روایت معاون نخست وزیر روسیه از رایزنی جولانی در مسکو

معاون نخست وزیر روسیه پیرامون دیدار پوتین و جولانی در مسکو گفت: طرفین درباره پروژه‌های مشخصی در زمینه مشارکت روسیه در حوزه انرژی و حمل و نقل گفتگو کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: سوریه نیاز به بازسازی زیرساخت‌های ... روایت معاون نخست وزیر روسیه از رایزنی جولانی در مسکو

ادامه

جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

جان مرشایمر: دو دلیل بازدارنده برای حمله دوباره به ایران

نظریه‌پرداز برجسته روابط بین‌الملل از دو دلیل بازدارنده برای حمله احتمالی دوباره به ایران از سوی آمریکا و اسرائیل پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری مهر، جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته روابط بین‌الملل در گفتگویی تاکید کرد که دو دلیل اصلی را می‌توان به عنوان عوامل بازدارنده برای حمله احتمالی مجدد به ایران از سوی آمریکا و ... جان مرشایمر: دو دلیل بازدارنده برای حمله دوباره به ایران

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خبر, فلسطین

رئیس جمهور کلمبیا خطاب به ترامپ: فروش سلاح به اسرائیل همدستی در جنایت است

گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی ضمن انتقاد شدید از ارسال سلاح به اسرائیل در دوران جنگ علیه غزه، این اقدام را همدستی در جنایات خواند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از الجزیره، رئیس جمهور کلمبیا تاکید کرد که تحویل سلاح به این رژیم، در حالی که نتانیاهو مرتکب نسل‌کشی می‌شود، امری شایسته تشویق ... رئیس جمهور کلمبیا خطاب به ترامپ: فروش سلاح به اسرائیل همدستی در جنایت است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, کلمبیا, کودکان, نسل‌کشی

شمشیر آبی؛ رزمایش مشترک عربستان و چین در الجبیل

رزمایش دریایی مشترک عربستان سعودی و چین با هدف تبادل تجربیات نظامی و ارتقای آمادگی رزمی نیروها، در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز در شهر الجبیل آغاز شد. به گزارش ایسنا، رزمایش دوجانبه و مشترک دریایی «شمشیر آبی–۴» از روز دوشنبه در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز وابسته به ناوگان شرقی عربستان در شهر الجبیل آغاز شد. ... شمشیر آبی؛ رزمایش مشترک عربستان و چین در الجبیل

ادامه

بیانیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دانش, شرق آسیا, عربستان

«نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

در بحبوحهٔ تداوم صدای گوش‌خراش و پریشان‌کنندهٔ ‌جنگ در خاورمیانه، و تلفات وحشتناکی که به‌ویژه مردم فلسطین متحمل می‌شوند، در حالی که جامعهٔ بین‌المللی و سازمان‌های نمایندهٔ آن به نظر می‌آید قادر یا مایل به اقدام قاطع نیستند، بار دیگر صدای شوم دیگری بیش از پیش تکرار می‌شود: تهدید حملهٔ مجدد به ایران. فعالان در ... «نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

ادامه

آزادی, آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آلمان, آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, انگلس, ایران, برنامه هسته‌ای, جهان, چین, خاورمیانه, دموکراتیک, دیدگاه, روسیه, سازمان ملل, صلح, عراق, فاشیسم, فرانسه, فلسطین, کمونیسم, لیبی, منافع ملی, نئولیبرالیسم

آسوشیتدپرس؛ ۱۸ کشته در حمله مسلحانه مردان نقاب‌دار به معترضان در کربلا

مردان مسلحی که لباس سیاه بر تن داشته و چهره‌هایشان را پوشانده بودند به سمت شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضددولتی در کربلا آتش گشودند، ۱۸ نفر را کشته و صدها تن را زخمی کردند.

 

به گزارش آسوشیتدپرس به نقل از مقامات رسمی امنیتی عراقی، سه‌شنبه ۲۹ اکتبر مردان مسلحی که چهره خود را پوشانده بودند به سمت معترضان عراقی در شهر کربلا آتش گشوده و ۱۸ نفر را کشته و صدها تن را زخمی کردند. از ابتدای اکتبر که اعتراض‌های ضددولتی خیابانی در عراق شروع شده این مرگبارترین حمله به معترضان بوده است.

 

به گزارش صدای آلمان؛ این حمله شبانگاه در روز پنجم اعتراضات پیاپی شهروندان عراقی صورت گرفت.

 

اما قتل عامی که در کربلا صورت گرفته ممکن است تبدیل به نقطه عطفی شود، هم به دلیل تعداد زیاد کشتگان و مجروحان هم به دلیل اینکه کربلا شهری زیارتی برای شیعیان است.

 

به موازات ناآرامی‌ها در عراق در لبنان هم اعتراضات ضددولتی مشابهی در جریان است. در هر دو کشور اعتراضات علیه دولت و شاخه‌های سیاسی گروه‌هایی است که به ایران نزدیک هستند.

 

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اخباری که از کربلا می‌رساند هنوز جزئیات واقعه یاد شده را روشن نمی‌سازد. معترضان گفته‌اند نمی‌دانند آیا مهاجمانی که نقاب بر چهره داشته‌اند پلیس ضدشورش، نیروهای ویژه یا شبه‌نظامیان مرتبط با ایران بوده‌اند.

 

به گفته معترضان، سربازان عراقی در اطراف محل تظاهرات اعتراضی مستقر بودند، هنگام حمله مهاجمان چهره پوشیده با تیر و گاز اشک‌آور، عقب نشسته‌اند.

 

فرماندار کربلا کشته شدن معترضان را تکذیب کرد و گفت که چند تن از ماموران امنیتی زخمی شده‌اند. او گفت ویدیوهایی که در این رابطه در اینترنت منتشر شده‌اند ساختگی هستند و به کربلا تعلق ندارند.

 

ویدیوهای یاد شده نشان می‌دهند که مردم در حال فرار از آتش هستند و صدای تیراندازی نیز شنیده می‌شود. توصیفات نصیف الخطابی از حادثه با آنچه مردم گفته‌اند متفاوت بوده است.

 

حمله به معترضان در روز سه‌شنبه در میدان “تربیت” کربلا انجام گرفته که معترضان در آن چادر زده و نشسته بودند.

 

اعتراضات در بغداد و دیگر شهرها در جنوب عراق در اوایل ماه جاری پس از دو سال ثبات نسبی علیه فساد و بیکاری و نبود خدمات عمومی ضروری آغاز شد. از زمان آغاز اعتراضات تا کنون ۲۴۰ نفر جانشان را از دست داده‌اند.

 

پیش از آن در فاصله سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۱۷ عراق متحمل اشغال نیروهای خارجی، جنگ داخلی و طغیان شبه نظامیان “دولت اسلامی” (داعش) بود. تظاهرکنندگان خواستار اصلاحات سیاسی گسترده و مقابله با نابسامانی‌های اقتصادی هستند.

 

عراق با آنکه به لحاظ داشتن منابع نفتی غنی کشوری ثروتمند به شمار می‌رود، با بیکاری گسترده، زیرساخت ویران شده و قطع برق مداوم روبروست.

صدای آلمان

آغاز تحریم‌های جدید آمریکا و متحدان عرب آن علیه ایران

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که این کشور به همراه متحدان عرب خود تحریم‌هایی را علیه نهادهای وابسته به ایران و گروه‌های مقاومت وضع کرده است.

ادامه

امارات, امریکا, ایران, بحرین, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, کویت