روایت معاون نخست وزیر روسیه از رایزنی جولانی در مسکو

معاون نخست وزیر روسیه پیرامون دیدار پوتین و جولانی در مسکو گفت: طرفین درباره پروژه‌های مشخصی در زمینه مشارکت روسیه در حوزه انرژی و حمل و نقل گفتگو کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: سوریه نیاز به بازسازی زیرساخت‌های ... روایت معاون نخست وزیر روسیه از رایزنی جولانی در مسکو

ادامه

جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

آغاز رزمایش نظامی روسیه و هند/ دهلی‌نو در اندیشه سفارش جدید اس‌۴۰۰

رزمایش نظامی روسیه و هند با عنوان «ایندرا – ۲۰۲۵» که ترکیبی از نام انگلیسی دو کشور است، روز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ در هند آغاز شد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این رزمایش تا ۲۳ مهر ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و هدف اصلی، آن تمرین همکاری در ... آغاز رزمایش نظامی روسیه و هند/ دهلی‌نو در اندیشه سفارش جدید اس‌۴۰۰

ادامه

پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, مشارکت راهبردی, هندوستان

چین: ایجاد پایگاه نظامی توسط عاملان بحران افغانستان مخل امنیت منطقه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که در نشست میان نمایندگان تهران، پکن، مسکو و اسلام‌آباد، اعضای شرکت کننده هرگونه استقرار مجدد پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان را مردود دانستند و آن را مغایر با حاکمیت این کشور و تهدیدی برای صلح و ثبات منطقه اعلام کردند. به گزارش ایرنا از نشریه گلوبال‌تایمز، گوئو ... چین: ایجاد پایگاه نظامی توسط عاملان بحران افغانستان مخل امنیت منطقه است

ادامه

استقلال, افغانستان, ایران, بریکس, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, چین, روسیه, سازمان ملل, صلح

مسکو: حضور ۲۳ هزار تروریست در افغانستان، تهدیدی جدی است

شویگو دبیر شورای امنیت روسیه در سفر به افغانستان / نوامبر ۲۰۲۴ دبیر شورای امنیت روسیه گفت: بنا بر برآوردها، حدود ۲۰ سازمان تروریستی بین‌المللی در افغانستان در حال فعالیت هستند که در مجموع بیش از ۲۳ هزار شبه‌نظامی دارند و تهدیدی جدی برای منطقه و جهان محسوب می‌شوند. به گزارش ایرنا، سرگئی شویگو روز ... مسکو: حضور ۲۳ هزار تروریست در افغانستان، تهدیدی جدی است

ادامه

آسیای مرکزی, آمریکا, افغانستان, اقتصادی, ایران, تایلند, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شانگ‌های, غرب, گزارش, لائوس, میانمار

افشاگری روزنامه‌نگار آمریکایی از نقش واشنگتن در گسترش موادمخدر در افغانستان + فیلم

روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی نقش واشنگتن را طی ۲ دهه گذشته در تولید و گسترش مواد مخدر در افغانستان افشا کرد. به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه «رادیو دری» افغانستان، «سث هارپ» روزنامه‌نگار تحقیقی معروف آمریکایی در گفت‌ وگو با برنامه «دموکراسی، اکنون» اظهار داشت که نیروهای امریکایی نه تنها در برابر ... افشاگری روزنامه‌نگار آمریکایی از نقش واشنگتن در گسترش موادمخدر در افغانستان + فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, افغانستان, جنوب آسیا, غرب, فیلم, گزارش

نشریه آمریکایی تریبون: حضور آمریکا عامل تقویت طالبان شد

نشریه آمریکایی ‘تریبون’ نوشت: سیاست های جنگ طلبانه آمریکا در طول ۱۸ سال گذشته در افغانستان موجب افزایش نیروهای ‘طالبان’ و در نتیجه تشدید جنگ، کشته و آواره شدن غیرنظامیان در این کشور شده که در صورت متوقف نشدن این فعالیت ها، وضعیت مردم افغانستان بیش از پیش دچار بحران خواهد شد.

 

نشریه آمریکایی ‘تریبون’ نوشت: سیاست های جنگ طلبانه آمریکا در طول ۱۸ سال گذشته در افغانستان موجب افزایش نیروهای ‘طالبان’ و در نتیجه تشدید جنگ، کشته و آواره شدن غیرنظامیان در این کشور شده که در صورت متوقف نشدن این فعالیت ها، وضعیت مردم افغانستان بیش از پیش دچار بحران خواهد شد.

 

این نشریه در گزارشی مبنی بر چگونگی هدایت واحدهای پیشرو در عملیات ولایت های ‘ننگرهار’ و ‘خوست’ توسط ‘سیا’ (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا) منتشر کرد؛ عملیاتی که بدون محدودیت قوانین در میدان جنگ که برای حفاظت از غیرنظامیان، انجام حملات هوایی شبانه، کشتن و شکنجه های بسیار شدید در عملیات، مخفیانه انجام می شود.

