رشد صادرات گاز روسیه پس از کاهش مقطعی ناشی از اقدام اروپا

رئیس‌جمهور روسیه در واکنش به تلاش غرب برای جلوگیری کردن از خرید نفت این کشور در بازارهای بین‌المللی گفت: غرب با اقدامات خود، روابط انرژی در جهان را با اختلالی مصنوعی روبرو کرده است. ولادیمیر پوتین پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ در نشست عمومی هشتمین مجمع بین‌المللی «هفته انرژی روسیه» در مسکو افزود:‌ پیش از این، ... رشد صادرات گاز روسیه پس از کاهش مقطعی ناشی از اقدام اروپا

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, آفریقا, آلمان, آمریکای لاتین, اروپا, ایران, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش

دیدار «پرتنش» ترامپ و زلنسکی؛ آمریکا تحویل موشک‌های تاماهاوک به اوکراین را متوقف کرد

پایگاه آمریکایی «آکسیوس» فاش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم گرفته فعلا موشک‌های دوربرد تاماهاوک را به اوکراین تحویل ندهد؛ موشک‌هایی که می‌توانست توان کی‌یف را در جنگ علیه روسیه تقویت کند. به گزارش ایلنا، پایگاه آمریکایی آکسیوس، بامداد امروز- شنبه- فاش کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با همتای اوکراینی خود، ولودیمیر زلنسکی، ... دیدار «پرتنش» ترامپ و زلنسکی؛ آمریکا تحویل موشک‌های تاماهاوک به اوکراین را متوقف کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, شرق اروپا, گزارش, ناتو

روسیه ۲ منطقه در خارکیف را تصرف کرد

نیروهای ارتش روسیه ۲ منطقه دیگر در خارکیف را تصرف کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانوستی، وزارت دفاع روسیه امروز جمعه اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور در ادامه پیشروی‌های خود در خارکیف، شهرک‌های «پشانویه» و «تیخویه» را تصرف کردند. بر اساس اعلام این رسانه، این رویداد با ادامه عملیات ویژه ... روسیه ۲ منطقه در خارکیف را تصرف کرد

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

ابراز تردید ترامپ درباره ارسال تاماهاوک به اوکراین پس از گفت‌وگو با پوتین

رسانه آمریکایی نوشته اظهارات رئیس‌جمهور این کشور پس از گفت‌وگو با همتای روسش درباره جنگ اوکراین حاکی از اتخاذ لحنی‌ بی‌طرفانه‌تر نسبت به اوکراین و تردید او در ارتباط با موضوع ارسال سامانه موشکی دوربرد تاماهاوک به کی‌یف برای تقویت توان تهاجمی آن است. به گزارش ایسنا، «دوناد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که قرار است در ... ابراز تردید ترامپ درباره ارسال تاماهاوک به اوکراین پس از گفت‌وگو با پوتین

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, صلح, مجارستان

پسکوف به اظهارات ترامپ درباره توقف خرید نفت روسیه توسط هند واکنش نشان داد

«دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که مسکو از بیانیه‌های رسمی دهلی نو و پکن در مورد خرید نفت روسیه پیروی می‌کند. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین، در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در ارتباط با خرید نفت روسیه توسط هند و چین، گفت که مسکو از ... پسکوف به اظهارات ترامپ درباره توقف خرید نفت روسیه توسط هند واکنش نشان داد

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, هندوستان

روسیه، مانند شوروی در برابر فاشیسم، به هر تجاوزی پاسخ قاطع خواهد داد

“پوتین” در مصاحبه‌ای با تأکید بر آمادگی روسیه برای پاسخ قاطع به هر متجاوزی که جرأت کند حمله آلمان نازی به اتحاد جماهیر شوروی را تکرار کند، گفت: رژه «روز پیروزی» یک جشن ملی است و حضور رهبران جهان در آن مهم نیست.

 

به گزارش تسنیم، “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» اعلام کرد که سفر رهبران سایر کشورهای جهان به مسکو برای شرکت در مراسم رژه «روز پیروزی» (نهم ماه مه (۱۴ اردیبهشت ماه) و به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم که در روسیه “جنگ میهنی” لقب دارد) برای روسیه مهم نیست، برای اینکه این یک جشن ملی روسی است.

 

رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری برای طرح “۲۰ سؤال از ولادیمیر پوتین” یادآور شد: «من شخصاً معتقد هستم که برای متحدین سابق ما در ائتلاف ضدهیتلر، چه از نظر سیاسی و چه از نظر اخلاقی، اقدام درستی باشد که برای بزرگداشت این واقعه مهم، نزد ما بیایند. مقامات مسکو منتظر آنها (رهبران کشورهای متفق در جنگ جهانی دوم) بوده و از دیدنشان خوشحال خواهند شد. ولی اگر رهبران سیاسی جهان برای این رویداد به مسکو نیایند، این دیگر انتخاب خود آنهاست و برای روسیه مهم نیست. البته چنین برخوردی اشتباه است.»

 

لازم به یادآوری است ، “آنتونیو گوترش” دبیرکل سازمان ملل متحد در اوایل ماه مارس اعلام کرد که قصد سفر به مسکو در تاریخ ۹ ماه مه، با هدف شرکت در هفتاد و پنجمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم را دارد.

 

کاخ کرملین برای تعدادی از رهبران جهان دعوتنامه برای شرکت در جشن «روز پیروزی» را ارسال کرده است. این دعوت از سوی روسای جمهوری فرانسه، صربستان، جمهوری چک ، قزاقستان، نخست وزیر ژاپن و برخی دیگر پذیرفته شده است.

 

“دونالد ترامپ” رئیس جمهور آمریکا، شخصاً تمایل خود را برای سفر به مسکو و شرکت در رژه پیروزی را اعلام کرد، ولی هنوز حضور وی از سوی مقامات واشنگتن تأیید نشده است.

 

رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که این کشور آماده پاسخگویی قاطع به هر متجاوزی است که جرات کند حمله آلمان نازی به اتحاد جماهیر شوروی را تکرار کند. پوتین در تفسیر شعار معروف “ما می‌توانیم تکرار کنیم” ، جمله معروف دیگری را یادآور شد: «هر کس با شمشیر به سمت ما بیاید ، با شمشیر می‌میرد.»

 

وی افزود: «اتحاد جماهیر شوروی در معرض یک حمله بسیار وحشتناک، سخت و غیرقابل گذشت از سوی آلمان نازی قرار گرفت. ما ۲۷ میلیون نفر از مردم سرزمین خود را در این جنگ از دست دادیم. هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که بتواند چنین تلفاتی را متحمل شود. ولی مردم روس در برابر آسیب‌ها و سختی‌ها تحمل کرده و در نهایت پیروز شدند. و اگر کسی اکنون هم جرأت کند چنین کاری (حمله به روسیه) را انجام دهد، ما هم کار خود را تکرار خواهیم کرد.»

 

ولادیمیر پوتین تأکید کرد که روسیه هرگز به دنبال جنگ نبوده و اکنون هم در تلاش نیست تا چنین تحولاتی تکرار شود. وی در عین حال گوشزد کرد که هیچ وقت نباید از رهبران روسیه چنین سؤالی شود.

 

رئیس جمهور همچنین گفت که هیچ کس نمی تواند پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم را از این کشور بگیرد و او احساس نمی کند که کسی واقعاً چنین قصدی داشته باشد.

 

وی برخی ادعاهای شنیده شده درباره نقش یکسان “آدولف هیتلر” و “جوزف استالین” در آغاز جنگ جهانی دوم را «دروغ و مزخرف» خواند و یادآور شد: «چنین افرادی آنقدر کوته‌بین و بی سواد هستند که قدرت خواندن و نوشتن ندارند. آنها هر حرف مزخرفی درباره مسئولیت یکسان هیتلر و استالین را حتی در سطح پارلمان اروپا مطرح می‌کنند، چنین مقایسه‌ای صرفاً دروغ است.»

ساخت آزمایشگاه‌های بیولوژیک پنتاگون در گرجستان و دیگر نقاط جهان

وزارت دفاع روسیه جمعه شب فاش کرد که پنتاگون آزمایشگاه‌های سلاح بیولوژیک را در کشور گرجستان و در مرزهای روسیه احداث کرده که این امر تهدیدی برای مسکو و پکن است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, گرجستان

منابع اطلاعاتی آمریکا: مدرکی برای اثبات کمک روسیه به ترامپ وجود ندارد

منابع اطلاعاتی آمریکا به شبکه فاکس نیوز گفته‌اند مدرکی که نشان دهد روسیه تلاش ویژه‌ای را برای کمک به پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا انجام داده است، وجود ندارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

ریابکوف: آمریکا به سمت بازی خطرناکی جهت گیری کرده است

معاون وزیر خارجه و سناتورهای روس اقدام آمریکا در شبیه سازی حمله با سلاح‌های هسته‌ای به روسیه را محکوم کرده و اجرای این مانور را نشانه کار به روی چنین سناریویی و تحمیل ضرورت مسلح شدن برای مقابله با تهدیدات از جانب روسیه نامیدند.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, روسیه, شرق اروپا

مسکو: تحریم‌های آمریکا تأثیری بر همکاری ما با ایران، ونزوئلا و سوریه نخواهد داشت

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا، سوریه و ایران تأثیری بر همکاری‌های مسکو با این کشورها نخواهد داشت.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سوریه, شرق اروپا, ونزوئلا