WFTU: اعتصاب موفقیت آمیز کارگران قبرس برای ترمیم مزد

فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU) از مبارزات کارگران و پیروزی اعتصاب چند روزه آنان در قبرس برای گرفتن کمک هزینه معیشتی از دولت، حمایت و استقبال کرد. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه WFTU، فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری طی بیانیه‌ای حمایت و همبستگی بی‌قید و شرط خود را با مبارزۀ اتحادیه‌های کارگران قبرس ... WFTU: اعتصاب موفقیت آمیز کارگران قبرس برای ترمیم مزد

ادامه

جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, قبرس, معیشت

شهردار تفلیس اتحادیه اروپا را به توطئه برای کودتا در گرجستان متهم کرد

شهردار تفلیس پایتخت گرجستان اعلام کرد، مقام‌های اتحادیه اروپا که به صورت علنی خودشان را دوست گرجستان می‌دانند، در اصل برای بی‌ثبات کردن کشور فعالیت می‌کنند. به گزارش ایسنا، «کاخا کالادزه» شهردار شهر تفلیس همچنین گفت، برخی از مسئولان اتحادیه اروپا سیاست‌های خصمانه و فریبکارانه در قبال گرجستان دارند در حالی که وانمود به ترویج ... شهردار تفلیس اتحادیه اروپا را به توطئه برای کودتا در گرجستان متهم کرد

ادامه

اتحادیه اروپا, اوکراین, بلژیک, جنوب شرق اروپا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز, کودتا, گرجستان, گزارش, مولداوی

ارمنستان و جمهوری آذربایجان توافق صلح امضا کردند

رئیس‌جمهور آذربایجان و نخست‌وزیر ارمنستان شامگاه جمعه وارد کاخ سفید شدند و با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند. به گزارش ایسنا، طبق توافقات صورت‌گرفته، «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان ساعاتی پیش وارد کاخ سفید شدند تا با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کنند؛ دیداری که هدف آن انعقاد یک پیمان صلح ... ارمنستان و جمهوری آذربایجان توافق صلح امضا کردند

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, اسراییل, اوکراین, ایران, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا, صلح, قفقاز

دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه “زنگزور” اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد. به گزارش ایرنا، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور ... دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, ترکیه, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, قفقاز

ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

وزارت دفاع روسیه: داعش در تدارک حمله شیمیایی به کردهای سوریه است

وزارت دفاع روسیه از برنامه گروه تروریستی داعش برای حمله شیمیایی به کردهای سوریه خبر داد و اعلام کرد که هدف از این اقدام، تحریک آمریکا برای حمله به دولت قانونی سوریه است.

 

به نقل از وزارت دفاع روسیه، ۱۱ تروریست که در خارج از مرز آموزش دیده‌اند، وارد خاک سوریه شده‌اند و در حال تجهیز تسلیحات و گلوله‌ها با مواد شیمیایی هستند.

 

«گلوله‌های مجهز به مواد شیمیایی به منظور بمباران مواضع نیروهای دموکراتیک کرد سوریه که با حمایت آمریکا در دیرالزور علیه تروریست‌ها می‌جنگند، در نظر گرفته شده است.»

 

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «بمباران شیمیایی مواضع نیروهای دموکراتیک سوریه قرار است توسط داعش از سمتی صورت گیرد که سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی سوریه در نزدیکی آن مستقر هستند.»

 

وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است، به دستور فرماندهی نیروهای روسی در سوریه بازرسی و بررسی شرایط در این استان صورت گرفته است.

 

برای تشخیص به موقع و جلوگیری از خطر مسمومیت غیرنظامیان با مواد شیمیایی، یک تیم تفحص مجهز به تجهیزات سیار تشخیص رادیواکتیو، شیمیایی و بیولوژیکی متشکل از متخصصین روسی به استان دیرالزور اعزام می‌شود.

 

سوریه از هشت سال پیش تا امروز درگیر جنگ داخلی است و مساله حمله شیمیایی موضوعی بوده که از نخستین روز مورد ابهام جامعه جهانی قرار داشته است.

 

آمریکا و غرب دولت قانونی سوریه را متهم می‌کنند که برای پایان‌دادن به درگیری مقابل تروریست‌ها و تصرف شهرها حمله شیمیایی می‌کند حال آنکه دولت قانونی سوریه و متحدان این کشور که موفق شدند داعش را در این کشور به شکل چشم‌گیری از پا درآورند معتقدند که این تروریست‌ها هستند که دست به چنین کاری می‌زنند.

 

روسیه و سوریه بارها اعلام کرده‌اند که تروریست‌ها پس از اینکه اطمینان می‌یابند دیگر نمی‌توانند در مقابل ارتش سوریه مقاومت کنند و باید شهرهایی که به کنترل درآورده‌اند را ترک کنند، دست به حمله شیمیایی ساختگی می‌زنند تا شرایط را برای سوریه در جامعه جهانی سخت کنند و فشارهای بین‌المللی بر این کشور را دوچندان افزایش دهند.

 

سوریه نیز بارها اعلام کرده است که در شرایط برتر نظامی قرار دارد و منطقی نیست که با دست زدن به اقدام شیمیایی، برای خود دردسر خارجی درست کند.

 

روسیه نیز با اشاره به عملکرد مخرب گروهی با عنوان کلاه سفید ها در سوریه که در ظاهر گروهی بشردوستانه است و مقر آن در انگلیس واقع شده است، اعلام کرده که این گروه با صحنه سازی شیمیایی و انتشار فیلم های ساختگی در شبکه‌های اجتماعی، افکار عمومی جهان را در خصوص واقعیت های سوریه فریب می‌دهد.

 

پرسش بی پاسخ در چند سال اخیر این بوده است که چرا اعضای گروه کلاه سفیدها تنها در مناطقی فعالیت می کنند که تحت کنترل تروریست ها قرار داشته و جنگ در سوریه را از سوی مخالفان دولت سوریه به جهان نشان می‌دهد.

 

روس ها بارها سرویس های اطلاعاتی انگلیس را متهم به دست داشتن در پروژه های رسانه ای گروه کلاه سفیدها کرده‌اند.

ایرنا

ارتش سوریه آماده بازپس‌گیری چاه‌های نفتی دیرالزور می‌شود

روزنامه الوطن سوریه به نقل از یک منبع نظامی وابسته به نیروهای قسد مورد حمایت آمریکا اعلام کرد: ارتش سوریه و متحدانش آماده حمله به چاههای نفت در مناطق تحت کنترل قسد در نزدیکی دیرالزور می شوند.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا

رسانه آمریکایی ‘اکسیوس’ : ترامپ بدنبال تاراج منابع طبیعی و نفت عراق و افغانستان است

یک پایگاه خبری آمریکایی فاش کرد که دونالد ترامپ درصدد دستیابی به نفت و منابع طبیعی عراق و افغانستان در ازای هزینه‌های جنگ در این کشورها می‌باشد و دو بار موضوع را با نخست وزیر عراق مطرح کرده است.

ادامه

افغانستان, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, عراق

جبهه النصره ۵۰ موشک حاوی مواد شیمیایی را در ادلب مستقر کرده است

ساعاتی پس از اینکه تروریست‌ها محله‌های مسکونی حلب را با خمپاره‌هایی حاوی مواد سمی هدف قرار دادند جبه النصره اقدام به استقرار ۵۰ موشک مجهز به مواد شیمیایی سمی کرده و آن را بین گروه‌های تروریستی در مناطق مختلف ادلب و حومه آن توزیع کرد.

ادامه

جهان, خبر, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا, فرانسه