جنبش جهانی برای اخذ مالیات از میلیاردرها

با وجود نارضایتی شدید میلیاردرها، جنبش جهانی برای گرفتن مالیات از آنان رو به‌افزایش است. اگرچه مالیات بر ثروت را نباید نوش‌دارویی برای حل مشکلات ویرانگر ناشی از سرمایه‌داری دانست، ولی نفرت ثروتمندان از آن دلیلی محکم برای پیگیری بیشتر این موضوع می‌تواند باشد. در سال ۲۰۲۳/ ۱۴۰۲ مجموع دارایی میلیاردرهای جهان ۷/۱۲ تریلیون دلار ... جنبش جهانی برای اخذ مالیات از میلیاردرها

ادامه

آمریکا, اقتصادی, برزیل, پاناما, جهان, طبقه کارگر, فقر, کانادا, مارکس, معلمان, مقاله

گام‌های راهبردی روسیه و چین برای مقابله با انحصارگرایی آمریکا

کارشناس مسائل روسیه، با اشاره به سفر اخیر «ولادیمیر پوتین» به چین و دیدار او با رئیس‌جمهور این کشور شرق آسیا تصریح کرد: این سفر به‌رغم فشارهای غرب در حوزه امنیتی و اقتصادی، سفر موفقیت‌آمیزی بود. به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در جریان سفر رسمی خود به چین در روز پنجشنبه با «شی ... گام‌های راهبردی روسیه و چین برای مقابله با انحصارگرایی آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, جهان, چین, روسیه, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, شرق آسیا, غرب, کمونیسم, گزارش, همکاری استراتژیک

سهم ارز‌های ملی در تجارت متقابل به۹۰ درصد رسید

سران کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا در مسکو گرد هم آمدند و در شرایطی که سهم ارز‌های ملی در تجارت متقابل میان کشور‌های عضو به۹۰ درصد رسیده است، درباره تقویت همکاری‌ها گفتگو کردند. شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا روز چهارشنبه در قالب ترکیب‌های گسترده و محدود (از نظر سطح هیأت‌های شرکت کننده) تشکیل جلسه داد. اتحادیهٔ ... سهم ارز‌های ملی در تجارت متقابل به۹۰ درصد رسید

ادامه

ارمنستان, اقتصادی, اورآسیا, ایران, بلاروس, روسیه, قرقیزستان, قزاقستان, کوبا, گزارش, مولداوی

بورل: اتحادیه اروپا، تایوان را به‌رسمیت نمی‌شناسد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به مسئله «چین واحد» صراحتا عنوان کرد که این اتحادیه، جزیره خودگردان تایوان را به عنوان «کشور» به‌رسمیت نمی‌شناسد و نخواهد شناخت. به گزارش ایسنا، همزمان با اینکه دولت ایالات متحده روابط غیررسمی با تایوان دارد و به این جزیره تسلیحاتی را ارسال می‌کند، تنش‌ها میان آمریکا و ... بورل: اتحادیه اروپا، تایوان را به‌رسمیت نمی‌شناسد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

گزارش تحقیق و تفحص از شستا؛ اگر میلیون‌ها دلار به تاراج نمی‌رفت …

با این میلیون دلارهایی که اختلاس شده یا خاصه‌خرجی کرده‌اند و به این و آن بخشیده‌اند، می‌شد برای بازنشستگان کلی امکانات فراهم کرد، می‌شد دستمزد بازنشستگان را آنقدر افزایش داد که در هفته‌های آخر ماه در حسرت یک کیلو میوه نباشند. به گزارش خبرنگار ایلنا، با رونمایی از گزارش تحقیق و تفحص از شستا از ... گزارش تحقیق و تفحص از شستا؛ اگر میلیون‌ها دلار به تاراج نمی‌رفت …

ادامه

اقتصادی, ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, طبقه کارگر, غارتگری, فساد, گزارش, معیشت, مغیشت

هشدار آلمان به آمریکا: از منافع خود دفاع می‌کنیم / اتحادیه اروپا: اقدامات آمریکا تهدیدی علیه تجارت جهانی است

خبرگزاری رویترز امروز به نقل از وزیر اقتصاد آلمان نوشت، اگرچه اتحادیه اروپا به دنبال جنگ تجاری با آمریکا نیست ولی این نهاد آماده است تا برای دفاع از منافع خود با تصمیم های یک جانبه این کشور مقابله کند.

 

پیتر آلتمایر (Peter Altmaier) دیروز ۱۶ اسفند، به تلویزیون آلمانی زد دی اف (ZDF) گفت: جنگ و جنگ های تجاری از اساس ایده خوبی نیستند چرا که آخر سر همه می بازند. هدف و منافع ما این است که از جنگ تجاری (با آمریکا) پرهیز کنیم.

 

وی افزود که اتحادیه اروپا می خواهد اختلاف نظر با آمریکا را با توافق بر سر تعرفه های پائین تر (گمرکی) حل و فصل نماید.

 

با این حال آلتمایر هشدار داد که اگر واشنگتن تصمیم به اعمال یکجانبه تعرفه های بالاتر بگیرد، بروکسل به وسیله ساز و کارهای خود واکنش نشان خواهد داد تا ‘همگان بدانند که ما از منافع خود دفاع و محافظت می کنیم.’

 

وزیر اقتصاد آلمان پیشتر برهه کنونی در روابط اتحادیه اروپا و آمریکا را «فاز مهم و تعیین کننده» خوانده و گفته بود که اتحادیه اروپا باید بصورت یکپارچه عمل کرده و توانایی خود را در مذاکره به نمایش بگذارد.

 

به گفته آلتمایر، اعمال تعرفه های گمرکی برای خودروها اقدام نادرستی است که آثار مخرب جهانی دارد، از این رو آمریکا و اروپا باید تعرفه های خودرو را کاهش دهند.

 

 

اتحادیه اروپا: اقدامات آمریکا تهدیدی علیه تجارت جهانی است

 

«سسیلیا مالمستروم» کمیسیونر تجارت اتحادیه اروپا هشدار داد که اقدامات آمریکا نظام تجاری جهانی را تهدید به درهم شکستن می کند و از واشنگتن خواست تا برای اصلاح قوانین بازرگانی همکاری کند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مالمستروم گفت : نگرانی آمریکا نسبت به عدم کارایی قوانین تجارت جهانی در مقابل چین قابل درک است اما اقدامات واشنگتن برای سازمان تجارت جهانی مشکل ساز است.

 

وی افزود: اتحادیه اروپا و آمریکا اغلب در زمینه تشخیص تهدیدها علیه تجارت جهانی تفاهم دارند اما «ما همیشه در مورد راه چاره توافق نداریم».

 

این مقام اروپایی ادامه داد: اقدامات آمریکا اینک کل سیستم را تهدید به درهم شکستن کل سیستم می کند.

 

به گفته مالمستروم، چین از قوانین سازمان تجارت جهانی «سود می برد» اما از آمریکا خواست تا برای یافتن «راه حل ها» همکاری کند.

 

توکیو، بروکسل و واشنگتن سال گذشته اعلام کردند که برای اصلاح قوانین سازمان تجارت جهانی همکاری می کنند تا کاستی رویکردهای تجاری را رفع کنند.

 

اتحادیه اروپا و آمریکا ماه هاست که برای آغاز رسمی مذاکرات تجاری همکاری می کنند. در همین راستا، مالمستروم روز چهارشنبه با «رابرت لایتهایزر» نماینده تجاری آمریکا دیدار کرد. مالمستروم اظهار داشت که دو طرف پیشرفت هایی حاصل کرده اند.

 

کمیسیونر تجاری اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که بروکسل و واشنگتن همه تعرفه ها بر کالاهای صنعتی را لغو کنند زیرا این اقدام «اهمیت اقتصادی دارد و درعین حال به بازسازی اعتماد دو طرفه منجر می شود».

 

مالمستروم با اشاره به تعرفه هایی که آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم از اتحادیه اروپا وضع کرده است، گفت که بروکسل از این اقدام «به شدت رنجیده خاطر» شده است.

 

وی افزود: ما دوست و متحد هستیم، نه تهدید.

ایرنا

نیوزویک: کسری تجاری آمریکا رکورد زد

پایگاه اینترنتی مجله نیوزویک، ایالات متحده سال گذشته میلادی بالاترین میزان کسری تجاری را در ۲۴۳ سال گذشته تجربه کرد. این در حالی است که سیاست «ابتدا آمریکا»ی رئیس‌جمهوری این کشور نیز نتوانسته بر این کسری فائق آید. 

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا