سیلی همسر «ماکرون» بر صورت رئیس جمهور فرانسه+ فیلم

حرکت همسر رئیس جمهور فرانسه در جریان یک سفر آسیایی وی را شوکه کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، انتشار یک ویدئو در فضای مجازی نشان می‌دهد که بریجیت همسر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه بعد از فرود هواپیمای آنها در ویتنام به صورت وی سیلی می‌زند. ماکرون روز گذشته در ... سیلی همسر «ماکرون» بر صورت رئیس جمهور فرانسه+ فیلم

ادامه

آسیا, آسیای جنوب شرقی, جهان, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا, فرانسه, فیلم, ویتنام

ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های وابسته صهیونیستها را تعلیق می‌کند

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع ایرلند اعلام کرد که این کشور با تصویب قانونی، تجارت با شرکت‌های صهیونیستی مستقر در مناطق فلسطین را به حالت تعلیق در خواهد آورد. به گزارش ایسنا، سیمون هریس، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع جمهوری ایرلند در پستی در شبکه اجتماعی ایکس ... ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های وابسته صهیونیستها را تعلیق می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, استقلال, اسراییل, ایرلند, تحریم, جهان, خبر, صهیونیسم, غرب اروپا, فلسطین, کودکان

سیاستمدار فرانسوی: صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد پای ما را به جنگ اوکراین باز کند

سیاستمدار سرشناس فرانسوی صدراعظم جدید آلمان را به تلاش برای کشاندن فرانسه به جنگ در اوکراین متهم کرد. به گزارش ایسنا، «فلوریان فیلیپو»، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه گفت «فردریش مرتس»، صدر اعظم جدید آلمان خواستار آن است که پای فرانسه را به جنگ در اوکراین باز کند. فیلیپو در پستی که در شبکه اجتماعی «ایکس» ... سیاستمدار فرانسوی: صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد پای ما را به جنگ اوکراین باز کند

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی, اوکراین, جهان, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

پوتین: برخی شهروندان فرانسه شانه به شانه سربازان ما می‌جنگند

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به اینکه دیر یا زود روابط این کشور با اروپا احیا می‌شود، گفت: برخی شهروندان فرانسه، شانه به شانه سربازان ما می‌جنگند. به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه چهارشنبه طی یک انجمن آموزشی تحت عنوان «دانش» اظهار کرد: «وضعیت اکنون پیچیده‌تر از زمان جنگ کبیر میهنی است، من شک ... پوتین: برخی شهروندان فرانسه شانه به شانه سربازان ما می‌جنگند

ادامه

اوکراین, جنگ میهنی, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه

انفجار بدهی در انگلیس؛ کسری ۱۵۱ میلیارد پوندی زنگ خطر را برای دولت استارمر به صدا درآورد

تازه‌ترین آمارهای رسمی حاکی از آن است که کسری بودجه دولت انگلیس در پایان سال مالی گذشته به رقم نگران‌کننده ۱۵۱.۹ میلیارد پوند رسیده است؛ رقمی که نه‌تنها یکی از بالاترین سطوح تاریخی به شمار می‌رود، بلکه فشارهای تازه‌ای را متوجه دولت «کی‌یر استارمر» برای افزایش مالیات و کنترل هزینه‌ها کرده است. به‌گزارش ایرنا، دفتر ... انفجار بدهی در انگلیس؛ کسری ۱۵۱ میلیارد پوندی زنگ خطر را برای دولت استارمر به صدا درآورد

ادامه

اقتصادی, انگلیس, جهان, خبر, صندوق بین‌المللی پول, غرب اروپا

انتقاد آلمان از لغو ممنوعیت مین ضد نفر برای ارتش آمریکا از طرف ترامپ

“استفان لیبیچ”، سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون چپ ها در پارلمان آلمان هم در واکنش به این تصمیم ترامپ گفته است که مین های ضد نفر حقیقتا در دنیا مردود شده‌اند، چرا که اغلب همچنان مدتها بعد از پایان جنگ ها بخصوص غیر نظامیان و کودکان را مجروح کرده یا کشته‌اند.

 

به گزارش تسنیم به نقل از “آر ان دی” آلمان، برلین انتقاد شدیدی به تصمیم “دونالد ترامپ” برای لغو محدودیت برای استفاده از مین های ضد نفر وارد کرد.

 

“نیلز آنن”، وزیر مشاور در وزارت امور خارجه آلمان در این باره گفت، تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر نادیده گرفتن ممنوعیت مین های ضد نفر یک شکست سخت برای تلاش های طولانی مدت بین المللی برای مردود کردن این سلاح های کشنده است.

 

وی به ایالات متحده آمریکا توصیه کرد که در این تصمیم خود بازنگری کند.

 

این مقام وزارت خارجه آلمان همچنین تاکید کرد که کشورها معمولا سال ها بعد از پایان جنگ ها همچنان با عواقب استفاده از مین های ضد نفر مبارزه می کنند. از این رو آلمان همچنان خود را نسبت به پاکسازی مین ها در بسیاری کشورها متعهد احساس می کند.

 

“استفان لیبیچ”، سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون چپ ها در پارلمان آلمان هم در واکنش به این تصمیم ترامپ گفته است که مین های ضد نفر حقیقتا در دنیا مردود شده‌اند، چرا که اغلب همچنان مدتها بعد از پایان جنگ ها بخصوص غیر نظامیان و کودکان را مجروح کرده یا کشته‌اند.

 

“الکساندر گراف لامبسدورف”، از سیاستمداران بلند پایه حزب لیبرال دموکرات آلمان هم در این باره گفته است که مین های ضد نفر از مخرب ترین سلاح های جهان هستند. این تصمیم ترامپ نه تنها اساسا نادرست است بلکه یک سیگنال خطرناک به سایر کشورها است. آمریکا باید از این تصمیم فاصله بگیرد.

 

“یورگن تریتن”، از سیاستمداران حزب سبز آلمان هم موضع گیری مشابهی داشته و درباره عواقب این تصمیم ترامپ هشدار داده است.

 

وی لغو ممنوعیت استفاده از این تسلیحات از طرف ترامپ را مجوزی تشویق کننده به همه جنگ طلبان و جنایتکاران جنگی برای استفاده مجدد از این سلاح غیر قانونی دانسته و ساخت این سلاح کشنده را ساده و ارزان ارزیابی کرد.

 

این تصمیم ترامپ اولین طرح وی برای عبور از یک خط قرمز نیست. پیش از این هم وی از معاهده منع موشک های هسته‌ای، توافق هسته‌ای با ایران و توافق آب و هوای پاریس هم خارج شده بود.

 

کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد که به خواست دونالد ترامپ ممنوعیت استفاده از مین‌های ضدنفر برای نیروهای مسلح ایالات متحده برداشته می‌شود.

 

طبق اطلاعیه کاخ سفید، ارتش آمریکا از این پس می‌تواند، در شرایطی خاص از مین‌های ضدنفر پیشرفته‌ای که از دور قابل کنترل هستند، استفاده کند.

 

ماری ویرهم، از فعالان “دیدبان حقوق بشر” اقدام دونالد ترامپ را “گامی شرم‌آور” خواند و ابراز امیدواری کرد که رئیس جمهور بعدی آمریکا آن را لغو کند.

 

به ابتکار دولت باراک اوباما استفاده از مین‌های ضدنفر از سال ۲۰۱۴ ممنوع شده و ارتش آمریکا کاربرد مین‌های ضدنفر را در سراسر جهان به استثنای کره جنوبی متوقف کرده بود. در مرز میان کره شمالی و کره جنوبی انبوهی مین کاشته شده است.

 

دولت ترامپ می‌گوید که این ممنوعیت، ارتشیان آمریکا را در شرایطی دشوار قرار داده بود.

 

مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا گفته است که استفاده از مین‌های ضدنفر برای عملیات پیروزمندانه ارتش آن کشور ضرورت دارد.

 

نهادهای صلح‌دوست و مدافعان حقوق بشر، مین‌های ضدنفر را پلیدترین سلاح جهان می‌دانند که بیشتر مردم غیرنظامی و بی‌دفاع قربانیان آن هستند. این مین‌ها حتی پس از پایان جنگ نیز به کشتن و معلول کردن انسان‌ها، به خصوص کودکان، ادامه می‌دهند.

 

سالانه هزاران نفر، به ویژه از میان افراد خردسال، از انفجار مین جان یا سلامتی خود را از دست می‌دهند. در افغانستان، یمن، آنگولا، کامبوج، لائوس و عراق افراد بی شماری قربانی این سلاح مخوف شده‌اند.

 

کاشتن مین‌های ضدنفر آسان و کم خرج اما برچیدن و خنثی کردن آنها دشوار و خطرناک است.

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ خواستار ایجاد سپر هسته‌ای مشترک با فرانسه شد

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در آستانه برگزاری این اجلاس مهم با اشاره به اینکه اروپا دیگر نمی‌تواند به حمایت‌های آمریکا تکیه کند، خواستار مذاکرات آلمان با فرانسه برای تشکیل یک سپر هسته‌ای مشترک شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, چین, خبر, روسیه, غرب اروپا, فرانسه

فرجام برکسیت؛ بریتانیا پس از ۴۷ سال از اتحادیه اروپا جدا شد

بریتانیا پس از ۴۷ سال و با طی فرایندی دشوار که به بهای برگزاری همه‌پرسی، انتخابات زودرس و حتی استعفا تمام شد، بالاخره در ساعت بیست و سه شامگاه جمعه ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ به وقت لندن، رسما راه خود را از اتحادیه اروپا جدا کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, انگلستان, جهان, خبر, غرب اروپا