بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
فعال کارگری؛ چرا وقتی خصوصیسازی مشکل دارد کارگر باید مجازات شود؟
سهیلا جلودارزاده در گفتوگو با ایلنا، در واکنش به بازداشتهای گسترده کارگران گروه ملی فولاد اهواز با اعلام این خبر که جلسه امروز کمیسیون اجتماعی به این موضوع اختصاص یافته است، گفت: متاسفانه دچار روندی تکراری شدیم و بارها گفتهایم که مسائل صنفی را نباید با مسائل سیاسی ادغام کنیم.
وی گفت: چرا وقتی خصوصیسازی مشکل دارد، بخش خصوصی مشکل ساز شده و سیستم بانکی مشکل ایجاد میکند کارگر باید مجازات شود؟! متاسفانه در کشور ما هماهنگی مجازات با جرم هم وجود ندارد.
عضو فراکسیون کارگری مجلس گفت: دولت سیاست را عوض میکند، کارخانهدار ورشکسته میشود و به زندان میرود و خانوادهاش با مشکلات روبرو میشود؛ کارگر اخراج و بیکار میشود و بعد از اعتراض او را دستگیر میکنیم. به جای اینکه یک بار به ریشههای نارضایتی توجه شده و مرتفع شود همیشه این سناریو تکرار و این قربانی است که مجازات میشود.
وی افزود؛ الان این کارگران هستند که نمیخواهند فولاد ملی از بین برود و نیشکر نابود شود؛ آنها میخواهند کار و محیط کارشان حفظ شود. چه اصراری است که از خطاکار حمایت شود و به قشر زحمتکش و دلسوز جفا شود.
جلودارزاده ادامه داد: در شرایط کنونی و تحریمها برای حفظ فرصتهای شغلی فعلی باید روند خصوصیسازی متوقف شود. چراکه امنیت سرمایهگذاری وجود ندارد و همین باعث میشود آدمهای بدون اهلیت مراجعه میکنند و این واگذاری به نااهلان باعث هتک حیثیت نظام و هتک آزادی کارگران میشود.
محمدعلی جداری فروغی؛ مطالبات کارگران کاملاً صنفیست
محمدعلی جداری فروغی (وکیل دادگستری) که قبل از بازداشت کارگران گروه ملی فولاد ایران، وکالت برخی از آنها را برعهده گرفته است، گفت: منتظر هستیم وعدههایی که مقامات مختلف استان دادهاند، عملی شود؛ در صورتی که کارگران آزاد شوند، فعلاً موجبی برای پیگیری پرونده نخواهد بود اما در غیر این صورت، باتوجه به وکالتنامههایی که از برخی از کارگران دارم، از مراجع قضایی پرونده را پیگیری خواهم کرد.
این وکیل دادگستری ابراز امیدواری کرد که همه کارگران بازداشتی در اسرع وقت آزاد شوند و به خواستههای قانونی و صنفی آنها رسیدگی کامل شود.
وی تاکید کرد: خواستههای کارگران گروه ملی فولاد اهواز، همگی صنفی و قانونی است و این کارگران دغدغه تولید را دارند.
۱۱ نفر از کارگران بازداشتی در اهواز آزاد شدند
پس از نیمه شب یکشنبه و طی چند روز پس از آن دست کم ۴۳ کارگران توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
اسامی کارگران آزاد شده به این شرح است: “سیدحبیب طباطبایی، جواد غلامی، محسن بلوطی، مهدی طهماسبی، کوروش اسماعیلی، علی امامی (اتمامی)، عبدالرضا دستی، سهراب نهامی، حسین عساکره، فریبرز شیخرباط و سیدعلی جواد پور.
از قرار معلوم برای کارگران قرار آزادی با ضمانت قبول شده و مسئولان دادگاه قبول کردهاند که فیشهای حقوقی کارگران گروه ملی فولاد را برای ضمانت آزادی همکارانشان بپذیرند. کارگران منتظر میگویند: از اینکه فیشهای حقوقی ما را به عنوان ضمانت میپذیرند، خوشحالیم و امیدواریم هرچه زودتر همکارانمان آزاد شوند.
پشتیبانی وهمبستگی با اعتصاب کارگران فولاد اهواز وظیفه درنگ ناپذیر نیروهای ترقیخواه میهن ماست
اعزام گارد ویژه برای سرکوب کارگران قهرمان فولاد اهواز / به تهدید، احضار و بازداشت کارگران پایان دهید!
نماینده بندرعباس؛ سهام آلومنیوم المهدی و هرمزال باید به کارگران واگذار شود / شبانه از کشور شمش خارج میکنند
«احمد مرادی» با اشاره به فسخ قرارداد آلومینیوم المهدی و هرمزال گفت: سازمان خصوصیسازی با فشار دستگاههای نظارتی و نمایندگان مجلس مجبور شد بپذیرد که خریدار آلومینیوم المهدی و هرمزال تخلفاتی داشته و حق و حقوق دولت را پرداخت نکرده و قرارداد را فسخ کرد.
آمار کارگران بازداشتی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به ۴۱ نفر رسید
به گزارش برخی منابع کارگری، شمار کارگران گروه ملیصنعتی فولاد اهواز که از دوشب گذشته تاکنون بازداشت شدهاند به ۴۱نفر رسیده. گویا بازداشتها دیشب هم ادامه داشته است.
باندهای مافیاییِ”حداقل دستمزد” را نشانه رفتهاند/ «سرکوب دستمزدی» یک سیاست حاکم است
عبدالله وطنخواه میگوید: وقتی «سرکوب دستمزدی» یک سیاستِ حاکم است، قدرتهای پیرامونی که دست در سفره اصلیِ ثروت و قدرت ندارند، سعی میکنند با دستاندازی به محدوده حقوق صنفی و شهروندی مردم، اهداف خود را به پیش ببرند و به انباشتِ ثروت بپردازند؛ حذف حداقل دستمزد در روستاها نیز از همین آبشخور نشات میگیرد. ... باندهای مافیاییِ”حداقل دستمزد” را نشانه رفتهاند/ «سرکوب دستمزدی» یک سیاست حاکم است