زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه می‌گوید که انگلیس درگیر جنگ همه جانبه علیه این کشور است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، سخنگوی وزارت خارجه روسیه از رویکرد ضد روسی انگلیس انتقاد کرد. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتشار گزیده ای از گفتگوی «کایر استارمر» نخست وزیر انگلیس و «جو بایدن» رئیس ... زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است

ادامه

آمریکا, انگلیس, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا

رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: صدور مجوز حمله به خاک روسیه، امیدها برای صلح را تضعیف می‌کند

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه در واکنش به رفع محدودیت‌های اوکراین برای حمله به عمق خاک روسیه گفت که صدور این مجوز امیدها برای مذاکرات صلح را تضعیف می‌کند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تاس، فلوریان فیلیپات، رهبر حزب میهن پرستان فرانسه، در واکنش به تصمیم جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا در خصوص صدور ... رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: صدور مجوز حمله به خاک روسیه، امیدها برای صلح را تضعیف می‌کند

ادامه

آمریکا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب اروپا, فرانسه

زاخارووا: حاکمان آلمان، دیوانه‌ترین حاکمان ۸۰ سال اخیر هستند

در پی حاشیه‌های جدال رئیس‌جمهور آلمان با یک خبرنگار بر سر پروژه خط لوله نورد استریم، سخنگوی وزارت خارجه روسیه برای آلمانی‌ها ابراز تاسف کرد و گفت، حاکمان و مقام‌های این کشور «احمق‌ترین» در ۸۰ سال گذشته هستند. به گزارش ایسنا، در جریان میزبانی «فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس‌جمهور آلمان از مراسمی به مناسبت فروپاشی دیوار ... زاخارووا: حاکمان آلمان، دیوانه‌ترین حاکمان ۸۰ سال اخیر هستند

ادامه

آزادی, اوکراین, بالتیک, تحلیل, خبرنگاری, روسیه, شرق اروپا, غرب, غرب اروپا

قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند

منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند

ادامه

اسراییل, ایرلند, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, غرب اروپا, فلسطین, نسل کشی

ایرلند برای نخستین بار سفیر «کشور فلسطین» را تایید کرد

دولت ایرلند بعد از آنکه چند ماه پیش «کشور فلسطین» را به رسمیت شناخت برای نخستین بار انتصاب سفیر فلسطین در این کشور را تایید کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از «عرب نیوز»، دولت ایرلند برای نخستین بار انتصاب سفیر رسمی فلسطین در این کشور را در حالی که مدتی پیش در اوایل سال ... ایرلند برای نخستین بار سفیر «کشور فلسطین» را تایید کرد

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, اسلوونی, ایرلند, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, خبر, غرب اروپا, فلسطین, نروژ

حدود دو سوم شهروندان آلمانی از چتر حمایتی هسته‌ای مستقل از آمریکا حمایت می‌کنند

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر شهروندان آلمانی مناسبات کشورشان با آمریکا را خوب ارزیابی نکرده و خواهان استقلال بیشتر در عرصه سیاست‌های امنیتی از ایالات متحده هستند

 

به نقل از روزنامه “تاگس اشپیگل”، بر اساس جدیدترین نظرسنجی شهروندان آلمانی و آمریکایی دیدگاه های کاملا متفاوتی درباره مناسبات بین این دو شریک مهم در ائتلاف نظامی ناتو (آلمان و آمریکا) دارند.

 

یک نظرسنجی موسسه تحقیقاتی کوربر و موسه پیو که شب گذشته در واشنگتن و برلین منتشر شده است نشان می دهد که حدود ۳ چهارم شهروندان آمریکایی ( ۷۵ درصد) مناسبات بین دو کشور را خوب و یا بسیار خوب ارزیابی می کنند. این در حالی است که تنها ۳۴ درصد شهروندان آلمانی چنین نظری داشتند.

 

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها ۱۷ درصد آمریکایی ها روابط کشورشان با آلمان را بد و یا بسیار بد ارزیابی می کنند در حالی که ۶۴ درصد شهروندان آلمانی چنین اعتقادی دارند.

 

بر این اساس شمار افرادی که مناسبات بین دو کشور را مثبت ارزیابی می کنند در هر دو کشور افزایش پیدا کرده است.

 

در این نظرسنجی ۴۲ درصد شهروندان آلمانی اظهار داشتند که ایالات متحده آمریکا مهمترین و یا دومین شریک سیاست خارجی آلمان است. این در حالی است که تنها ۱۳ درصد شهروندان آمریکایی آلمان را مهم ترین و یا دومین شریک مهم خود در عرصه سیاست خارجی می دانند. برای آمریکایی‌ها آلمان بعد از انگلیس (۳۶ درصد)، چین (۲۳ درصد)، کانادا ( ۲۰ درصد) و اسرائیل (۱۵ درصد) در جایگاه پنجمین شریک مهم قرار دارد.

 

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که ۶۹درصد شهروندان آمریکایی خواهان همکاری بیشتر با آلمان هستند و در بین شهروندان آلمانی هم تنها ۵۰درصد چنین دیدگاهی داشتند. بسیاری از آلمانی‌ها خواهان گسترش مناسبات با فرانسه(۷۷درصد)، ژاپن (۶۹درصد)، روسیه (۶۶درصد)، چین (۶۰درصد) و انگلیس (۵۱درصد) بودند.

 

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داد که اختلاف‌نظر زیادی درباره ارزیابی پایگاه‌های نظامی آمریکا در آلمان وجود دارد. ۸۵درصد شهروندان آمریکایی این پایگاه‌های نظامی را برای امنیت ملی آمریکا مهم و یا بسیار مهم ارزیابی می‌کنند، این در حالی است که در بین شهروندان آلمانی تنها ۵۲درصد اعتقاد دارند که این پایگاه‌های نظامی برای امنیت آلمان مهم یا بسیار مهم است.

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً اعلام کرده است که تصمیم دارد نیروهای خود را از آلمان خارج و آنها را به لهستان منتقل کند. ترامپ به‌طور مداوم این انتقاد را به آلمان وارد می‌کند که هزینه‌های دفاعی آن در ائتلاف نظامی ناتو بسیار پایین است.

 

اما نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها ۳۵درصد شهروندان آمریکایی بر این عقیده‌اند که این متحد اروپایی آنها باید هزینه‌های دفاعی خود را افزایش دهد. حدود ۴۰درصد شهروندان آلمانی هم می‌گویند که دولت آلمان باید در زمینه دفاعی هزینه بیشتری کند.

 

در مجموع حدود ۳۵هزار نیروی آمریکایی در آلمان مستقر هستند.

 

این نظرسنجی در فاصله زمانی ۱۷ و ۲۲ سپتامبر از بین بیش از هزار شهروند آمریکایی و در فاصله زمانی ۹ تا ۲۸ سپتامبر از بین هزار شهروند آلمانی انجام شده است.

 

نتیجه نظرسنجی مؤسسه کوربر همچنین نشان می‌دهد که حدود ۳۰ سال بعد از سقوط دیوار برلین اکثر شهروندان آلمانی بازدارندگی هسته‌ای را مجدداً امری غیرقابل اجتناب می‌دانند. بر این اساس حدود دو سوم شهروندان آلمانی از چتر حمایتی هسته‌ای مستقل از آمریکا حمایت می‌کنند.

 

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که نوع کلاسیک حمایت هسته‌ای از آلمان (چتر هسته‌ای آمریکا) تنها برای ۲۲درصد شهروندان آلمانی مطلوب است. به جای آن شهروندان آلمانی خواهان یک چتر هسته‌ای اروپایی با مشارکت فرانسه و انگلیس هستند.

 

نتیجه این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که شهروندان آلمانی درباره عهده‌داری مسئولیت‌های بین‌المللی بیشتر برای کشورشان نظرات متفاوتی دارند و ۴۳درصد شهروندان از این مسئله استقبال می‌کنند و ۴۹درصد هم خواهان موضع محتاطانه‌تری در این زمینه هستند.

 

همچنین ۸۷درصد شهروندان آلمانی تأثیر انتخاب دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا بر مناسبات دو سوی آتلانتیک را بسیار منفی ارزیابی می‌کنند.

 

بر این اساس ۵۲درصد شهروندان آلمانی خواستار استقلال بیشتر در زمینه سیاست‌های امنیتی از آمریکا بودند.

تسنیم

کوربین مدارک «فروش خدمات درمانی انگلیس به آمریکا» را افشا کرد

رهبر حزب کارگر و رقیب انتخاباتی نخست‌وزیر انگلیس، مدارکی از مذاکره مخفی با دولت آمریکا برای واگذاری بخشی از خدمات بهداشت این کشور به واشنگتن و افزایش عمدی بهای دارو را افشا کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, غرب اروپا