رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

گوستاو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی با انتقاد از حمایت برخی از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از اسرائیل، از تصمیم کشورش برای قطع همکاری با ناتو خبر داد و تاکید کرد: اگر اعضای ناتو در کنار نسل‌کشی ایستاده‌اند، حضور ما در این ائتلاف چه معنایی دارد؟ به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل ... رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, اکوادور, برزیل, جهان, خبر, فلسطین, کلمبیا, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

رئیس‌جمهوری کلمبیا: بازگشایی زندان «آلکاتراز» جنایتی علیه بشریت است

رئیس‌جمهوری کلمبیا از همتای آمریکایی خود خواست بازداشتگاه موقت مهاجران موسوم به «آلکاتراز تمساح» در ایالت فلوریدا را افتتاح نکند و این اقدام را «جنایتی علیه بشریت» دانست. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، این بازداشتگاه مهاجران را «توهینی فراموش‌نشدنی به ... رئیس‌جمهوری کلمبیا: بازگشایی زندان «آلکاتراز» جنایتی علیه بشریت است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, کلمبیا

ترامپ چه می‌گوید ؟؟؟

دونالد ترامپ سخن می‌گوید: با صراحتی که شاید بسیاری جرأت بیان آن را ندارند، با اینکه گفتارش آمیخته به وقاحت، رذالت و خصومت است، اما به دلیل شفافیتش قابل توجه است. باید اذعان کرد که در این صحبت‌ها حقیقتی تلخ نهفته است. ترامپ در کنفرانس اخیر جمهوری‌خواهان به شکلی آشکار و ترسناک درباره آنچه در ... ترامپ چه می‌گوید ؟؟؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, فرانسه

کارشناس آمریکایی: رویکرد ترامپ افراط‌گرایی را تقویت می‌کند

تحلیلگر «موسسه امریکن اینترپرایز» اعتقاد دارد که نگاه معامله محور «دونالد ترامپ» موجب تقویت گروه های افراطی می‌شود و وی را به رئیس جمهوری بدتر از اوباما تبدیل می‌کند که به عنوان مسئول ایجاد داعش شناخته می‌شود. به گزارش روز شنبه ایرنا،«مایکل روبین» کارشناس این اندیشکده با بیان اینکه برای ترامپ فرق نمی کند که ... کارشناس آمریکایی: رویکرد ترامپ افراط‌گرایی را تقویت می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, افغانستان, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, سوریه, قطر

استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

استرالیا درخواست واشنگتن مبنی بر اینکه کانبرا در صورت جنگ احتمالی بین آمریکا و چین بر سر تایوان، به طرف آمریکایی بپیوندد را رد کرد و گفت که از اقدام یکجانبه در تایوان حمایت نمی‌کند. به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن به دنبال تضمین‌هایی در مورد نحوه ... استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به جنگ احتمالی با چین را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقیانوسیه, اکوس, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا

سخنرانی مرکل در دانشگاه هاروارد با تیکه انداختن به ترامپ و تشویق حضار

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در مراسمی در دانشگاه هاروارد آمریکا به خاطر سیاست درهای باز بر روی پناهندگان به شدت مورد تقدیر قرار گرفت. او در سخنرانی‌اش از ترامپ انتقاد کرد و گفت گاهی بهتر است قبل از حرف زدن کمی تامل کرد.

 

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز جمعه در یک سخنرانی در دانشگاه هاروارد، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های جهان بر واژه‌ای تاکید بسیار کرد: حقیقت! او گفت جوانان سراسر دنیا با ورود به این دانشگاه قبل از هرچیز یاد می‌گیرند در جستجوی حقیقت باشند و گفت‌وگو کردن را فرا گیرند. مرکل گفت برای این کار باید آموخت که «دروغ را به جای حقیقت جا نزنیم و حقیقت را دروغ ننامیم».

 

به گزارش دویچه‌وله، در اینجا بود که حاضران در مراسم با کف زدن شدید خشنودی خود را از انتقاد غیرمستقیم مرکل از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به نمایش گذاشتند. مرکل در سخنرانی خود نامی از ترامپ نبرد. سارا کان، یک دانشجوی ۲۴ ساله که هفته گذشته از هاروارد فارغ‌التحصیل شده پس از سخنرانی مرکل گفت: «همه می‌دانند منظور او کیست، مردی که در کاخ سفید نشسته است».

 

به آنگلا مرکل در این مراسم دکترای افتخاری اهدا شد. لاورنس بکو، رئیس هاروارد در سخنرانی خود از سیاست مرکل در قبال پناهجویان تقدیر کرد و گفت او درهای کشورش را بر روی میلیون‌ها نفر باز کرد که در حال فرار از جنگ در خاورمیانه بودند.

 

مرکل در این سخنرانی از تاریخ فروریختن دیوار برلین گفت و اینکه هیچ چیز آن گونه که هست نمی‌ماند و «آنچه سخت پابرجا و غیرقابل تغییر می‌نماید، روزی تغییر می‌کند.» او در جای دیگری از سخنانش از سیاست ترامپ تحت عنوان «حمایت از سیاست تولیدات داخلی» و بحران آفرینی در تجارت بین‌المللی انتقاد کرد.

 

ترامپ در یک توئیت خبر داده است که او از دهم ماه ژوئن بر تمام واردات مکزیک پنج درصد گمرک می‌بندد و مادام که مکزیک جلوی ورود مهاجران از مرز خود به آمریکا را نگیرد، این گمرک را افزایش خواهد داد.

 

مرکل در دانشگاه هاروارد که ۳۸۳ سال قدمت دارد از اهداف زیست محیطی آلمان تا سال ۲۰۵۰ سخن گفت. او هم‌چنین بر همکاری‌های بین‌المللی به جای تک‌روی، تفکر جهانی به جای ملی‌گرایی و باز کردن درها بر روی جهان خارج به جای دیوار کشیدن به دور خود تاکید کرد. او گفت آرزوی جهانی را دارد که در آن دیوارها خراب شوند، “دیوارهای جهل”، دیوارهایی که میان مردم با رنگ پوست و ملیت و مذهب کشیده می‌شوند.

 

صدراعظم آلمان که بیش از ۲۰ هزار نفر برای شنیدن سخنرانی‌اش در محوطه حیاط هاروارد جمع شده بودند، یک راهنمایی غیرمستقیم هم به ترامپ کرد: «زمانی که ما برای تصمیم‌گیری زیر فشار هستیم، بهتر است همیشه اولین چیزی که به ذهن‌مان می‌رسد را دنبال نکنیم، بلکه لحظه‌ای تامل کنیم، سکوت کنیم، صبر کنیم و تفکر.»

ایسنا

جنگ تجاری آمریکا و چین؛ خسارتِ ۶۰۰ میلیارد دلاری به اقتصاد جهانی و ریزش صدها هزار فرصت شغلی

جنگ تجاری چین و آمریکا علاوه بر وارد کردن خسارت ۶۰۰ میلیارد دلاری به اقتصاد جهانی، موجب ریزش صدها هزار فرصت شغلی می‌شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

وال استریت ژورنال: آمریکا تحریم پتروشیمی ایران را به تعویق انداخت

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد که آمریکا با هدف کاهش تنش با ایران اعمال تحریم بر صادرات محصولات پتروشیمی ایران را به تعویق انداخته است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر

بیایید اجازه ندهیم جنگی تازه در خلیج‌فارس علیه مردم ایران بر پا شود

گزارش نمایندهٔ “کارزار صلح و همبستگی با مردم ایران” از ششمین سمینار بین‌المللی برای “صلح و برچیدن پایگاه‌های نظامی خارجی”

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, انگلستان, ایتالیا, ایران, برزیل, پرتغال, جهان, خبر, ژاپن, سوریه, شیلی, صلح, عراق, عربستان سعودی, فلسطین, کانادا, کوبا, مصر, مقاله