گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل شد/ اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور فلسطین با تاکید بر اینکه اسرائیل باید مجازات شده و از صادرات سلاح به آن جلوگیری شود، اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل، برقراری آتش‌بس و حفاظت از فلسطینی‌ها را خواستار شد. به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور فلسطین با اشاره به اینکه ... گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل شد/ اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحریم, جنایات جنگی, جهان, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گزارش, مصر, نسل کشی

چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

زاخارووا: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار می‌دهیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت درگیری و جنگ بین روسیه و ناتو، تسلیحات هسته‌ای مستقر در لهستان در فهرست اهداف نظامی مسکو قرار خواهند گرفت. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت درگیری و جنگ بین روسیه و ناتو، تسلیحات هسته‌ای مستقر ... زاخارووا: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار می‌دهیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لهستان

آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین دوشنبه شب گفت که کی‌یف و واشنگتن مذاکرات در مورد توافق همکاری امنیتی دوجانبه را آغاز و طرح ارسال موشک‌های دوربرد به نیروهای مسلح اوکراین را نهایی کرده‌اند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، زلنسکی در پیام شبانه اظهار کرد: تیم‌های آمریکا و اوکراین کار روی توافقنامه امنیتی ... آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, ناتو

نیوزویک: آمریکا رو به افول است

نشریه آمریکایی “نیوزویک” در مقاله‌ای با اشاره به شکست‌های متعدد امریکا در سیاست‌های عمومی، سیاست‌های ناکارآمد فزاینده، تا اپیدمی مشکلات روانی در میان جوانان آمریکایی نوشت: آمریکای قرن بیست‌ویکم روبه‌زوال می‌رود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «ویلیام کوپر» نوشینده این مقاله‌ به نتایج یک نظرسنجی جدید در موسسه گالوپ اشاره کرده و نوشت: این ... نیوزویک: آمریکا رو به افول است

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, چین, شرق آسیا, مقاله, هژمونیسم

بسیاری از آمریکایی‌ها ترامپ را “مایه شرمندگی” می‌دانند

یک تحقیق دانشگاهی مبتنی بر ۱۳۰ هزار پیام توئیتری اثبات کرده است، بسیاری از آمریکایی‌ها ترامپ را مایه شرمندگی و سرافکندگی می‌دانند.

 

به گزارش ایسنا، پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید، تعداد پیام‌های حاوی واژه  embarrassment به معنای شرمندگی و سرافکندگی در شبکه‌های اجتماعی ۴۵ درصد افزایش داشته است. این نتیجه‌گیری را فریدر پائولوس، همکار دانشگاه لوبک آلمان و مدیر تحقیقی در این زمینه اعلام کرد.

 

او می‌گوید پژوهشگران پیام‌های توئیتری منتشر شده از آمریکا را که حاوی کلمه شرمندگی بودند، در یک بازه زمانی دو ساله، از ژوئن ۲۰۱۵ تا ژوئن ۲۰۱۷ بررسی کرده‌اند.

 

پائولوس توضیح می‌دهد که فراوانی این واژه به‌ویژه در ارتباط با حملات  ترامپ به هیلاری کلینتون (اکتبر ۲۰۱۶)، دست ندادن با صدراعظم آلمان در دیدار مارس ۲۰۱۷ یا رفتار او در اجلاس ناتو در ماه مه همان سال، چشمگیرتر بوده است.

 

ترامپ در سال ۲۰۱۶ که هنوز رئیس‌جمهوری نشده بود، در مناظره‌ها و کارزارهای انتخاباتی، زخم ‌زبان‌های زیادی به کلینتون زد. به گزارش دویچه وله، او در آخرین سخنرانی انتخاباتی‌اش، کلینتون را فرد مفلوکی نامید که نمی‌تواند حتی پنج متر به سمت اتومبیل خودش قدم بردارد. این کنایه، اشاره‌ به بی ‌حال شدن رقیب در خلال مراسم یادبود قربانیان ۱۱ سپتامبر بود. ترامپ در یکی از مناظره‌ها نیز به هیلاری کلینتون گفت: «۳۰ سال است در سیاست فعال هستی. این راه حل‌هایی که الان می‌دهی تا حالا کجا بودند.»

 

ترامپ در بهار ۲۰۱۷ در ملاقات با صدراعظم آلمان در واشنگتن با او دست نداد. خانم مرکل وقتی خبرنگاران و عکاسان از آنها خواستند با هم دست بدهند، آهسته به ترامپ گفته بود “از ما می‌خواهند با یکدیگر دست بدهیم.” در فیلم‌های آن لحظه دیده می‌شود که مرکل پس از آن که ترامپ به او اعتنا نمی‌کند، لبخند می‌زند. سخنگوی کاخ سفید بعدا توضیح داد که ترامپ حرف صدراعظم آلمان را برای دست دادن در برابر دوربین نشنیده است.

 

دو ماه بعد، رئیس‌جمهوری آمریکا در اجلاس ناتو در بروکسل نیز برای گرفتن عکس یادگاری در کنار رهبران سیاسی، نخست‌وزیر مونته‌نگرو را که جلوی او ایستاده بود، هل داد تا به جلوی صف برود. این رفتار، میلیون‌ها بار در شبکه‌های اجتماعی دیده شد و موجی از انتقادها را برانگیخت.

 

مطالعه دانشگاه لوبک نشان می‌دهد، پس از واژه سرافکندگی، در ارتباط با ترامپ واژه‌هایی چون شرم shame یا انزجار disgust به چشم می‌خورند. مدیر این پژوهش می‌گوید: «وفور این کلمات یعنی این‌که مردم به احتمال زیاد دارند درباره ترامپ توئیت می‌کنند.»

 

همکار این دانشگاه آلمانی علت امر را تغییرات اساسی در فضای عمومی سیاست می‌داند: «این که به جای بحث درباره طرح‌های سیاسی، مردم به بحث درباره واکنش‌های هیجانی مشغول باشند.» پائولوس می‌گوید ترامپ از رویکردهای احساسی به مثابه وسیله‌ای جهت نقض هنجارهای سیاسی یا اجتماعی استفاده می‌کند.

 

پژوهش تیم دانشگاه لوبک با همکاری کارشناسان دانشگاه ایالتی میشیگان آمریکا و انستیتو گوته در فرانکفورت انجام گرفته و نتیجه آن در مجله تخصصی Frontiers in Communication ارائه شده است.

ایسنا

آمریکا پیشتازی آسیا در صنعت و نوآوری را تحمل نمی کند

اندیشکده ‘دوستان اروپا’ در گزارشی از واقعیت ماجرای هواوی، با یادآوری اینکه رشد شتابان علمی و صنعتی چین غول‌های صنعتی غربی به ویژه آمریکا را غافلگیر کرده است، نوشت: واشنگتن پیشتازی آسیا در صنعت و نوآوری را نمی تواند تحمل کند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, شرق آسیا, کانادا