لولا داسیلوا: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، جنگ نیست نسل کشی است

رئیس جمهور برزیل حملات رژیم اسرائیل علیه غزه را نسل‌کشی خواند و در عین حال خواستار تلاش‌های جهانی مجدد برای پایان دادن به جنگ در اوکراین از طریق گفتگو و دیپلماسی شد. به گزارش ایرنا از آناتولی، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه ... لولا داسیلوا: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، جنگ نیست نسل کشی است

ادامه

اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, زنان, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی, همبستگی

اتحادیه کارگران بندر مارسی: اجازه ارسال تسلیحات به اسرائیل را نمی‌دهیم

منابع خبری گزارش دادند که اتحادیه کارگران بندر مارسی فرانسه از بارگیری یک کانتینر حاوی تجهیزات نظامی که قرار بود به فلسطین اشغالی ارسال شود، خودداری کرده‌اند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از الجزیره، اتحادیه کارگران بندر مارسی فرانسه در بیانیه‌ای تاکید کرده است: بندر مارسی نباید برای تأمین سلاح و تجهیزات ارتش اسرائیل مورد ... اتحادیه کارگران بندر مارسی: اجازه ارسال تسلیحات به اسرائیل را نمی‌دهیم

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین

خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

در حالی که وتوی آمریکا علیه پیش نویس یک قطعنامه برای توقف فوری جنگ در غزه خشم کشورهای مختلف را به دنبال داشته است تل‌آویو از این اقدام ذوق‌زده شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اقدام آمریکا در وتوی مجدد پیش‌نویس یک قطعنامه درباره آتش بس فوری در نوار غزه خشم جهانیان ... خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

ادامه

آمریکا, اسراییل, اسلوونی, پاکستان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, گزارش, مالزی

دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

اسموتریچ دستور آغاز آماده سازی طرحی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری و منطقه غور اردن را داد. به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی اسرائیل طی بازدید میدانی از تعدادی از شهرک‌های جدید به تیم‌های اداره شهرک سازی و اداره مدنی دولت تل‌آویو دستور داد تا طرحی را برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری ... دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

ادامه

اردن, اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فلسطین

آلمان به فروش سلاح به اسرائیل ادامه می‌دهد

وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور به عرضه سلاح به اسرائیل ادامه خواهد داد. باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره؛ یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور به عرضه سلاح به اسرائیل ادامه خواهد داد و اظهارات قبلی خود مبنی بر احتمال بازنگری در ... آلمان به فروش سلاح به اسرائیل ادامه می‌دهد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, نیکاراگوئه

آموزش نظامی فلسطینی‌ها در روسیه، اسرائیل را نگران کرده است

شبکه ۱۲ اسرائیل ضمن افشای آموزش و آماده سازی نظامی نیروهای امنیتی فلسطین در روسیه نسبت به این آموزش ویژه نظامی ابراز نگرانی کرد.

 

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ اسرائیل در گزارشی اعلام کرد، آموزش نظامی نیروهای امنیتی فلسطین در روسیه، یک آموزش نظامی عادی و معمولی نیست و این گزارش، نگرانی و ترس اسرائیل را نسبت به نحوه آماده‌سازی و تمرین‌های نظامی عالی نیروهای فلسطینی در روسیه نشان می‌دهد.

 

تصمیم آموزش نظامیان فلسطینی در روسیه در سال ۲۰۱۴ میلادی اتخاذ شد و افراد گروه اول در سال ۲۰۱۵ برای آموزش به مسکو رفتند.

 

این گزارش همزمان با این‌که جنبش مقاومت فلسطین و جنبش فتح اعلام کردند که در برابر طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی با یکدیگر متحد شده‌اند، منتشر شد، در حالی که این دو گروه از سال ۲۰۰۷ پس از کنترل حماس بر غزه روابط‌شان را قطع کرده بودند.

 

طبق گزارش شبکه ۱۲ اسرائیل، از آن زمان فلسطینیان در معتبرترین آکادمی‌های نظامی روسیه تحصیل کرده‌اند. از جمله آنها دانشکده عالی مسکو برای فرماندهی (آموزش افسران ارشد)، فرماندهی عالی نظامی شهر نووسیبیرسک، آکادمی نیروی هوایی در وورونژ، موسسه عالی هوانوردی در کراسنودار و موسسه توپخانه پانزر است.

 

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اخیرا از تعدادی از دانش‌آموختگان بازگشته به فلسطین استقبال کرد. آنها در دانشکده مسکو برای فرماندهی و نبرد آموزش دیده‌ بودند.

 

این آکادمی یکی از قدیمی‌ترین آکادمی‌های نظامی روسیه است.

 

طبق این گزارش، هرگز آموزش این افراد برای ارتش اسرائیل غافلگیرکننده نخواهد بود اگر این گروه‌ها در تشکیلات خودگردان شکل بگیرند.

 

افرادی که برای استفاده از تانک، توپخانه، آموزش نظامی می‌بینند و یا تحت آموزش پیاده نظام حرفی‌ای قرار دارند نحوه تعامل با این تجهیزات و نیروها را هم می‌دانند.

 

روسیه روز جمعه از اعلام وحدت فتح و حماس علیه طرح الحاق اسرائیلی در کرانه باختری استقبال کرد. سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اظهار کرد: ما با خرسندی کنفرانس خبری مشترک نمایندگان فتح و حماس را که در آن تصمیم دفاع مشترک از منافع فلسطین را اعلام کردند، دنبال کردیم.

 

لاوروف گفت، احیای وحدت فلسطینی یکی از مسائل اصلی است که باید درباره آن به راه حلی دست یافت.

 

روسیه با اسرائیل و فلسطینی‌ها روابط مستحکمی دارد و آمادگی خود را برای میزبانی از مذاکرات مستقیم بین دو طرف اعلام کرده است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل طرح موسوم به “معامله قرن” را در مسکو به ولادیمیر پوتین ارائه کرد.

میچل باچله: الحاق کرانه باختری غیرقانونی است

میشل باشله بلندپایه‌ترین مقام حقوق بشری سازمان ملل متحد روز دوشنبه با هشدار به اسرائیل درباره طرح‌ غیرقانونی الحاق بخشی از کرانه باختری، از تل آویو خواست که اجرای آن را متوقف کند.

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین

گاردین: وقت آن رسیده که انگلیس کفاره امضای بیانیه بالفور را بدهد

یک روزنامه انگلیسی با انتشار مطلبی جنجالی درباره نقش لندن در اشغال فلسطین، نوشت: وقت آن فرا رسیده است که انگلیس کفاره امضای بیانیه «بالفور» را بدهد.

ادامه

اسراییل, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, مقاله

باید جلوی جنایت‌های جنگی در فلسطین را گرفت

دولت ائتلافی جدید بنیامین نتانیاهو و بنی گانتز در اسرائیل تهدید کرده است که بخش‌های بزرگی از سرزمین‌های کرانهٔ‌ غربی شامل درّهٔ اردن را از ماه ژوییه [اوایل تیر] به خاک اسرائیل ضمیمه خواهد کرد.

ادامه

اسراییل, امریکا, انگلستان, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین