادلب، چهار خودرو آنها منهدم شد و بیش از ۱۲ تروریست‌ها کشته و زخمی شدند.

 

اسپوتنیک روسیه به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد: صدای انفجارهایی در مناطق «جبل الزاویه» شنیده شده است که ناشی از بمباران مواضع تروریست‌ها در شهرک «بنین» در جنوب ادلب است.

 

این منبع بیان کرد: تحرکات تروریست‌ها موسوم به «حراس الدین» وابسته به القاعده رصد شد و آنها در حال انتقال خودروهای حامل سلاح و مهمات و افراد مسلح به سمت شهرک «بنین» در نزدیکی خطوط تماس با ارتش سوریه بودند که هدف حمله هوایی قرار گرفتند.

 

از سوی دیگر منابع رسانه‌ای از شنیده شدن صدای انفجار در اطراف شهر ادلب خبر دادند و بیان کردند: علت آن هدف قرار گرفتن مرکز امنیتی وابسته به آنچه «هیئت تحریر الشام» نامیده می شود، بود و شماری از تروریست‌ها جبهه النصره زخمی شدند. این مرکز با «آر پی جی» هدف قرار گرفت.

امتیازات اقتصادی سند همکاری‌های با چین برای ایران

سند همکاری های مشترک ۲۵ ساله ایران و چین که طی یک سال گذشته از موضوعات روز بود و گفته می‌شود امتیازات بسیاری به لحاظ اقتصادی و منطقه‌ای برای ایران می‌تواند به همراه داشته باشد.

ادامه

اسراییل, اقتصادی, امریکا, ایران, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, ژئوپلیتیک, عربستان سعودی, مقاله

۱۰ نمایندگان کنگره خواستار لغو “معامله قرن” توسط دولت بایدن شدند

۱۰ تن از اعضای مجلس آمریکا با ارسال نامه‌ای به آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور خواستار پایبندی دولت جو بایدن به سیاست “حمایت از حقوق بشر و کرامت ملت فلسطین” شدند.

ادامه

اسراییل, امریکا, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین