شیلی: اقدامات اسرائیل در غزه جنایت جنگی است

«گابریل بوریچ» رئیس‌جمهور شیلی در اظهاراتی تاکید کرد که اقداماتی که اسرائیل در غزه مرتکب می‌شود، جنایت جنگی است. به گزارش بامداد شنبه ایرنا از الجزیره، رئیس جمهور شیلی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: اسرائیل در غزه دست به پاکسازی قومی می‌زند. وضعیت به جایی رسیده که هزاران کودک ممکن است ... شیلی: اقدامات اسرائیل در غزه جنایت جنگی است

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, شیلی, فلسطین, کودکان

سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

درحالیکه جهان با جنگ‌های تجاری و تعرفه‌ای آمریکا متزلزل و بی‌ثبات نشان می‌دهد، برگزاری مجمع چین-سلاک در پکن مسیرهای جدید توسعه برای همکاری کشورهای جنوب جهانی با چین را ایجاد کرده است. به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه فارن پالسی با پرداختن به پیشرفت روابط پکن و آمریکای لاتین نوشت: روز سه‌شنبه، مجمع مشترک جامعه ... سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروگوئه, اقتصادی, اقیانوس اطلس, برزیل, پاناما, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا, کارائیب, کلمبیا, ونزوئلا

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

اخراج و «شکنجه» مهاجران؛ تنش جدید کاراکاس-واشنگتن

همزمان با اینکه وکلای مدافع مهاجران ونزوئلایی اخراج و بازداشت‌شده از سوی دولت «دونالد ترامپ» اعلام کردند این افراد تحت شکنجه‌های جسمی و روحی قرار دارند، دادگاه عالی آمریکا با صدور حکمی، اخراج مهاجران ونزوئلایی با استناد به «قانون دشمنان بیگانه» را ممنوع و متوقف کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، اخراج دسته‌جمعی مهاجران ونزوئلایی ... اخراج و «شکنجه» مهاجران؛ تنش جدید کاراکاس-واشنگتن

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, السالوادور, انگلیس, تروریسم, جهان, خبر, کانادا, مهاجرت, ونزوئلا

کلمبیا در مسیر پیوستن به بانک «بریکس»

دولت کلمبیا همزمان با ارائه درخواست عضویت در «بانک توسعه جدید» بریکس و تاکید بر اهمیت این موسسه به‌عنوان ابزاری کلیدی برای تامین پروژه‌ها در این کشور آمریکای جنوبی، از اَبَرپروژه‌ای مبنی بر ایجاد یک کانال ارتباطی میان اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس رونمایی کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، ... کلمبیا در مسیر پیوستن به بانک «بریکس»

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای لاتین, اقیانوس اطلس, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, پاناما, چین, روسیه, کلمبیا, هندوستان

آمریکا بخشی از دیپلمات‌های این کشور را از ونزوئلا فرا خواند

به گزارش اسپوتنیک، این مطلب در بیانیه وزارت خارجه آمریکا اعلام شده است. دستور خروج از ونزوئلا به دیپلمات‌هایی مربوط می‌شود که کار آنها خیلی ضروری و فوری محسوب نمی‌شود. خاطرنشان می‌شود امکانات ایالات متحده برای رساندن خدمات اضطراری و فوری به شهروندان خود در ونزوئلا محدود است.

 

پیشتر نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا قطع روابط دیپلماتیک کشور خود با آمریکا را اعلام کرده و تقاضا کرده بود دیپلمات های امریکایی طی ۷۲ ساعت از این کشور خارج شوند.

 

مایکل پومپئو، وزیر‌ خارجه آمریکا اعلام کرد نیکلاس مادورو، رهبر ونزوئلا از اختیارات لازم برای قطع روابط دیپلماتیک با واشنگتن برخوردار نیست و ایالات متحده قصد دارد از طریق خوان گوایدو که خود را “رئیس جمهور موقت ونزوئلا” اعلام کرده، روابط خود را با این کشور آمریکای لاتین حفظ کند.

 

به گزارش اسپوتنیک، پومپئو ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد آمریکا رژیم مادورو را به عنوان دولت ونزوئلا به رسمیت نمی‌شناسد.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود واشنگتن همه کارهای لازم را برای بازخواست هرکسی که امنیت دیپلمات‌های آمریکایی در ونزوئلا را تهدید کند، همه کارهای لازم را انجام خواهد داد.

 

اعتراضات عمومی علیه نیکلاس مادور، رئیس جمهور ونزوئلا از روز چهارشنبه آغاز شده و در همین روز خوان گوایدو رئیس مجلس ملی ونزوئلا و رهبر مخالفین خود را رئیس جمهورموقت این کشور اعلام کرد.

 

به گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه «ناسیونال» وی در گردهمایی مخالفین در منطقه چاکائو پایتخت ونزوئلا این مطلب را اعلام کرد.

 

گوآیدو بیان داشت: « من قسم می‌خورم که رسما وظایف رئیس‌جمهور کشور را انجام دهم.»

 

این در حالی است که مجلس ملی عملا از روند تصمیم‌گیری خارج شده است. این مجلس تحت کنترل مخالفین سیاسی ریاست دولت یعنی نیکلاس مادورو قرار دارد.

 

در این میان دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد رئیس پارلمان ونزوئلا را به عنوان رئیس دولت موقت این کشور به رسمیت می‌شناسد.

 

همچنین اتحادیه اروپا و تعدادی از کشورهای امریکای لاتین از خوان گوایدو حمایت کرده‌اند.

 

ماریا زاخاروا، سخنگوی رسمی وزارت خارجه روسیه اظهار داشت مسکو کمافی السابق نیکلاس مادورو را رئیس جمهور ونزوئلا می داند و گفت موضع غرب نسبت به اوضاع ونزوئلا نشان می‌دهد که برخورد واقعی جامعه غرب نسبت به حقوق بین الملل، استقلال و اصل عدم دخالت در امور داخلی دیگر کشورها چگونه است.

 

یادآور می شود آمریکا ید طولانی در مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر دارد و از جمله در سال ۱۹۵۳ میلادی کودتای ۲۸ مرداد را در ایران ترتیب داد تا دولت ملی محمد مصدق سرنگون شده و شاه با بازگشت خود به ایران دوره طولانی استبداد سلطنتی را آغاز کند.

در باره اقتصاد ونزوئلا: گفتگویی با لوئیس انریک گاوازوت

کمبود ارز معتبر برای درک وضعیت کنونی ونزوئلا کلیدی است. زمانی که کشور نمی‌تواند در بازار مبادله داخلی ارز خارجی عرضه کند، کل اقتصاد ضربه می‌خورد ، چون این اقتصادی است که دهه‌ها بر مبنای پول نفت شکل گرفته است. نه تنها در بخش دولتی، بلکه در بخش خصوصی هم چنین است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, مصاحبه و گفتگو, ونزوئلا

آمریکا نباید در تعیین سرنوشت ملت‌ها دخالت کند/ ونزوئلا شریک راهبردی مسکو است و به حمایت از آن ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، “سرگئی لاوروف” وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که آمریکا که دیگران را به دخالت در انتخابات این کشور متهم می‌کند، خود درصدد است تا با مداخله آشکار در امور داخلی سایر کشورها، سرنوشت ملت‌ها را بجای آنها تعیین کند.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, روسیه, ونزوئلا

حزب کمونیست بریتانیا: حل بحران سیاسی- اقتصادی بریتانیا منوط به خروج از اتحادیهٔ اروپا است!

در هفته‌های اخیر، بریتانیا در یافتن راه‌حلی قانونی برای اجرای نتیجهٔ همه‌پرسی ۲۳ ژوئن سال ۲۰۱۶ در مورد عضویت و ماندن در اتحادیهٔ اروپا با شرایطی بحرانی روبرو بوده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, امریکای لاتین, انگلستان, ایران, جهان, سوریه, غرب اروپا, فلسطین, مصاحبه و گفتگو