رژیم در پی مخالفتِ وسیع نیروهای ملی و دمکراتیک با اجرای “قانون” عفاف و حجاب که شکاف انداختن در میان حاکمیت بر سر این قانون را باعث شد، در عقبنشینیای تاکتیکی به تعویق اجرای این قانون مجبور شد. دولت پزشکیان حتی شهامت این را نداشت که رسماً اعلام کند اجرای این “قانون” متوقف شده است. ... نیروهای دموکراتیک و ملی الغایِ «قانون عفاف و حجاب» را خواهاناند!
پیچیدگی حمایت از اوکراین بهدنبال آشفتگی سیاسی در غرب
تارنمای نشریه نیوزویک در مطلبی با اشاره به آشفتگی سیاسی حاکم در برخی کشورهای غربی و کنارهگیری چندین مقام، مسیر حمایتها از اوکراین را در جنگ مقابل روسیه پیچیده توصیف کرد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از نشریه نیوزویک، استعفای جاستین ترودو از مقام نخستوزیری کانادا، جدیدترین تغییر سیاسی یکی از متحدان اوکراین در برابر ... پیچیدگی حمایت از اوکراین بهدنبال آشفتگی سیاسی در غرب
تاکید چین بر حمایت از توسعه نامیبیا مطابق شرایط این کشور
وزیر امور خارجه چین در سفر به کشور نامیبیا در جنوب غربی آفریقا، بر حمایت از توسعه این کشور مطابق شرایط ملی خاص خود، و تعهد پکن به توسعه اقتصادی نامیبیا با کمک به تبدیل منابع این کشور به مزایای توسعهای و اجتماعی تاکید کرد. به گزارش ایرنا از رسانههای چین، «وانگ یی» وزیر امور ... تاکید چین بر حمایت از توسعه نامیبیا مطابق شرایط این کشور
رویترز: چین در تعامل با آفریقا ثابت قدم است
خبرگزاری رویترز در گزارشی اذعان کرد که سفر آغاز سال ۲۰۲۵ وزیر امور خارجه چین به چهار کشور آفریقایی در حالی که پایتختهای اروپایی در انتظار آغاز به کار دولت جدید آمریکا هستند، نشان دهنده ثبات قدم پکن در تعامل با آفریقا است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، وزیر امور خارجه چین روز یکشنبه ... رویترز: چین در تعامل با آفریقا ثابت قدم است
سبقت «بی وای دی» چین از «تسلا» در تولید خوروهای برقی طی سال ۲۰۲۴ نشانه چیست؟
تعداد خودروهای برقی (EVs) تولید شده توسط شرکت «بی وای دی»، تولید کننده خودروهای برقی چین از تعداد خودورهایی که شرکت «تسلا»، خودروساز آمریکایی در سال ۲۰۲۴ تولید کرد، سبقت گرفت. به گزارش CGTN بر اساس جدیدترین گزارشهای مالی دو شرکت فوق و از نظر فروش خودروهای برقی، اختلاف تعداد بی وای دی با تسلا ... سبقت «بی وای دی» چین از «تسلا» در تولید خوروهای برقی طی سال ۲۰۲۴ نشانه چیست؟
افزایش سرمایهگذاری خارجی در اوراق قرضه چین
با توجه به بازدهی بالای اوراق قرضه چین نسبت به اوراق سایر دولتها، میزان سرمایهگذاریهای خارجی در این زمینه در سال جاری با افزایش قابل توجه، به حدود ۲۱۴ میلیارد دلار رسیده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ دادههای CEIC و گردآوری شده توسط وال استریت ژورنال نشان میدهد که سرمایهگذاری خارجی در اوراق قرضه دولتی چینی طی چهار دهه افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.
گفتنی است که سرمایهگذاریهای خارجی در اوراق قرضه ماه گذشته در مجموع تقریبا ۱.۵تریلیون یوآن، یا حدود ۲۱۴میلیارد دلار بوده است. این رقم بیش از ۱.۲۵تریلیون یوآن از چهار سال گذشته افزایش یافته، زمانی که سرمایهگذاریهای خارجی در اوراق قرضه تنها ۲۵۰ میلیارد یوآن بود. این نوع سرمایهگذاریها در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به طور چشمگیری افزایش یافت و در طول همهگیری بیماری کووید-۱۹ نیز به روند صعودی خود ادامه داده است.
به نظر میرسد که سرمایهگذاران ایالات متحده و سایر کشورها، اوراق قرضه چینی را به دلیل بازدهی پایدار و امنیت عمومی آنها در طول دوران عدم قطعیت اقتصادی خریداری میکنند.
گفتنی است که بازده چین بر اوراق قرضه ۱۰ساله به سطح پیش از دوران بیماری همهگیر در حدود ۳.۱۲درصد بازگشته، که از سایر اقتصادهای جهان مانند ایالات متحده با ۰.۶درصد، ژاپن با ۰.۰۲درصد و آلمان با ۰.۵۲درصد بسیار پیشی گرفته است.
در نتیجه، سرمایهگذاران بر خلاف سایر اوراق قرضه در جهان، اوراق قرضه دولتی چین را به عنوان پناهگاهی امن یافتهاند.
البته هنوز خطراتی وجود دارد که در وهله اول شامل ادامه اقدامات اقتصادی آمریکا علیه چین و افزایش نوسانات ناشی از تظاهرات هنگکنگ است.
در نمودار ارائه شده، روند تغییر میزان سرمایهگذاری خارجی در اوراق قرضه دولتی چین از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ را مشاهده میکنید؛
کشورهایی که در ۲۰۲۴ بالاترین تولید ناخالص داخلی را خواهند داشت!
چین، در سال ۲۰۲۴ بزرگترین اقتصاد جهان خواهد بود و سایر کشورهای آسیایی نیز به دنبال آن با سرعت بیشتری در حال پیشرفت اقتصادی هستند.
میدلایستآی: توافق پکن – تهران، اقتصاد ایران را احیا و آمریکا را تضعیف میکند
یک رسانه انگلیسی نوشته سند همکاری ایران – چین به احیای اقتصاد ایران، بهبود موقعیت منطقهای و تثبیت سیاست این کشور منجر خواهد شد.
کمپین کارگران برای لغو خصوصیسازی پالایشگاه کرمانشاه؛ این واحد پرسود را به مردم بازگردانید
جمعی از کارگران در کمپینی خطاب به رئیس قوه مقننه، خواستار لغو خصوصیسازی پالایشگاه کرمانشاه شدند.
قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین باید ۶ سال پیش امضا میشد
سفیر اسبق ایران در چین با تاکید بر اینکه ایران کشوری است که میتواند هم انرژی و هم امنیت را برای چین تامین کند، گفت: به نظر من قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین باید شش سال پیش به امضا دو طرف میرسید.