«نشنال اینترست»: آمریکا به فکر فرار از دریای سرخ است

یک مجله غربی به برتری نیروهای مسلح یمن برابر آمریکا در دریای سرخ اذعان کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مجله نشنال اینترست گزارش داد که نیروهای مسلح یمن موفق شدند دست برتر را مقابل آمریکا در دریای سرخ داشته باشند. در این گزارش آمده است، نیروهای یمنی توانسته‌اند نزدیک به ۲ ... «نشنال اینترست»: آمریکا به فکر فرار از دریای سرخ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, جهان, خاورمیانه, خبر, دریای سرخ, یمن

کاخ سفید: ۱۰۴ درصد تعرفه بر کالاهای چین اعمال می‌شود

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد: از فردا چهارشنبه به وقت محلی، تعرفه ها ۱۰۴ درصدی بر کالاهای وارداتی از چین به خاک ایالات متحده آمریکا اعمال می شود. به گزارش ایرنا، کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا قرار است ۸۴ درصد تعرفه ... کاخ سفید: ۱۰۴ درصد تعرفه بر کالاهای چین اعمال می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, انگلیس, جنگ تجاری, جهان, خبر, شرق آسیا

سندرز: آمریکا اکنون یک «شبه دموکراسی» است

سناتور مستقل آمریکایی با انتقاد از قدرت گرفت میلیاردرها در دولت و افزایش اختلاف طبقاتی در این کشور هشدار داد ایالات متحده اکنون با سطح بی‌سابقه‌ای از خطر مواجه است. به گزارش ایسنا، «برنی سندرز» سناتور ۸۳ ساله ایالت ورمونت، ایالات متحده را یک «شبه‌دموکراسی» خواند و دلیل آن را نحوه حکومت «دونالد ترامپ» و ... سندرز: آمریکا اکنون یک «شبه دموکراسی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اختلاف طبقاتی, الیگارشی, جهان, دموکراتیک, دیدگاه, سخنرانی, طبقه کارگر, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

نخست وزیر آینده گرینلند: نه می‌خواهیم دانمارکی باشیم و نه آمریکایی

نخست وزیر آینده گرینلند می‌گوید صحبت درباره الحاق این جزیره به آمریکا غیرقابل قبول است و گرینلند به استقلال تمایل دارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ ینس فردریک نیلسن، نخست وزیر آینده گرینلند در واکنش به افزایش اظهار نظر مقامات آمریکایی درباره تصرف گرینلند، گفت: «ما به عنوان انسان در حال زندگی ... نخست وزیر آینده گرینلند: نه می‌خواهیم دانمارکی باشیم و نه آمریکایی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, دانمارک, شمال اروپا, گرینلند

دانشگاه استنفورد: مبتلایان کرونا در آمریکا احتمالا ۵۰ تا ۸۵ برابر آمار رسمی است

تازه‌ترین مطالعات پژوهشگران دانشگاه استنفورد روی آنتی‌بادی افراد نشان می‌دهد، شمار کسانی که در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند ۵۰ تا ۸۰ برابر آمار رسمی گزارش شده بوده و این نشانگر نزدیک شدن جامعه به سیستم مصونیت جمعی است؛ هرچند تردیدها در مورد اثربخشی مصونیت جمعی در برابر کرونا ادامه دارد.

 

به گزارش ایرنا؛ روزنامه بریتانیایی گاردین امروز (شنبه) در نوشتاری با عنوان «مطالعات آنتی‌بادی نشان می‌دهد شیوع ویروس کرونا بسیار گسترده‌تر است از آنچه پیش از این تصور می‌شد»، افزود: پژوهش‌های اخیر دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد گسترش ویروس کرونا ممکن است ۵۰ تا ۸۵ برابر بیشتر از آمارهای رسمی باشد.

 

این مطالعه جدید در کالیفرنیا نشان داده که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا ممکن است ده‌ها برابر بیشتر از آنچه پیش از این تصور می‌شد، باشد.

 

این پژوهش انجام شده از سوی دانشگاه استنفورد که جمعه منتشر شد، نمونه‌هایی از میان سه هزار و ۳۳۰ نفر را در شهر سانتا کلارا (یکی از شهرهای کلیفرنیا) مورد آزمایش قرار داد و ثابت کرد گسترش ویروس ۵۰ تا ۸۵ برابر بیشتر از آمارهای رسمی است.

 

« اران بن دیوید – «Eran Bendavid » استادیار رشته پزشکی دانشگاه استنفورد که رهبری این پژوهش را برعهده داشته در این خصوص می‌گوید: مطالعه درخصوص میزان آلودگی به ویروس، می‌تواند در فهم چگونگی گسترش این بیماری همه‌گیر به ما کمک کند.

 

محققان این مطالعه را نخستین پژوهش گسترده در نوع خود می‌دانند که با شناسایی آنتی بادی در افراد سالم از طریق آزمایش خون از نوک انگشت انجام می‌شود و نشان می‌دهد آیا آن‌ها پیش از این به ویروس کرونا مبتلا و سپس بهبود یافته‌اند.

 

در هنگام انجام این تحقیق، در شهر سانتا کلارا، یک هزار و ۹۴ مورد مبتلا به کووید-۱۹ تائید شد که از این میان ۵۰ نفر جان خود را از دست دادند؛ اما براساس میزان آنتی بادی افراد، احتمالا در اوایل ماه آوریل (اواسط فروردین) بین ۴۸ هزار تا ۸۱ هزار نفر در شهر سانتا کلارا به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند که این میزان تقریبا ۵۰ تا ۸۰ برابر بیشتر از آمار رسمی گزارش شده است.

 

همچنین این بدان معنی است که کرونا به طور بالقوه بسیار کمتر کشنده‌تر از آن چیزی است که در ابتدا تصور می‌شد. پیش از این میزان مرگ‌ومیر در اثر ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا ۴.۱ درصد اعلام شده بود حال آنکه محققان استنفورد می‌گویند یافته‌های آن‌ها میزان مرگ و میر فقط ۰.۱۲ تا ۰.۲ (۱۲ صدم تا بیست دهم درصد) درصد را نشان می‌دهد.

 

برخی دانشمندان، یافته‌های این تحقیق را اینگونه تفسیر کرده‌اند که ما به سیستم مصونیت جمعی (hedr immunitu) نزدیک شده‌ایم؛ بدان معنا که اگر در یک جامعه تعداد قابل توجهی از افراد به یک بیماری مبتلا شوند، بدن آن‌ها آنتی‌بادی لازم را می‌سازد و در نهایت جامعه در برابر آن بیماری همه‌گیر مصون می‌شود.

 

این امر سبب بازگشت سریعتر مشاغل می‌شود، درست همانند راهبردی که سوئد در پیش گرفته است. اما محققان حاضر در این پژوهش تاکید می‌کنند نباید برای نتیجه‌گیری شتاب‌زده اقدام کرد و این یافته‌ها نباید به سرعت منجر به تصمیم‌گیری سیاستمداران و رهبران شود.

 

« آرتور رینگولد – Arthur Reingold » استاد اپیدمیولوژی دانشگاه برکلی کالیفرنیا که در این مطالعه شرکت نکرده می‌گوید: براساس این پژوهش تعداد افراد مبتلا به این ویروس بسیار بیشتر از تصور بوده و لذا نرخ مرگ‌ومیر ناشی از کووید-۱۹ به آن‌اندازه‌ای که تصور می‌شد، بالا نیست. اما او در عین حال با توجه به نتایج این مطالعه خاطرنشان می‌کند نباید در خصوص برداشته شدن محدودیت‌های وضع شده سریع تصمیم‌گیری کرد.

