آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

برخی مناطق نوار غزه شاهد عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی و آغاز بازگشت آوارگان است. به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره گزارش داد نیروهای ارتش اسرائیل از برخی محله‌های شهر غزه عقب نشینی تدریجی را آغاز کردند و بازگشت آوارگان به محله‌های النصر، التفاح و الصفطاوی در شهر غزه آغاز شده است. خبرنگار الحدث نیز اعلام کرد ... آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

اسرائیل با آزادی مروان البرغوثی در طرح تبادل اسرا مخالفت کرده، زیرا او نفوذ مردمی بالایی دارد و می‌تواند فلسطینی‌ها را متحد کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ پس از امضای توافق آتش‌بس غزه، رسانه‌ها اعلام کردند که قرار است در چارچوب توافق، ۲۰ اسیر اسرائیلی با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که ... دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

رسانه‌های عبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس امروز پنجشنبه، ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی وارد مرحله اجرایی خواهد شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند ظهر امروز (ساعت ۱۲ به وقت محلی) مراسم امضای رسمی توافق وارد مرحله اجرایی خواهد شد. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ... مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زندانی سیاسی, فلسطین

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

اسنودن همکاری آمریکا با اسراییلی‌ها را افشا کرد

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، اسناد منتشر شده اسنودن نشان می دهد که آژانس امنیت ملی آمریکا (ان‌اس‌ای) با نقص قوانین و همکاری با اسراییلی‌ها به دنبال ترور هدفمند اعضای حزب الله لبنان بوده است.

 

خبرگزاری روسی با اشاره به اسناد اسنودن می افزاید، برخلاف قوانین آمریکا برای ممنوعیت به اشتراک گذاشتن اسناد ترورهای آژانس امنیت ملی، اما این آژانس برای ترور اعضای ارشد حزب الله، اسنادی را با یگان اطلاعاتی ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل به اشتراک گذاشته است.

 

یگان ۸۲۰۰ یکی از یگان‌های نیروی اطلاعاتی ارتش اسراییلی‌ است و مسئولیت گردآوری سیگنال‌های اطلاعاتی و رمزگشایی آن‌ها را به عهده دارد.

 

اسناد افشا شده توسط اسنودن، عضو پیشین سیا و افشاگر جاسوسی‌های گسترده آژانس امنیت ملی آمریکا نشان می‌دهد، این آژانس برای خلاص شدن از ممنوعیت قانون آمریکایی در زمینه ارائه اطلاعات به مأموران اسراییلی‌ برای ترور شخصیت‌های حزب‌الله لبنان، از یک خلاء قانونی در آمریکا استفاده کرده و به مأموران ترور دسترسی کاملی برای جاسوسی از داده‌های اطلاعاتی شهروندان آمریکایی داده است.

 

براساس اسناد اسنودن، آژانس امنیت ملی آمریکا در جنگ سال ۲۰۰۶ لبنان از طریق همکاری با اطلاعات یگان ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل در ترور اعضای حزب الله دست داشته است.

 

در اسناد منتشر شده آمده است که ظاهراً اسرائیلی‌ها از شکاف غیرقانونی که آمریکایی‌ها برایشان ایجاد کرده بودند، راضی نبوده و به دنبال دستیابی به دسترسی کامل به گنجینه اطلاعات نظارتی آژانس امنیت ملی آمریکا بودند.

 

در همین رابطه یک تفاهم‌نامه که به طور رسمی در سال ۲۰۰۹ امضا شد، دسترسی نامحدودی برای بهره‌برداری از اطلاعات آژانس امنیت ملی آمریکا به یگان ۸۲۰۰ ارتش اسراییلی‌ عطا کرد که از جمله این اطلاعات می‌توان به سوابق فعالیت‌های اینترنتی و تلفنی شهروندان آمریکا و کشورهای جهان سوم اشاره کرد.

ایرنا

کشورهای اسلامی انتقال سفارتخانه‌های خارجی به اورشلیم را محکوم کردند

سران ۵۶ کشوری که در اجلاس سازمان همکاری اسلامی در مکه گرد آمده‌اند، انتقال پایتخت اسرائیل به شهر اورشلیم (بیت‌المقدس) را محکوم کردند. آنها این امر را “نقض خشن حقوق ملل و قوانین بین‌المللی” دانستند.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فلسطین

وال استریت ژورنال: آمریکا تحریم پتروشیمی ایران را به تعویق انداخت

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد که آمریکا با هدف کاهش تنش با ایران اعمال تحریم بر صادرات محصولات پتروشیمی ایران را به تعویق انداخته است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر

بیایید اجازه ندهیم جنگی تازه در خلیج‌فارس علیه مردم ایران بر پا شود

گزارش نمایندهٔ “کارزار صلح و همبستگی با مردم ایران” از ششمین سمینار بین‌المللی برای “صلح و برچیدن پایگاه‌های نظامی خارجی”

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, انگلستان, ایتالیا, ایران, برزیل, پرتغال, جهان, خبر, ژاپن, سوریه, شیلی, صلح, عراق, عربستان سعودی, فلسطین, کانادا, کوبا, مصر, مقاله