بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

وزیر امور خارجه بلژیک در واکنش به ادامه جنایت های اشغالگران صهیونیست علیه مردم مظلوم فلسطین، اعلام کرد: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ماکسیم پروو»، وزیر امور خارجه بلژیک امروز سه شنبه اعلام کرد: ما فاجعه انسانی جاری در نوار غزه را محکوم ... بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

ادامه

اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

اتحادیه اروپا قرار است به یکی از حساس‌ترین مسائل سیاست خارجی خود بپردازد و در مورد تحریم وزرای اسرائیل و شهرک‌نشینان تندروی کرانه باختری تصمیم بگیرد اما کسب اجماع در این زمینه آسان نیست. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، چند وزیر امور خارجه کشورهای اروپایی هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به «کایا کالاس»، مسئول ... چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, پاکستان, تحریم, خاورمیانه, سازمان ملل, سوئد, فرانسه, مجارستان

کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسراییل را به‌طور کامل ممنوع کرد

دولت کلمبیا در ادامه انتقاد شدید رئیس‌جمهوری این کشور که تل‌آویو را به‌دلیل نسل‌کشی در غزه، بدتر از حیوان خواند، از ممنوعیت کامل صادرات زغال‌سنگ به اسراییل در چارچوب «سهم» این کشور «در صلح جهانی» خبر داد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری افه، دولت کلمبیا از اجرایی شدن حکمی خبر داد که بر ... کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسراییل را به‌طور کامل ممنوع کرد

ادامه

آمریکای لاتین, اسپانیا, اسراییل, تحریم, تونس, جنایات جنگی, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, صلح, فلسطین, کلمبیا, نسل‌کشی

اسپانیا درپی بی‌عملی اتحادیه اروپا: حرف بس است؛ علیه تل‌آویو اقدام کنید!

وزیر خارجه اسپانیا با انتقاد از اسرائیل خواهان اتخاذ اقدامات عملی علیه این رژیم شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در سخنان امروز خود اعلام کرد که این کشور نقشه راهی را به اتحادیه اروپا ارائه داده که در آن بر ممنوعیت صادرات سلاح به اراضی ... اسپانیا درپی بی‌عملی اتحادیه اروپا: حرف بس است؛ علیه تل‌آویو اقدام کنید!

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, تحریم, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه

وال استریت ژورنال: ایران، روسیه و چین با اسنپ‌بک مقابله خواهند کرد

روزنامه آمریکایی در گزارشی درباره تلاش انگلیس، فرانسه و آلمان برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه خاطرنشان کرد که این اقدام با مقابله از سوی ایران، روسیه و چین مواجه خواهد شد که استدلال می‌کنند، تلاش‌ها برای اجرای آن غیرقانونی است. به گزارش ایسنا، تروئیکای اروپایی هفته گذشته روند فعال‌سازی بند موسوم به «اسنپ بک» در برجام ... وال استریت ژورنال: ایران، روسیه و چین با اسنپ‌بک مقابله خواهند کرد

ادامه

آلمان, آمریکا, اقتصادی, امارات, انگلیس, ایران, برنامه هسته‌ای, تحریم, تحلیل, تروئیکای اروپا, جهان, چین, روسیه, سازمان ملل, غرب, فرانسه

بولتون: آمریکا شرکت‌های اروپایی فعال در ایران را تحریم می‌کند

به گزارش سی‌ان‌ان، جان بولتون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید به منظور دستیابی به توافق بهتر با ایران، ایالات متحده ممکن است تحریم‌هایی را علیه شرکت‌های اروپایی اعمال کند.

 

بولتون در پاسخ به پرسشی درباره “احتمال تحریم شرکت‌های اروپایی که به فعالیت در ایران ادامه می‌دهند از سوی آمریکا”، گفت: «پاسخ این است، ممکن است، بستگی به رفتار دیگر دولت‌ها دارد».

 

وی افزود: «منطق خروج از توافق در این بود که هنگام [امضا] این توافق در تضاد با منافع امنیت ملی آمریکا بود و با گذشت زمان [وضعیت] بهتر نشد».

 

مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا ابراز امیدواری کرد که اروپایی به این نتیجه برسند که به دستیابی به توافقی با واشنگتن بر سر ایران به نفعشان است.

 

بولتون افزود: «رئیس جمهوری باید در خصوص منافع ایالات متحده تصمیم بگیرد، و ادامه این توافق اینگونه [در راستای منافع آمریکا] نبود.

 

نتیجه خروج ایالات متحده از این توافق اعمال دوباره تمامی تحریم‌های آمریکا [علیه ایران] است که پیش از توافق اعمال شده بودند. ما وضعیت اقتصادی ایران را کاملا شکننده می‌بینیم و تأثیرات [اعمال دوباره تحریم‌ها] فوق‌العاده خواهد بود».
تسنیم

آمریکا “شبکه ارزی” سپاه پاسداران ایران را تحریم کرد

به گزارش صدای آلمان؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا یک “شبکه ارزی” متعلق به سپاه پاسداران ایران را تحریم کرد. به گفته این وزارتخانه، این شبکه میلیون‌ها دلار را به سود سپاه پاسداران تبدیل و قاچاق کرده است.   وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه (۱۰ آوریل/ ۲۰ اردیبهشت) در بیانیه‌ای اعلام کرد شبکه‌ای متشکل از ۹ فرد ... آمریکا “شبکه ارزی” سپاه پاسداران ایران را تحریم کرد

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, خبر

به پیروی از تحریم‌های امریکا، شرکت ایتالیایی «اِنی» خرید نفت از ایران را متوقف می‎کند

مدیر شرکت انی ایتالیا در نشست سالانه این شرکت به سهامدارانش گفت، انی تمام طلب های معوق خود از ایران بابت سرمایه گذاری های سال های گذشته در این کشور را از تهران گرفته و قصدی برای اجرای پروژه جدید در ایران ندارد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایتالیا, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر

تحریم‌های تجاری آمریکا ۱۳۰ میلیارد دلار برای کوبا هزینه داشته است

به گزارش رویترز، یک کمیسیون اقتصادی وابسته به سازمان ملل اعلام کرد، تحریم‌های تجاری و مالی غیرمنصفانه آمریکا علیه کوبا بر اقتصاد این کشور در طول حدود ۶۰ سال گذشته ۱۳۰ میلیارد دلار هزینه تحمیل کرده است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, کوبا

قراردادهای فروش بوئینگ و ایرباس به ایران لغو می‌شوند

به گزارش رویترز، «استیو منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا که در جمع خبرنگاران در خصوص نحوه اجرای دستور دونالد ترامپ برای اعمال تحریم های علیه ایران صحبت می کرد، گفت: براساس توافق اصلی (برجام) مجوز فروش هواپیمای تجاری، قطعات و سرویس و خدمات صادر شده بود که این مجوز لغو می شود.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, خبر