یک رسانه آمریکایی اعلام کرد که با توجه به شکستهای اوکراین در میدان نبرد، احتمالاً آمریکا تسلیحات هستهای خود را بار دیگر در این کشور مستقر خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، برخی گزارشها از احتمال بازگرداندن تسلیحات اتمی آمریکا به خاک اوکراین حکایت دارد. روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی ... آمریکا تسلیحات اتمی خود را به اوکراین بازمیگرداند
رویترز: گزارش تحلیلگران نظامی از پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
تحلیلگران نظامی با اشاره به وضعیت میدان نبرد در اوکراین از پیشروی سریع نیروهای روسیه و حرکت آنها در شهرک کلیدی «کوراخوف» خبر میدهند. به گزارش ایسنا، بیش از ۲ سال و نیم از جنگ اوکراین میگذرد و هنوز هیچ چشماندازی برای صلح در این کشور وجود ندارد. این در حالی است که برخی کشورهای ... رویترز: گزارش تحلیلگران نظامی از پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
نشنال اینترست؛ مجوز استفاده از موشکهای «اتکمز»؛ قمار غرب از سر ناامیدی برای سد پیشروی روسیه
نشریه نشنال اینترست در مطلبی، تصمیم «جو بایدن» در آخرین روزهای باقیمانده از دولتش را بر عزم مسکو در جبهه جنگ بیاثر دانست و آن را قمار غرب از سر نومیدی برای جلوگیری از پیشروی روسیه در خاک اوکراین توصیف کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از این نشریه آمریکایی، اوکراین که از ماهها پیش ... نشنال اینترست؛ مجوز استفاده از موشکهای «اتکمز»؛ قمار غرب از سر ناامیدی برای سد پیشروی روسیه
هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در آسیا
معاون وزیر خارجه روسیه نسبت به استقرار موشکهای کوتاه و میان برد آمریکا در آسیا هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، معاون وزیر خارجه روسیه نسبت به استقرار موشکهای کوتاه و میان برد آمریکا در آسیا هشدار داد. «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه تاکید کرد که اگر ... هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در آسیا
اکونومیست: ۷۰ درصد ارتش اوکراین آماده واگذاری مناطق شرقی به روسیه است
گزارشهای جدید از وضعیت ارتش اوکراین نشان میدهد که ۷۰ درصد نیروهای ارتش آماده امتیاز دادن به روسیه و واگذاری قلمروهای ازدسترفته هستند. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه اکونومیست در گزارشی اعلام کرد که مقامات اوکراینی تنها به دو-سوم اهداف بسیج عمومی دست یافتند و با کمبود ثبتنامهای جدید و «کیفیت» پایین آنها، اوضاع حتی ... اکونومیست: ۷۰ درصد ارتش اوکراین آماده واگذاری مناطق شرقی به روسیه است
نخست وزیر کوزوو؛ آمریکا عامل سقوط دولت ما بود
نخست وزیر موقت کوزوو نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده را به ساقط نمودن دولتش متهم کرد.
به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «آلبین کورتی» نخست وزیر موقت کوزوو، یک فرستاده ایالات متحده را به دخالت مستقیم در سرنگونی دولت خود در ماه گذشته متهم کرد و آن را بخشی از برنامه دستیابی به «پیروزی بزرگ دیپلماتیک» دونالد ترامپ، کمتر از یکسال مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، عنوان کرد.
آلبین کورتی گفت ریچارد گرنل، نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده در مذاکرات بین کوزوو و صربستان نقش مهمی در تجزیه حزب نخست وزیر و هم چنین دوپارگی حزب ائتلافی با نخست وزیر در کوزوو داشته است.
کورتی که در یک کنفرانس خبری آنلاین شرکت داشت، گفت: «دلیل سرنگونی دولت من تنها به این دلیل بود که فرستاده آمریکا، گرنل، برای امضای قرارداد توافق بین کوزوو با صربستان عجله دارد؛ قراردادی که به اعتقاد من به شدت مضر است زیرا یک مبادلهای سرزمینی است.»