 

به نوشته این روزنامه، در واقع انجام یک چنین عملیاتی، منجر به افزایش نیروهای طالبان در افغانستان و بروز فاجعه ای شده که هر روز شاهد کشته شدن نظامیان و غیرنظامیان بی گناه در این کشور شده است .

 

به نوشته نشریه تریبون، چنین عملیات نظامی بی رحمانه ای در افغانستان بسیار متداول شده، زنان و کودکان به صورت خشونت آمیزی درگیر چنین حملات ناگهانی هستند، خانه هایشان آتش می گیرد، اعضای خانوادشان شکنجه و قتل عام می شوند و هراسی که همواره در ذهن و قلبشان باقی خواهند ماند. بمب گذاری های بی وقفه و عملیات کشت و کشتار در افغانستان در این سال ها تنها باعث ایجاد تنفر در قالب انتقام در این ملت شده است.

 

این نشریه افزود: طبق گزارش منتشر شده در سال ۲۰۱۵ میلادی درباره میزان مرگ و میر غیرنظامیان، آمار مرگ و میر غیرنظامیان در افغانستان ۱۰ برابر بیشتر از آمار منتشر شده مرگ غیرنظامیان در سایر نقاط دنیا است. آنهایی که زنده می مانند نیز به دلیل حملات و جنایتی که در این کشور رخ می دهد، دچار مشکلات روحی شده یا اعضای خانواده خود را از دست داده اند.

 

سال ۲۰۱۷ میلادی گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امر شکنجه های صورت گرفته در افغانستان، از آمریکا خواست تا سیاست های فراگیر شکنجه ها و جنایاتی که توسط مقامات ایالات متحده انجام می شود را پایان بخشد. کسانی که متحمل شکنجه و سوء استفاده های شدید می شوند، به دلیل تجربه ناخوشایندی که دارند، مرگ را به زندگی با ناامیدی و عذاب های روحی ترجیح می دهند.

 

به نوشته تریبون، این یکی از دلایلی است که نیروهای طالبان، پیوسته در حال افزایش هستند. به طوری که این گروه، نیروهای امنیتی افغانستان را به قتل می رساند و آمریکا نیز طالبان را مورد حمله قرار می دهد. اگرچه آمریکا آمار کشته شده های نیروی امنیتی افغانستان را مرتب اعلام می کند، اما مقامات افغانستان از کشته شدن ۳۰ تا ۴۰ نیروی امنیتی در روز خبر می دهند؛ این مسئله برای قوی ترین و مجهزترین ارتش دنیا یعنی آمریکا، شرم آور است. حقیقت این است که نحوه انجام جنگ آمریکا علیه طالبان دقیقا راهی به سوی باخت است. اما ‘پنتاگون’ همچنان تاکید دارد که بهترین راه برای پیروزی، اعمال فشار بیشتر بر طالبان است.

 

تریبون نوشت: روابط نزدیک ‘دونالد ترامپ’ رئیس جمهوری آمریکا با ‘اریک پرینس’ یک بازرگان آمریکایی و مامور سابق نیروی دریایی ایالات متحده باعث ایجاد نگرانی هایی شده است. اریک به دو دلیل خواهان امضای قرارداد مبارزه شدید و رو در رو با طالبان است: میل شدید به کشتن و پول. تصور کنید در صورت امضای چنین قراردادی چه تعداد نیرو به طالبان افزوده می شود و چه تعداد انسان بی گناه در این راه در افغانستان کشته خواهند شد.

 

نشریه آمریکایی افزود: راه حل نظامی و اعمال فشار مانعی را از پیش رو برنخواهد داشت. دمکراسی حق همه است و افغان ها نیز همانند دیگر مردم دنیا این حق را دارند که برای کشورشان تصمیم بگیرند و انتخاب خود را انجام دهند. هیچ کس حق ندارد بگوید که ملت افغانستان آمادگی کنترل زندگی، کشورشان و منابع خود را ندارند.

ایرنا

فاکس نیوز: آمریکا باید نظامیان خود را از افغانستان خارج کند

شبکه خبری آمریکایی اعلام کرد: دولت واشنگتن توان پیروزی در جنگ افغانستان را ندارد و حضور نظامی این کشور نیز خلاف خواست مردم آمریکا است بنابراین باید فرمان خروج نظامی از افغانستان صادر شود.

ادامه

افغانستان, امریکا, جنوب آسیا, جهان, خبر

با حذف دلار، تجارت پاکستان و چین با پول ملی آغاز شد

به نقل از رسانه های پاکستان، تجارت دوجانبه بین پاکستان و چین با توجه به تلاش طرفین برای کاهش انحصار دلار موفقیت قابل توجهی ارزیابی شده و دو کشور، تجارت با پول ملی را به صورت رسمی آغاز کردند.

ادامه

اقتصادی, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر

رئیس جمهوری پاکستان: آمریکا عامل ناامنی در منطقه و سوریه است

رئیس جمهوری پاکستان با انتشار پیام توئیتری، از دخالت نظامی آمریکا در سوریه، عراق و افغانستان انتقاد کرد و نوشت: دخالت های بیجای واشنگتن، به بروز نا امنی در منطقه و سوریه منجر شده است.

ادامه

افغانستان, امریکا, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, سوریه