دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به فشار آمریکا برای توقف خرید نفت و گاز روسیه، تاکید کرد که هرگونه تصمیم‌گیری درباره واردات انرژی بر پایه منافع ملی ژاپن انجام خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یوجی موتو، وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ... دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گروه ۷, منافع ملی, هندوستان

پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید

نماینده پکن در سازمان تجارت جهانی، دولت آمریکا را عاملی بر تضعیف سیستم تجارت چندجانبه دانسته و از مقامات این کشور خواست تا به قوانین این نهاد بین‌المللی پایبند باشند. به گزارش روز شنبه ایرنا، در بیانیه نمایندگی چین در سازمان تجارت جهانی که در تارنمای خبری «فرست پست» هند منتشر شد، آمده است که ... پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید

ادامه

جنگ تجاری, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا

قدرت‌نمایی پکن همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا

پکن همزمان با پایان رزمایش دریایی میان آمریکا، فیلپین و چند کشور متحد ایالت متحده، یک رزمایش نظامی در دریای جنوبی چین برگزار کرد. به گزارش روز جمعه ایرنا از نشریه صبح جنوب چین، این رزمایش در منطقه محدودی از آب‌های جنوب غربی صخره جزیره «خوانگ‌ین» (Huangyan Island) برگزار شد. این صخره مثلثی‌شکل از مجموعه‌ای ... قدرت‌نمایی پکن همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا

ادامه

آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دریای جنوبی چین, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

آمریکا در شوک واکنش قاطع چین؛ ریشه تنش تجاری جدید کجاست؟

تنش‌های تجاری میان چین و ایالات متحده اخیراً بار دیگر تشدید شده و نگاه جهانی را به خود معطوف کرده است. اما چرا روابط میان دو طرف ناگهان به سوی بحرانی تازه سوق یافته است؟ این رویارویی تا کجا پیش خواهد رفت؟ ریشه این وضعیت در عدم پایبندی آمریکا به تعهدات خود و اعمال دوباره ... آمریکا در شوک واکنش قاطع چین؛ ریشه تنش تجاری جدید کجاست؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, تنش‌زایی, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا

تغییر ژرف منطق راهبردی چین در قبال آمریکا؛ از دفاع محتاطانه تا تهاجم حساب‌شده

مجله «Think China» چاپ سنگاپور در تاریخ ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر) مقاله‌ای با عنوان «یک بازی جدید؛ چین راهبرد خود را در قبال آمریکا بازنویسی می‌کند» منتشر کرد. به گزارش CGTN : در این مقاله آمده است که هفته نخست اکتبر دو تصویر کاملاً متفاوت از دو اقتصاد بزرگ جهان ترسیم کرد. در چین، تعطیلات ... تغییر ژرف منطق راهبردی چین در قبال آمریکا؛ از دفاع محتاطانه تا تهاجم حساب‌شده

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, ٰژئوپلیتیک, شرق آسیا, صلح

معاون وزارت هوانوردی کره‌شمالی: برنامه ملی تسلیحات هسته‌ای پیونگ‌یانگ تکمیل شده است

معاون وزارت هوانوردی کره‌شمالی، اعلام کرد که دلیل متوقف شدن آزمایش‌های موشکی پیونگ‌یانگ «تکمیل شدن برنامه ملی تسلیحات هسته‌ای» است.

 

به گزارش اسپوتنیک، کره‌شمالی به ایالات متحده اعلام کرده که آزمایش‌های اعلام‌نشده موشکی‌ و همچنین موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای خود را متوقف خواهد کرد. پیونگ‌یانگ دلیل این اقدام را تکمیل برنامه توسعه تسلیحات هسته‌ای‌ خود اعلام کرد.