 

رینگولد یادآور می‌شود، این ایده که پژوهش کنونی می‌تواند همچون گذرنامه‌ای برای عبور از مقررات کنونی قرنطینه و رفتن به سر کار باشد، دو محدودیت دارد؛ نخست آنکه ما نمی‌دانیم آنتی‌بادی‌ها در بدن بخش قابل توجهی از افراد تا چه مدت از بدن در برابر ویروس‌ها محافظت می‌کند و دوم آنکه درصد بسیار کمی از جمعیت آنتی‌بادی دارند.

 

این استاد اپیدمیولوژی دانشگاه برکلی افزود: با توجه به میزان مبتلایان به کووید-۱۹ که در واقع سه درصد جمعیت منطقه را تشکیل می‌دهد، این بدان معناست که ۹۷ درصد افراد هیچ آنتی‌بادی برای مقابله با ویروس کرونا در بدن خود ندارند. حال آنکه برای دستیابی به مصونیت جمعی (مصونیت گله‌ای)، ۵۰ درصد یا بیشتر جمعیت باید مبتلا شده و سپس بهبود یابند تا نسبت به کرونا مقاوم شوند.

 

پژوهشگران این مطالعه همچنین اعلام کرده‌اند آمار ارائه شده حاصل از تحقیق در سانتا کلارا نمی‌تواند نماینده دیگر مناطق ایالات متحده باشد.

 

« جایانتا باتاچاریا – Jayanta Bhattacharya » استاد استنفورد و یکی از نویسندگان این پژوهش گفت: بسیار مهم است که مطالعات مشابهی در سراسر آمریکا انجام شود. بی‌تردید ویروس کرونا در برخی مناطق شیوع بیشتری نسبت به دیگر مناطق دارد و درک شیوع ویروس‌ها در هر منطقه گامی اساسی برای پیشبرد برخی سیاست‌هاست.

 

براساس آخرین گزارش‌ها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان بیش از ۲ میلیون و ۲۵۱ هزار نفر بوده که از این میان بیش از ۱۵۴ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

در میان این آمارها، آمریکا با بیش از ۷۱۰ هزار مبتلا در صدر کشورها قرار دارد؛ از این تعداد بیش از ۳۷ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

تکاپوی آمریکا برای تسریع در واردات تجهیزات ضدکرونا از چین

قوانین جدید کنترل کیفیت صادرات چین باعث تاخیر در روند صدور ماسک، کیت و سایر تجهیزات پزشکی برای مهار کرونا شده و آمریکا به دلیل نیاز مبرم به این تجهیزات، از پکن خواسته است در این قوانین تجدید نظر کند.   آمریکا از چین خواسته است در قوانین جدیدش که در زمینه کنترل کیفیت و ... تکاپوی آمریکا برای تسریع در واردات تجهیزات ضدکرونا از چین

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سوخوی روسی هواپیمای آمریکایی را بر فراز مدیترانه رهگیری کرد

نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد که یک سوخوی ۳۵ روسیه در اقدامی «ناامن» بر فراز دریایی مدیترانه یک هواپیمایی آمریکایی را رهگیری کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

غروب نئولیبرالیسم؟

در نخستین نوشتار خود «دنیا پس از بحران کرونا» به سویه‌های مختلف این بحران به گونه‌ای مختصر اشاره کردم. در آن نوشتار به بینش «نئولیبرالیسم و اقتصاد بازار بنیاد»، هر چند کوتاه برخوردی انتقادی شد.

ادامه

ارژانتین, اروگوئه, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شیلی, کوبا, نئولیبرالیسم

واکنش مدیرکل سازمان بهداشت جهانی به اقدام آمریکا علیه این سازمان بین‌المللی

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در واکنش به اقدام اخیر دولت آمریکا در قطع بودجه این سازمان بین‌المللی، ضمن ابراز تأسف از این اقدام نابهنگام تأکید کرد که همکاری‌های بین‌المللی زیربنای همه تلاش‌ها برای غلبه بر ویروس کرونا است.

ادامه

المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, جهان, چین, سازمان ملل