مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

بوداپست اظهارات غرب درباره وقوع جنگ در اروپا را نشان دهنده مقاصد واقعی این بلوک قدرت دانست و گفت آمریکا در مناقشه اوکراین منافع شخصی دارد. به گزارش ایسنا ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان گفت اظهارات رهبران اتحادیه اروپا درباره جنگ در اروپا نشان‌دهنده مقاصد واقعی آنان است، اما آن‌ها دارند با آتش‌بازی می‌کنند. جوزپ بورل، ... مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, لهستان, مجارستان

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

کشور‌های قطب خاورمیانه و آفریقا از بیم اقتصاد راکد آمریکا به دنبال خارج کردن ذخایر طلای خود از آمریکا هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند. به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از ... کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, الجزایر, خاورمیانه, خبر, سنگال, عربستان سعودی, غنا, مصر, نیجر

نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

وزیر امور خارجه نروژ در نشست ریاض غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ امروز دوشنبه در دومین روز از مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار شد، کشور‌های غربی را به استاندارد‌های دوگانه متهم کرد. با شروع ... نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روسیه, زنان, عربستان سعودی, غرب, فلسطین, کودکان, نروژ

چین: تسلیم فشارهای تجاری آمریکا نمی‌شویم

به دنبال تهدید دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا مبنی بر اعمال تعرفه بر روی بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی چین، پکن اعلام کرد که تسلیم فشارها و تهدیدها نمی‌شود.

 

وزارت خارجه چین امروز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد به باور پکن جنگ تجاری برنده ای ندارد و آمریکا با حرکت در این مسیر خطرناک به مردم و شرکت های خود نیز ضربه می‌زند.

 

چین همچنین تعرفه های فزاینده تجاری و تهدیدهای این کشور را نابخردانه، غیرمنطقی و غیرقابل توجیه دانست و بر مقابله به مثل با واشنگتن تاکید کرد.

 

در همین حال ‘چویی تیانکای’ سفیر چین در آمریکا گفته است که بالا رفتن مازاد تجاری چین در برابر آمریکا به دلخواه پکن نبوده و در این زمینه عمدی در کار نیست.

 

وی افزود که در واقع دولت آمریکا با جلوگیری از صادرات فناوری های پیشرفته به چین باعث شده است تا کسری آن کشور در برابر پکن دایما افزایش یابد.

 

آمریکا می گوید کسری تجاری این کشور در برابر چین در سال گذشته میلادی به ۳۷۵ میلیارد دلار رسیده است واشنگتن فعلا روی ۳۴ میلیارد دلار از کالاهای صادراتی چین ۲۵ درصد تعرفه وضع کرده است و بزودی بر روی میلیاردها دلار از کالاهای دیگر این کشور نیز تعرفه اعمال خواهد کرد.

 

چین بر این نکته تاکید می ورزد که وجود نرخ بهره بانکی بالا در آمریکا، نقش دلار در ذخایر ارزی کشورها و مصرف بالای آمریکایی ها باعث شده است تا این کشور با مشکل کسری تجاری در برابر دیگر کشورها از جمله چین مواجه شود.

 

تارنمای یی سی چین می نویسد که مازاد تجاری چین در برابر آمریکا برای آن کشور سود آور هم بوده است زیرا شهروندان آمریکا با خرید کالاهای مرغوب، کیفی و ارزان چینی توانسته اند در خریدهایشان صرفه جویی کنند.

 

کاهش بهای کالاها در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی به دلیل خرید کالاهای چین تا ۱.۵ درصد رسید و هر خانوار آمریکایی به طور میانگین ۸۵۰ دلار صرفه جویی کرد.

 

مقام های چین تصریح کرده اند که فشار حداکثری آمریکا بر این کشور در تجارت، هرگز سودمند نبوده است و مذاکرات طرفین از ابتدای سال جاری میلادی به دلیل همین فشارها قطع شد و بی نتیجه ماند.

 

سفیر چین در آمریکا می گوید که فشار زیاد بر پکن موثر نمی‌افتد زورگویی و باج خواهی تجاری نه تنها برای آمریکا مفید نیست بلکه نهایتا به این کشور در دنیا آسیب خواهد رساند.

ایرنا

روزنامه اسپانیایی: آمریکا مصمم به شکست برجام است

روزنامه اسپانیایی ‘لا اوپینیون د زامورا’ در مقاله ای به قلم «خواکین راباگو» نوشت: دولت «دونالد ترامپ» در یک اتحاد بی‌ شرمانه با اسراییل و عربستان مصمم به شکست توافق هسته ای با ایران (برجام) است.

ادامه

اسراییل, اقتصادی, المان, امریکا, ایران, تحریم

«بانک‌های اروپایی نمی‌توانند با ایران همکاری کنند»

رئیس بانک سرمایه‌گذاری اروپا، گفته است که هیچ بانک اروپایی نمی‌تواند با بانک‌های ایران همکاری کند. به گفته‌ی او، بانک‌های اروپایی حاضر نیستند به بهای مجازات از سوی آمریکا خطر همکاری مالی با ایران را بپذیرند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم