خالده جرار: اسرائیل با اسرا برخورد انسانی ندارد

نماینده زن فلسطینی که به تازگی در چارچوب تبادل اسرا آزاد شد، با اشاره به اینکه مدیریت زندان‌های اسرائیل با اسرای زن و مرد رفتار انسانی ندارد، تاکید کرد که شرایط زندان‌ها در دوره کابینه فعلی بدتر از زمان اشغال کرانه باختری در سال ۱۹۶۷ است. به گزارش ایسنا، «خالده جرار» عضو سابق شورای قانونگذاری ... خالده جرار: اسرائیل با اسرا برخورد انسانی ندارد

ادامه

اسراییل, ترکیه, جهان, حقوق بشر, خبر, زنان, فلسطین

رسوایی بلینکن در آخرین کنفرانس خبری از سوی خبرنگاران+ فیلم

آخرین کنفرانس خبری وزیر خارجه دولت بایدن با انتقاد تند خبرنگاران از وی به دلیل حمایت از نسل کشی فلسطینیان همراه بود. به گزارش خبرگزاری مهر، دولت بایدن روز دوشنبه به طور رسمی سکان کاخ سفید را به دولت ترامپ تحویل خواهد داد. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در آخرین کنفرانس خبری خود در روز ... رسوایی بلینکن در آخرین کنفرانس خبری از سوی خبرنگاران+ فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, نسل‌کشی

روایت دیپلمات انگلیسی از «فاجعه‌آفرینی» بایدن در غرب آسیا

سفیر سابق انگلیس در سوریه معتقد است که سیاست بایدن در غرب آسیا فاجعه‌آمیز بوده و به دلیل حمایت کورکورانه آمریکا از تل‌آویو و نزدیک شدن رقبای منطقه‌ای به یکدیگر، جایگاه جهانی آمریکا را تضعیف کرده است. به گزارش ایسنا، در شرایطی دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» امروز (دوشنبه) به پایان می‌رسد که نارضایتی از ... روایت دیپلمات انگلیسی از «فاجعه‌آفرینی» بایدن در غرب آسیا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, افغانستان, انگلیس, جهان, خاورمیانه, سوریه, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

درخواست پارلمان انگلیس از دولت برای جلوگیری از ممنوعیت فعالیت آنروا توسط اسرائیل

نمایندگان پارلمان انگلیس در گزارشی با ابراز نگرانی درباره اقدامات اسرائیل در جنگ غزه، از دولت انگلیس خواستند هر کاری که می‌تواند برای جلوگیری از ممنوع کردن فعالیت آنروا از سوی اسرائیل انجام دهد و آواره شدن مردم فسلطین از سرزمین‌های خود را «انتقال اجباری» فلسطینیان بنامد که اقدامی ناقض کنوانسیون چهارم ژنو است. به ... درخواست پارلمان انگلیس از دولت برای جلوگیری از ممنوعیت فعالیت آنروا توسط اسرائیل

ادامه

اسراییل, اشغالگری, انگلس, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوئیس, فلسطین

یمن: تل‌آویو، ایلات، عسقلان و ناو آمریکایی را هدف قرار دادیم

نیروهای مسلح یمن از عملیات‌های موفق علیه اسرائیل و ناو هواپیمابر آمریکایی خبر دادند. به گزارش خبرگزاری تسنیم، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز در جمع شرکت کنندگان در تظاهرات باشکوه مردم این کشور در صنعاء در بیانیه ای از چند عملیات موفق علیه اسرائیل و آمریکا خبر داد که متن آن به این ... یمن: تل‌آویو، ایلات، عسقلان و ناو آمریکایی را هدف قرار دادیم

ادامه

آمریکا, اسراییل, جنوب غرب آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر, دریای سرخ, فلسطین, یمن

سازمان ملل به تشکیل کمیته تحقیق درباره کشتارهای غزه رای داد

به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، شورای حقوق بشر سازمان ملل با ۲۹ رای موافق، ۱۴ رای ممتنع و رای مخالف دو کشور یعنی آمریکا و استرالیا به تشکیل کمیته‌ای حقیقت‌یاب برای بررسی نقض حقوق فلسطینی‌ها توسط اسرائیل رای داد.

