استقبال گرم و ویژه از رهبر چین در صربستان + فیلم

شی جین پینگ، در ۲۵امین سالگرد بمباران سفارت چین در صربستان در بلگراد، پایتخت، با استقبال گرم و ویژه مقام‌های رسمی و جمعیتی از شهروندان صرب، دومین مرحله از سفر اروپایی خود را ادامه داد. به گزارش یورو نیور؛ سفر رهبر چین به صربستان مصادف بود با بیست و پنجمین سالگرد بمباران «اشتباهی» سفارت این ... استقبال گرم و ویژه از رهبر چین در صربستان + فیلم

ادامه

آلمان, اروپا, جنوب شرق اروپا, چین, سوئیس, شرق آسیا, صربستان, فرانسه, فیلم, گزارش, مجارستان

امضا نزدیک به ۲۰سند همکاری دوجانبه در دیدار شی جین‌پینگ با ماکرون

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین بعد از ظهر دوشنبه ششم مه (۱۷ اردیبهشت) به وقت محلی در کاخ الیزه با «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی خود دیدار و گفتگو کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین بعد از ظهر دوشنبه ششم مه (۱۷ اردیبهشت) به وقت محلی در ... امضا نزدیک به ۲۰سند همکاری دوجانبه در دیدار شی جین‌پینگ با ماکرون

ادامه

استقلال, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, صلح, فرانسه, گزارش

در سال ۲۰۲۳ نرخ مرگ و میر در ژاپن بیش از دو برابر تولد بوده است

داده‌های اخیر دولت ژاپن در مورد میلیون‌ها خانه خالی از یکی دیگر از تبعات رشد جمعیت منفی در این کشور آسیایی پرده برداشت. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، ژاپن در حال حاضر یکی از پیرترین کشورهای جهان است. میانگین سنی این کشور نزدیک به ۴۹ سال است درحالیکه سال‌هاست دولت ژاپن تلاش می‌کند تا با ... در سال ۲۰۲۳ نرخ مرگ و میر در ژاپن بیش از دو برابر تولد بوده است

ادامه

جهان, حقوق بشر, ژاپن, شرق آسیا, گزارش

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

ابراز تاسف سئول از لغو سفر پامپئو به کره شمالی

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بیانیه وزارت خارجه کره‌جنوبی ساعاتی پس از آن منتشر شد که رئیس‌جمهوری آمریکا سفر مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا به کره‌شمالی را بابت آنچه فقدان پیشرفت در مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای دانست، به تعویق انداخت. رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین گفت مذاکرات هسته‌ای با کره‌شمالی با عدم حمایت از جانب چین به مانع خورده است. این متحد اصلی کره‌شمالی با ایالات متحده دعوای تجاری دارد.

 

وزارت خارجه سئول با بیان اینکه لغو سفر پامپئو “عقب‌گرد” است، تاکید کرد مهمترین مساله برای این متحدان پیگیری “روند مناسب” خلع سلاح هسته‌ای است. کره‌جنوبی انتظار دارد تا چین به ایفای “نقش سازنده” در تلاش‌های بین‌المللی برای حل این بحران هسته‌ای ادامه دهد.

 

این وزارتخانه همچنین تاکید کرد، پکن هنوز هم می‌گوید به اجرای کامل تحریم‌ها علیه کره‌شمالی متعهد است.

 

در این بیانیه آمده است: مهمترین مساله حفظ یک دیدگاه بلندمدت و همزمان حفظ پیشرفت گفت‌وگوها و تمرکز روی تلاش‌های دیپلماتیک با هدف اجرای صادقانه توافق‌هایی است که حاصل نشست کره‌جنوبی و کره‌شمالی و نیز کره‌شمالی و ایالات متحده است.

 

وزارت خارجه کره‌جنوبی تاکید کرد: گرچه تعلیق این سفر به کره‌شمالی را مایه تاسف می‌دانیم، معتقدیم که گفت‌وگوی کره‌شمالی و آمریکا مهم است و این شامل سفر وزیر امور خارجه آمریکا به کره‌شمالی برای کمک به پیشرفت قابل ملاحظه در انحلال کامل هسته‌ای و ایجاد یک رژیم صلح دائمی در شبه جزیره کره می‌شود.

 

کره جنوبی تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ را نقض می‌کند

 

آمار گمرکی کره جنوبی نشان می‌دهند که سئول یک میلیارد وون معادل ۸۹۳ میلیون دلار مواد تحریم‌شده را به کره شمالی ارسال کرده است. این مساله نگرانی‌هایی را درباره احتمال متشنج شدن روابط این کشور با آمریکا برانگیخته است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، کره جنوبی در تلاش است تا همکاری‌های خود را با کره شمالی افزایش دهد و این در حالی است که آمریکا در راستای هدف خلع سلاح هسته‌ای از شبه جزیره کره، همچنان پیونگ‌یانگ را تحت فشار قرار داده و خواستار ادامه تحریم‌ها علیه کره شمالی شده است.

 

بر اساس داده‌های گمرک که از سوی چیونگ یانگ سئونگ، قانونگذار اپوزیسیون کره جنوبی منتشر شده، سئول در ماه‌های ژوئن و ژوئیه، حدود ۱۱۳ تن مواد و تجهیزات را شامل فولاد، مس، نیکل و آب‌گرمکن، به کره شمالی ارسال کرده است.

 

دفتر چئونگ اعلام کرد، طبق قطعنامه ۲۳۹۷ شورای امنیت، مواد و تجهیزاتی که در این داده‌ها به آن‌ها اشاره شده شامل ممنوعیت‌های صاردات به کره شمالی می‌شوند.

 

یکی از مقامات وزارت امور خارجه کره جنوبی نیز گفت، این مواد و تجهیزات به یک دفتر رابط که از جانب سئول و برای بهبود روابط با پیونگ‌یانگ در حال ساخت در مرز با کره شمالی است، ارسال می‌شود.

 

وی تاکید کرد: این اقدام سود اقتصادی‌ای برای کره شمالی ندارد و می‌توان نتیجه گرفت که در تضاد با تحریم‌ها نیست.

 

مون جائه این، رییس جمهور کره جنوبی به حفظ پیشرفت‌های دیپلماتیک با کره شمالی متعهد شده است.

 

شین بئوم چول، پژوهشگر ارشد موسسه مطالعات سیاسی شهر آسان اظهار کرد، نقض این تحریم‌ها به علاوه اقدامات کره جنوبی برای گسترش روابط با کره شمالی می‌تواند شکاف‌ با آمریکا درباره چگونگی مدیریت مساله کره شمالی را تشدید کند.

 

شین افزود: اگر به همین روند ادامه دهیم، فاصله اختلاف ‌نظرهایمان (با آمریکا) افزایش یافته و می‌تواند به مساله جدی‌تری تبدیل شود.

ایسنا

فایننشال تایمز: آمریکا نظاره گر برتری چین در حوزه فناوری است

روزنامه فایننشال تایمز نوشت که واشنگتن نمی تواند از پیشروی چین به سوی برتری جهانی در حوزه فناوری جلوگیری کند و پیشینه این ابرقدرت آسیایی نشانگر توانایی آن برای مدرن سازی و سازگاری با شرایط است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

روسیه همکاری نظامی خود با سوریه و الجزایر را افزایش می‌دهد

شرکت تسلیحات سازی دولتی روسیه(Rostec) اعلام کرد که این کشور همکاری نظامی خود با سوریه و الجزایر را افزایش خواهد داد.

ادامه

الجزایر, امریکای لاتین, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, سوریه, شرق آسیا, شمال افریقا, هندوستان, ویتنام