 

سازمان بین‌المللی هوانوردی غیر نظامی (ایکائو) که در کانادا واقع است، روز گذشته جمعه، بیانیه‌ای صادر کرد. نمایندگان این سازمان به پایتخت کره‌شمالی سفر کرده بودند. این نمایندگان برای بررسی درخواست پیونگ‌یانگ در راستای ایجاد مسیر هوایی جدید میان کره‌شمالی و کره‌جنوبی به این کشور سفر کرده بودند. سازمان ملل در حال بررسی این درخواست کره‌شمالی است.

 

بر اساس این بیانیه، «ری یونگ سان» معاون وزارت هوانوردی کره‌شمالی گفت دلیل متوقف شدن این آزمایش‌ها «تکمیل شدن برنامه ملی تسلیحات هسته‌ای» است.

 

اخیرا، خطوط هوایی برای اجتناب از حریم هوایی کره‌شمالی از خطوط جایگزین استفاده می‌کنند، چراکه می‌ترسند آزمایش‌های موشکی اعلام‌نشده این کشور به هواپیماها برخورد کنند. بریتانیا، فرانسه، آلمان و ایالات متحده به شرکت‌های هوایی توصیه کرده‌اند که از این محدوده که «منطقه اطلاعاتی پرواز پیونگ یانگ» (فیر) نام دارد، دوری کنند.

 

به گفته «مارک زی»، مسئول دفتر سازمان هوایی که درباره مسائل امنیتی به شرکت‌های هواپیمایی مشاوره می‌دهد، کره‌شمالی تا سال ۲۰۱۴ میلادی درباره آزمایش‌های موشکی‌اش هشدار می‌داد اما به تدریج این روند را کنار گذاشت. زی به رویترز گفت که تا سال ۲۰۱۶ تمام شرکت‌های هوایی از پرواز بر فراز آسمان کره‌شمالی اجتناب می‌کردند.

 

«استفان کریمر» رئیس سازمان حمل‌ونقل هوایی، گفت: «جمهوری دموکراتیک خلق کره به ما اطمینان کامل داده که بدون هشدار قبلی دست به اقدام‌های خطرناک هوایی در منطقه نخواهد زد و امنیت ما را در این زمینه تضمین خواهد کرد.»
ایلنا

مسکو: درخواست آمریکا برای افزایش فشار بر کره‌شمالی روند صلح را از بین می‌برد

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که درخواست‌های آمریکا را در افزایش فشارها بر کره شمالی در میانه آمادگی واشنگتن برای مذاکره با پیونگ یانگ درک نمی‌کند.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, کره شمالی

پرتیراژ‌ترین روزنامه چین: نقض تعهدات بین‌المللی از سوی ترامپ امری عادی است

‘چاینا دیلی’ پرشمارگان ترین روزنامه چین روز پنجشنبه نوشت دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا که ید طولایی در نقض مقررات و معاهدات بین المللی دارد به توافق هسته ای به عنوان یک سند معتبر مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل هم پشت کرد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, خبر

“قدرتمندترین” افراد جهان؛ شی جینپینگ و پوتین در صدر فهرست

مجله فوربس جدیدتری فهرست خود را از ۷۵ نفر از “قدرتمندترین” شخصیت‌ها و چهره‌های جهان برای سال ۲۰۱۸ منتشر کرده که در این فهرست رتبه‌های اول و دوم به ترتیب در اختیار روسای جمهور چین و روسیه بوده و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز در رده سوم در این فهرست قرار دارد.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, روسیه

مقام سابق حزب کمونیست چین به‌جرم دریافت رشوه به‌حبس ابد محکوم شد

به گزارش رویترز، رسانه خبری دولتی چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد: “سان ژنگ کای” رئیس سابق حزب کمونیست در شهر “چونگ‌کینگ” به‌جرم فساد مالی و دریافت رشوه از سوی یک دادگاه به حبس ابد محکوم شده است.   “سان” تازه‌ترین مقام عالی‌رتبه چینی است که هدف مبارزه گسترده با فساد مالی از سوی شی جین ... مقام سابق حزب کمونیست چین به‌جرم دریافت رشوه به‌حبس ابد محکوم شد

ادامه

جهان, چین, شرق اروپا, فساد