 

ابراهیم خریشه، نماینده فلسطین در این شورا خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای تحقیقات در زمینه جرایم اسرائیل در حق فلسطینی‌ها شده و آمادگی فلسطین را برای همکاری با کمیته جهت معرفی طرفی که در حقیقت قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند،‌ اعلام کرد.

 

خریشه در ادامه با اشاره به کارشکنی نماینده آمریکا در شورای امنیت علیه تلاش‌های طرف فلسطینی برای دستیابی به راه‌هایی جهت تحقیقات در این زمینه تاکید کرد: شورای حقوق بشر باید کمیته حقیقت‌یاب را برای بررسی شرایط به وجود آمده اعزام کند.

 

نماینده فلسطین در شورای حقوق بشر افزود: علاوه بر بیانیه‌های متعدد کشورها درخواست روشنی از سوی دبیرکل سازمان ملل و دبیرکل اتحادیه عرب برای آغاز تحقیقات مستقیم درباره رخدادهای نوار غزه وجود دارد.

 

وی تاکید کرد: هیچ یک از تظاهرکنندگان فلسطینی روز ۱۴ این ماه از هیچ سلاح گرم و کشنده‌ای استفاده نکرده‌اند.

 

زید بن رعد الحسین، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل تاکید کرد: باید اشغالگری پایان یافته و تحقیقاتی بین‌المللی، مستقل و بی طرف درمورد حوادث اخیر نوار غزه آغاز شود.

 

بن رعد با اشاره به لزوم بررسی اقدامات متجاوزانه اسرائیل علیه فلسطینیان و محاکمه عاملان این خشونت‌ها گفت: از زمان آغاز اعتراضات در ۳۰ مارس، ۸۷ فلسطینی به ضرب گلوله سربازان اسرائیلی به شهادت رسیدند که ۱۲ تن از آنها کودک بودند. همچنین بیش از ۱۲ هزار فلسطینی دیگر در این درگیری‌ها زخمی شدند. آنچه رخ داده نقض حقوق بشر و توافقنامه ژنو ۴ محسوب می‌شود.

 

این مسئول سازمان ملل افزود: حوادث جاری در نوار غزه از سال ۲۰۱۴ تاکنون خونین‌ترین درگیری‌ها و تحولات بوده و فلسطینی‌ها هیچگونه سلاحی به همراه نداشته و هیچ خطری را برای سربازان اسرائیلی ندارند.

 

وی در ادامه به مشکلات مردم فلسطین به ویژه در نوار غزه اشاره کرد و گفت: بیش از دو میلیون تن در این منطقه در محاصره بوده و از فقر و مشکلات معیشتی بسیار رنج می‌برند و هیچ اقدامی برای لغو محاصره این منطقه انجام نشده و نرخ بیکاری روبه افزایش است.علاوه بر اینها هیچگونه خدمات و امکانات بهداشتی و درمانی برای ساکنان غزه وجود ندارد.

 

واکنش اسرائیل

 

پس از صدور این بیانیه وزارت خارجه اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد: اسرائیل به طور کلی تصمیم شورای حقوق بشر را که بار دیگر ثابت کرد “یک نهاد ضد اسرائیلی” است رد می‌کند.

 

در ادامه این بیانیه ادعا شده شورای حقوق بشر نهادی است که “نفاق و دورویی” بر آن حاکم است و نتایج کمیته حقیقت‌یاب نیز از پیش مشخص است. برای همه روشن است که هدف شورا بررسی حقایق نبوده بلکه نقض “حق” اسرائیلی‌ها در دفاع از خود و “مشروعیت‌شان” و حرکتی علیه دولت یهودی است.

 

استقبال گروه‌های فلسطینی

 

صائب عریقات، دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین نیز با استقبال و تقدیر از این تصمیم شورای حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای از موضع‌گیری تمامی کشورهایی که از حق و عدالت حمایت کرده‌اند به ویژه ۲۹ کشوری که به این تصمیم رای دادند، تقدیر کرد.

 

عریقات در بیانیه مذکور تاکید کرد: این اقدام تصمیمی درست در برابر مساله اشغالگری و محاکمه این رژیم بابت نقض قوانین بین‌المللی و حقوق بشر و توقف جرایم آن و نیز کمک به تحقق حقوق قربانی‌ها و برقراری عدالت است.

 

دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین در ادامه از موضع‌گیری دو کشور آمریکا و استرالیا علیه این تصمیم و نیز ۱۴ کشوری که از شرکت در این رای‌گیری خودداری کردند،‌ انتقاد و تاکید کرد: پیام این کشورها برای اسرائیل تشویق این رژیم به ارتکاب جرایم بیشتر در حق غیرنظامیان و بردن منطقه به سوی گردابی لامتناهی از افراط گری و هشدار است.

 

این مسئول سازمان‌ آزادی بخش فلسطین در ادامه این سوال را مطرح کرد: چرا آمریکا که از اسرائیل حمایت کرده و برداشت خواست خود را از راهپیمایی‌های بازگشت دارد، با اعزام کمیته‌ای حقیقت‌یاب برای اثبات ادعاهای اسرائیل مخالفت می‌کند.

 

عریقات در پایان تاکید کرد: فلسطین از کمیته حقیقت‌یاب به شکل کامل حمایت کرده و به اقدامات سیاسی و قانونی خود در تمامی نهادهای بین‌المللی، عربی و اسلامی برای محاکمه اشغالگران تا پایان یافتن مساله اشغالگری و تحقق حاکمیت ملی فلسطین براساس مرزهای ۱۹۶۷ و پایتختی بیت‌المقدس شرقی ادامه می‌دهد.

 

جنبش حماس نیز در بیانیه‌ای ضمن استقبال از این تصمیم شورای حقوق بشر برای تشکیل کمیته حقیقت‌یاب در نوار غزه از جامعه بین‌الملل و دادگاه کیفری بین‌المللی خواست اسرائیل را بابت جرایم و نقض حقوق فلسطینی‌ها مورد محاکمه قرار دهد و بار دیگر از مردم مظلوم فلسطین حمایت کند.

ایسنا

الجزایر: حمله اسرائیل به فلسطینی ها جنایت جنگی است

وزارت خارجه الجزایر روز سه شنبه در بیانیه ای حمله نظامیان اسرائیلی به فلسطینی های بی دفاع را در نوار غزه جنایت جنگی دانست و از شورای امنیت خواست برای حمایت از مردم فلسطین دست به اقدام های فوری بزند.

ادامه

اسراییل, افریقای جنوبی, الجزایر, امریکا, جهان, خبر

دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا اعتبارش را به خاطر کشتار غزه از دست داد

به نقل از سایت خبری المصریون، لوئیس شاربونیو، نماینده دیده‌بان حقوق بشر در سازمان ملل در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل در نیویورک اظهار داشت: آمریکا با کارشکنی در تلاش شورای امنیت برای تشکیل یک کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی به منظور تحقیق درباره کشتار تظاهرکنندگان فلسطینی در مرزهای غزه، اعتبار خود را از دست داد. ... دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا اعتبارش را به خاطر کشتار غزه از دست داد

ادامه

اسراییل, امریکا, حقوق بشر, خبر, فلسطین

یهودیان آمریکا در اعتراض به کشتار فلسطینی ها تظاهرات کردند

معترضان یهودی با برگزاری تظاهرات در واشنگتن، انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس و کشتار فلسطینی ها به دست ارتش اسرائیل را محکوم کردند.   این معترضان که رویترز، شمار آنها حدود یکصد نفر تخمین زده است، با تجمع مقابل «هتل بین المللی ترامپ» در خیابان پنسیلوانیا در واشنگتن این خیابان را ... یهودیان آمریکا در اعتراض به کشتار فلسطینی ها تظاهرات کردند

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خبر, فلسطین