آلبین کورتی در این کنفرانس خبری آنلاین تاکید کرد که ریچارد گرنل بجای مفاد و متن قرارداد بین صربستان و کوزوو تنها به امضای پای این قرارداد اهمیت می داده است. سرپرست دولت در کوزوو، آمریکا را متهم کرد که سعی داشته کنترل روند مذاکرات را در دستان خود بگیرد.
نخست وزیر موقت کوزوو گفت که در قرارداد مرزی با صربستان، که مورد نظر ایالات متحده است، این کشور تازه استقلال یافته سرزمینهایی را از دست میدهد.
آلبین کورتی رهبر حزب Vetëvendosje، حزب سوسیال دموکرات و ملیگرای کوزوو است.
دولت کوزوو به رهبری آلبین کورتی، تنها پس از پنجاه روز، ۲۶ ماه مارس گذشته با رأی عدم اعتماد پارلمان سقوط کرد. کورتی تا تعیین نخست وزیر جدید، سرپرستی دولت را با عنوان نخست وزیر موقت عهده دار است.
حزب راست میانه LDK پس از چند هفته تنش با «آلبین کورتی» نخست وزیر وقت کوزوو، طرحی را برای عدم رأی اعتماد به پارلمان برد که سرانجام به سقوط دولت ائتلافی منجر شد.
تلاشهای احزاب مخالف دولت برای برگزاری جلسه استیضاح دولت و رأی عدم اعتماد زمانی آغاز شد که آلبین کورتی، در مقام نخست وزیر، یکی از وزرای نزدیک به هیأت آمریکایی را از کار برکنار کرد. منتقدان اعلام کردند که نخست وزیر روابط کشور با آمریکا را به مخاطره میاندازد.
در این میان در پاسخ به سوال خبرگزاری آسوشیتدپرس سخنگوی ریچارد گرنل، سفیر آمریکا در آلمان و فرستاده ایالات متحده در مذاکرات صربستان و کوزوو، به سخنان البین کورتی واکنش تازه ای نشان نداد و تنها به توئیتهای گرنل اشاره کرد که در آن این مقام آمریکایی هرگونه مذاکره درباره مبادله سرزمینی را رد میکند.
استقلال کوزوو هیچ گاه از سوی صربستان برسمیت شناخته نشده است و صربستان آن را بخشی از خاک خود میداند. کوزوو در سال ۲۰۰۸ میلادی از صربستان اعلام استقلال کرد. بیش از ۱۱۰ کشور جهان این کشور را برسمیت شناختهاند.
سوخوی روسی هواپیمای آمریکایی را بر فراز مدیترانه رهگیری کرد
نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد که یک سوخوی ۳۵ روسیه در اقدامی «ناامن» بر فراز دریایی مدیترانه یک هواپیمایی آمریکایی را رهگیری کرد.
نگاه هوشمندانه به روابط ایران و چین
چین و ایران با کمک به یکدیگر در جریان مقابله با کرونا، قویا مفهوم کلیدی ایجاد جاده ابریشم سلامت را شرح دادهاند.
روسیه و چین خطاب به ترامپ: کرونا را سیاسی نکن!
وزارت خارجه روسیه، چین و سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به تهدیدهای ترامپ که این سازمان را “طرفدار چین” خوانده بود، از آمریکا خواستند بحران شیوع ویروس کرونا را سیاسی نکند.
پکن در حال صدور الگوی مدیریتی خود برای مهار کرونا به کشورهای جهان
ماه گذشته میلادی شش کارشناس پزشکی چینی در حالی از یک جت هواپیمایی صربستان در فرودگاه شهر بلگراد خارج شدند که با استقبال و فرش قرمز آلکساندر ووجیچ، رئیس جمهور این کشور و تنی چند از وزرای کابینه وی مواجه شدند؛ ووجیچ بعد از خوش و بشهای اولیه در اقدامی نمادین پرچم صربستان و سپس ... پکن در حال صدور الگوی مدیریتی خود برای مهار کرونا به کشورهای جهان