سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

سفیر روسیه تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو را نمونه‌ای از سیاست‌های استعماری جدید خواند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نووستی؛ بسته هفدهم تحریم‌های اروپا علیه روسیه نمونه بارزی از سیاست‌های استعماری جدید غرب است که با تحمیل خدمات و محصولات خود ، در تضاد با مکانیسم‌های بازار آزاد عمل می‌کند. یکولای کوچونوف، سفیر ... سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

ادامه

اروپا, استعمار, تحریم, جنوب, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, محیط زیست, نروژ

سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

خبرگزاری شین‌خوآ (شین‌هوا) در آستانه سفر «آنتونی آلبانیزی» نخست‌وزیر استرالیا به چین، درباره اهمیت این سفر نوشت و آن را گامی مهم در جهت تقویت روند رو به رشد روابط دو کشور دانست. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این نشریه چینی در گزارش خود می‌نویسد که سفر آلبانیزی به چین همزمان با ورود شراکت راهبردی ... سفر نخست‌وزیر استرالیا به چین؛ گامی سرنوشت‌ساز در مسیر بهبود روابط دوجانبه

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکا, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, جهان, چین, دانشجویی, شانگ‌های, شرق آسیا, گردشگری, گزارش

دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

«راشد اسماعیلوف» متخصص و رئیس انجمن زیست محیطی روسیه بر ضرورت همکاری پایدار بین کشورهای حاشیه خزر برای حل مشکلات این دریا و به ارائه دیدگاه خود در زمینه پیشنهادهای طرح شده از جمله انتقال آب از دریای سیاه برای حل مشکل کاهش سطح آب خزر پرداخت. به گزارش روز جمعه ایرنا، این متخصص محیط‌زیست ... دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

ادامه

آذربایجان, اقتصادی, ایران, جهان, خبر, دریای آرال, دریای حزر, دریای سیاه, روسیه, قزاقستان, قفقاز, گرجستان, محیط زیست

برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

خبرگزاری رویترز به‌نقل از بیانیه ساعات پیش دفتر رئیس‌جمهوری برزیل نوشت که این کشور در واکنش به وضع تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. به گزارش ایرنا، دفتر لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را ... برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان

دلیل وسواس «ترامپ» نسبت به گروه بریکس چیست؟

دلیل وسواس «ترامپ» نسبت به این گروه تاکید «بریکس» بر چندجانه‌گرایی و حرکت در مسیر ایجاد نظم چندجانبه بر خلاف رویکرد «دونالد ترامپ» برای احیا و تحمیل هژمونی غرب به رهبری آمریکا را می‌توان دلیلی بر تهدید دانستن گردهمایی این گروه غیرغربی به عنوان ائتلافی ضدغربی از سوی مقام‌های واشنگتن دانست. بریکس چیست؟ «هر کشوری ... دلیل وسواس «ترامپ» نسبت به گروه بریکس چیست؟

ادامه

آلمان, آمریکا, افریقای جنوبی, اقتصادی, امپریالیسم, برزیل, بریکس, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سازمان ملل, شیلی, غرب, مکزیک, هژمونیسم

تاکید شی جین‌پینگ براحیا اقتصاد جهان درنمایشگاه بین‌المللی تجارت باحضور ۱۴۸ کشور

رییس‌جمهوری چین با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و همزمان ضرورت راه اندازی کار و تولید در کشورها تاکید کرد: کشورهای مختلف باید تلاش کنند تا با حل مشکلات و موانع فعلی، اقتصاد جهان را احیا کنند.

 

به گزارش ایرنا، «شی جین‌پینگ» شامگاه جمعه در سخنرانی ویدیویی برای سران شرکت کننده در نمایشگاه بین‌المللی تجارت خدمات سال ۲۰۲۰ در پکن افزود: اکنون شیوع کرونا در سراسر جهان هنوز به طور کامل مهار نشده و همه کشورها با وظایف سنگین مقابله با شیوع کرونا، تثبیت اقتصاد و تضمین زندگی عموم مردم روبرو شده‌اند.

 

او گفت: در چنین شرایطی تلاش چین برای برگزاری این رویداد بزرگ بین‌المللی اقتصادی و تجاری با وجود تمام مشکلات، آن است که همگان تلاش کنند تا با حل مشکلات و موانع فعلی، توسعه و رونق مشترک تجارت خدمات جهان را ترویج و از طریق آن احیای اقتصادی جهان را به پیش برند.

