فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

در پی برگزاری اعتصاب سراسری ضد ریاضت اقتصادی در بلژیک، تمامی پروازها زمین گیر و حمل و نقل عمومی در این کشور دچار مشکل شد. به گزارش ایسنا، این اعتصاب سراسری در حالی برگزار شد که دولت بلژیک یکسری طرح‌های ریاضتی جدید را وضع کرده است. به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های محلی بلژیک گزارش ... اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, بازنشستگی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, مبارزه طبقاتی, معیشت

موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

اولین موشک مداری که روز یکشنبه از قاره اروپا به فضا پرتاب شد، ثانیه‌هایی پس از بلند شدن از پایگاهی در نروژ سقوط کرد. به گزارش یورونیوز: این پرتاب آزمایشی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تکمیل و توسعه یافته بود، به عنوان گامی مهم برای استقلال فضایی اروپا دنبال می‌شد. بدین ترتیب، پرتاب موشک اسپکتروم ... موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, جهان, خبر, دانش, روسیه, غرب اروپا, فیلم, نروژ

آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

اروپا به‌دلیل وابستگی به آمریکا و محدودیت‌های مالی و سیاسی، قادر به ایجاد یک ساختار دفاعی مستقل و مقابله همزمان با تهدیدهای پوتین و ترامپ نیست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ تصور کنید دنیایی که در آن اروپا غربی قادر باشد همزمان به ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ پاسخ دهد. اما در دنیای واقعی، ممکن است ... آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اروپای غربی, بالتیک, تحلیل, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه از سیاست های امانوئل مکرون در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه، اظهار داشت که این ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، نیست که در حال تحریک شکل‌گیری جنگ جهانی سوم است، بلکه امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، این کار را انجام می‌دهد. فیلیپو در ... سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

ادامه

آمریکا, اروپا, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, ناتو

آسانژ به ۵۰ هفته حبس در انگلیس محکوم شد

دادگاهی در انگلیس بنیانگذار پایگاه اینترنتی افشاگری ویکی‌لیکس را به اتهام نقض شرایط وثیقه در سال ۲۰۱۲، به ۵۰ هفته حبس محکوم کرد.

 

به نقل از گاردین، جولین آسانژ، بنیانگذار سایت ویکی‌لیکس به جرم نقض شرایط وثیقه در سال ۲۰۱۲ به ۵۰ هفته حبس در انگلیس محکوم شد.

 

دادگاه «سوت‌وارک کراون» لندن امروز چهارشنبه، بنیانگذار سایت افشاگر ویکی‌لیکس را به جرم نقض شرایط وثیقه به ۵۰ هفته حبس محکوم کرد. قرار است آسانژ در یک جلسه دادگاه دیگری در روز پنجشنبه (فردا) با موضوع درخواست استرداد آمریکا به اتهام توطئه برای نفوذ به کامپیوتر‌های پنتاگون حاضر شود.

 

آسانژ ۴۷ ساله که ملیت استرالیایی دارد پس از آنکه در ماه آوریل سال جاری میلادی در سفارت اکوادور دستگیر شد در دادگاه عالی «وست‌مینستر» در اتهام نقض شرایط وثیقه مجرم شناخته شد و پس از ۱۰ روز حکم بازداشت او صادر شد. در جلسه دادگاه که در ۱۱ آوریل تشکیل شد قاضی دادگاه حکم داد که او باید به زندان بازگردانده شود و او را «خودشیفته‌ای» خواند که نمی‌تواند فراتر از منافع خودخواهانه خود فکر کند.

 

آسانژ که در سال ۲۰۰۶ سایت ویکی لیکس را تأسیس کرد، در سال ۲۰۱۰ با انتشار تصاویر و ویدئو‌های کشتار غیرنظامیان از سوی ارتش آمریکا در عراق و افغانستان مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفت. اندکی بعد دولت آمریکا علیه سایت ویکی‌لیکس تحقیقات جنایی را آغاز کرد و از متحدان خود خواست به این تحقیقات کمک کنند. اندکی بعد در همان سال (۲۰۱۰) دولت سوئد آسانژ را به «تجاوز جنسی» به یک زن متهم و علیه او حکم بازداشت در سرتاسر جهان صادر کرد.

 

آسانژ با رد این اتهام و بیان اینکه ادعای سوئد انگیزه‌های سیاسی دارد و هدف از آن خاموش کردن ویکی لیکس است، با وثیقه در سال ۲۰۱۲ آزاد شده و به کشور سوئد بازگردانده نشد. او در ۱۹ ژوئن ۲۰۱۲ به سفارت اکوادور در لندن پناهنده شد. اما اکوادور در ۱۱ آوریل سال جاری میلادی پناهندگی خود را از او بازپس گرفت.
باشگاه خبرنگاران جوان

کوربین: فرش قرمز برای ترامپ در انگلیس پهن نکنید

رهبر حزب مخالف دولت انگلیس در واکنش به برنامه سفر رسمی دونالد ترامپ به لندن گفت: «ترزا می» نباید به‌ افتخار رییس‌جمهوری که قراردادهای بین‌المللی را پاره می‌کند و اظهارات نژاد پرستانه و فاسد دارد و از انکارکنندگان بحران اقلیمی است، فرش قرمز پهن کند.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, خبر, غرب اروپا

اعتراضات فعالان و حامیان محیط‌زیست در انگلیس به‌ساختمان بورس لندن کشید

به گزارش رویترز، حامیان و فعالان محیط زیست در شهر لندن، پایتخت انگلیس آخرین روز اعتراضات خود را در مقابل ساختمان بورس اوراق بهادار برگزار کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, محیط زیست