 

نمایشگاه بین‌المللی تجارت خدمات ۲۰۲۰ چین (CIFTIS) روز جمعه با شرکت ۱۴۸ کشور و منطقه از جمله ایران در پکن گشایش یافت. در این نمایشگاه که با همکاری وزارت بازرگانی چین و شهرداری پکن دایر شده است سازمان‌های بین‌المللی، سفارتخانه‌های مستقر در چین، انجمن‌های بازرگانی خارجی و شرکت‌هایی از ۱۴۸ کشور و منطقه شرکت دارند.

 

در این نمایشگاه در مجموع ۱۸ هزار شرکت از سراسر جهان به دو صورت آنلاین و آفلاین حضور دارند و بیش از ۱۰ هزار نفر هم به صورت حضوری در نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

 

حمایت شی از منطقه آزاد تجاری پکن

 

شی در ادامه گفت: به منظور ایفای نقش بهتر پکن در جریان راه اندازی صنایع خدماتی چین، از تاسیس یک منطقه نمونه جامع گسترش درهای باز صنایع خدماتی کشوری در پکن حمایت می‌کنیم.

 

او اظهار کرد: یک منطقه آزمایشی تجارت آزاد با ویژگی‌های نوآوری علمی و فنی، گشایش صنایع خدماتی و اقتصاد دیجیتالی تاسیس خواهیم کرد و با ایجاد با کیفیت ترین پایگاه توسعه هماهنگ پکن، تیان جین و استان هه بی، وضعیت جدید اصلاحات و درهای باز در سطح بالاتری را به وجود خواهیم آورد.

 

رییس جمهوری چین تاکید کرد: ما باید دست در دست یکدیگر و با همدلی و گاه‌های استوار، این دوران سخت در تاریخ بشر را پشت سر بگذاریم و در کنار هم به پیشواز آینده‌ای بهتر برای جهان برویم.

 

توسعه صنایع و الگوهای تجارت خدمات

 

رئیس جمهوری خلق چین اظهار داشت که کشورش پایگاه‌های صادارت خدمات ویژه خود را گسترش می‌دهد و صنایع و الگوهای جدید تجارت خدمات را توسعه خواهد داد.

 

وی تاکید کرد چین تمایل دارد همراه با دیگر کشورها از طریق تقویت هماهنگی سیاست‌های کلان، سرعت بخشیدن به همکاری‌های بین‌المللی در حوزه دیجیتال و گسترش حفاظت از حق مالکیت معنوی، فعالانه توسعه باشکوه اقتصاد دیجیتال و اقتصاد اشتراکی را ترویج دهد تا پیوسته به ایجاد نیروی محرکه در اقتصاد جهان یاری کند.

 

حمایت شی از تاسیس اتحادیه تجارت خدمات جهانی

 

شی گفت: پکن از بسترهایی مانند نمایشگاه بین المللی تجارت خدمات و نمایشگاه بین المللی واردات خود برای رایزنی در مورد سیاست‌ها و بسط و توسعه تجربیات، فعالیت سازمان‌های دولتی و بین‌المللی و روابط مشارکتی متنوع بین موسسات بهره می‌برد در همین راستا چین از تاسیس اتحادیه جهانی تجارت خدمات حمایت می‌کند و پیوسته تلاش می‌کند با دستیابی به نتایج همکاری‌های عملی، زمینه را برای بهره‌مندی مشترک مردم کشورهای مختلف از نتایج توسعه تجارت خدمات فراهم کند.

 

او پیشنهادهای سه‌گانه ای را درباره تداوم اجرای سیاست درهای باز و توسعه همکاری‌ در زمینه صنایع خدماتی بر پایه همکاری برای ایجاد یک فضای باز و فراگیر، تزریق نیروی محرکه به همکاری‌های مبتنی بر نوآوری و خلاقیت و تأمین کننده منافع متقابل و برد-برد مطرح کرد.

 

این نمایشگاه که اولین رویداد مهم تجاری چین بعد از شیوع ویروس کرونا از ابتدای سال جاری میلادی است تا ۹ سپتامبر (۱۹ شهریور) دایر است.

واردات رسمی ۱۲۰ هزار بشکه در روز نفت ایران توسط چین در ماه ژوئیه

بر اساس آخرین آمار منتشر شده توسط گمرک چین، پس از توقف کامل واردات نفت این کشور از ایران در ماه ژوئن، چین طی ماه ژوئیه روزانه ۱۲۰ هزار بشکه نفت به ارزش کلی ۱۳۴ میلیون دلار از کشورمان وارد کرده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, اندونزی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, عراق, عربستان سعودی