همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

من را از کارخانه بیرون کردند؛ از روز اول، خواسته‌ام پرداخت حق بیمه بود که به خاطر آن به من اهانت کردند و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند، هنوز هم حق بیمه‌ام واریز نشده؛ از ابتدای امسال فقط یک ماه حق بیمه کارگران آب معدنی داماش به حساب تامین اجتماعی واریز شده…. ... همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, درمان, عدالت اجتماعی, گزارش, مغیشت

تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز، دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴، کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. این کارگران به قراردادهای پیمانکاری معترض هستند و می‌گویند: حقوق ما اداره ... تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

روز دوشنبه سوم شهریور کارگران ارکان ثالث (پیمانکاری) شرکت نفت و گاز گچساران برای پیگیری مطالبات خود بار دیگر تجمع کردند و در راس خواستهای خود بر حذف پیمانکاران تاکید نمودند. این تجمع در واقع اعتراضی بود به پیش نویس جدید دولت در مورد تبدیل وضعیت کارگران ارکان ثالث نفت که با حفظ شرکتهای پیمانکاری، ... تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

مروری بر مبارزات نفتگران کشور

در هفته‌های اخیر به‌ویژه پس از جنگ تجاوزکارانه اسرائیل علیه ایران، اعتراض و اعتصاب‌های کارگران رسمی صنعت ملی نفت ایران در نقاط مختلف رشد و گسترش داشته ‌است. کارگران رسمی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در میان طبقه کارگر ایران از وزن و اعتباری بالا برخوردار هستند. این گروه از کارگران صنعتی میهن ما بخشی ... مروری بر مبارزات نفتگران کشور

ادامه

آزادی, استبداد, استثمار, استقلال, اسراییل, امنیت شغلی, ایران, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, معیشت, نفتگران

گرامی‌باد سالگرد انقلاب مشروطیت: انقلاب مشروطیت، نیاز تاریخی جامعهٔ ایران در نبرد با استبداد و استعمار و تجربه‌های پرارزشِ آن برای مبارزهٔ امروز ما

در سال‌های نخست دههٔ ۱۲۸۰ خورشیدی (در اولین سال‌های دهه۱۹۰۰ در قرن بیستم میلادی) با شدت یافتن تضادهای درونی‌ جامعهٔ تشنه تغییرات و آبستن تحول‌ها در ایران، راه برون‌رفت از نظام سنتی و واپس ماندهٔ فئودالیسم به سمت پیشرفت اجتماعی و رهائی از یوغ استعمار با وقوع انقلاب مشروطیت ممکن گردید. مشروطیت که درآن دوران ... گرامی‌باد سالگرد انقلاب مشروطیت: انقلاب مشروطیت، نیاز تاریخی جامعهٔ ایران در نبرد با استبداد و استعمار و تجربه‌های پرارزشِ آن برای مبارزهٔ امروز ما

ادامه

آزادی, آسیا, آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبداد, استعمار, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, انقلاب ملّی-دموکراتیک, انگلیس, ایران, برابری اجتماعی, بلژیک, جنبش انقلابی, حزب کمونیست, دهقانی, روسیه, صلح, عدالت اجتماعی, فئودالی, کارگری, یادنامه

خلبانان، پیش از برخورد با کوه، موتورهای هواپیما را خاموش کرده بودند

بررسی آخرین مکالمات خلبان و کمک خلبان ضبط شده در جعبه سیاه هواپیمای ای تی آر ۷۲ -۶۰۰ متعلق به هواپیمایی آسمان که صبح روز یکشنبه ۲۹بهمن در نزدیکی یاسوج با برخورد به قله های دنا سقوط کرد، نشان می دهد که دو خلبان به دلیل جو نامناسب و مه گرفتگی فکر می کردند که قله دنا را رد کردند و سپس برای فرود آمدن هواپیما را خاموش می کنند.

 

بررسی مکالمات ضبط شده در جعبه سیاه این هواپیما، همچنین نشان می دهد که دقایقی قبل از سقوط، کمک خلبان از خلبان می خواهد که به دلیل نبود دید کافی باید برگردند، اما بازگشت صورت نمی گیرد.

 

سید احسن علوی نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیته ویژه کمیسیون عمران برای بررسی علل سقوط هواپیمای ای تی آر در گفتگو با سایت خبری الف با اشاره به جلسه روز دوشنبه سازمان هواپیمایی کشور که برای بررسی علت سقوط سقوط هواپیمای ای تی آر تشکیل شد، گفت: در این جلسه صدای دانلود شده آخرین مکالمات خلبان و کمک خلبان را برای ما پخش کردند که ما به دقت این صدا را گوش کردیم.

 

وی با بیان اینکه بر اساس صداهای ضبط شده، هر ۲ خلبان دستگاه هدایت اتوماتیک “اتوپایلت” را از ۱۷ هزار پا به ۱۵ پا و سپس ۱۴ هزار پا تنظیم می کنند، افزود: ۲ خلبان فکر می کردند که قله دنا را رد کردند، چون به دلیل جو نامناسب و مه گرفتگی، دید کافی نسبت به جلو وجود نداشت.

 

رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ۲ خلبان سپس برای فرود آمدن هواپیما را خاموش می کنند و وقتی به کوه نزدیک می شوند، سیستم حسگر هواپیما ۲ بار اعلام خطر می کند که هواپیما به مانع نزدیک می شود و باید اوج بگیرید، که متاسفانه به دلیل خاموش بودن هواپیما، اوج گرفتن انجام نمی شود و هواپیما به کوه برخورد می کند.

 

علوی افزود: شاید در زمان اخطار سیستم حسگر، خلبان و کمک خلبان فراموش کردند که هواپیما خاموش است و نتوانستند سریع اقدام کنند.

 

وی اضافه کرد: دقایقی قبل از سقوط به خاطر مه گرفتگی شدید، تراکم ابرها، جو نامناسب و نداشتن دید به جلو، کمک خلبان به خلبان اخطار می کند که باید برگردیم، اما این برگشت صورت نمی گیرد.

 

علوی در عین حال گفت: مسئول هواشناسی در همان روزهای اول سقوط هواپیما، در جلسه ستاد بحران اعلام کرد که ما وضعیت بد هوا و مخاطرات احتمالی را هشدار داده بودیم.

 

وی با بیان اینکه هواپیما قبل از برخورد با کوه از رادار خارج شد، افزود: دلایل سقوط هواپیما همچنان در دست بررسی است و در روزهای آینده نتایج بررسی ها اعلام خواهد شد.

 

یادآور می شویم که هواپیمای ای تی آر ۷۲ – ۶۰۰متعلق به هواپیمایی آسمان در ساعت ۸ و ۵ دقیقه صبح روز یکشنبه ۲۹ بهمن فرودگاه مهرآباد را به مقصد یاسوج ترک کرد اما در نزدیکی یاسوج به قله های دنا برخورد کرد. این هواپیما ۶۶ مسافر و کادر پروازی داشت که همگی در این سقوط جان باختند.

 

بعد از سه روز جستجو، اجزاء لاشه هواپیما و برخی اجساد پیدا شده و جستجوی برای پیدا کردن همه اجساد ادامه دارد.

رادیو فرانسه

تأملی بر نقش جنبش سندیکایی زحمتکشان در تحول‌های صحنهٔ سیاسی ایران

به‌موازات تغییروتحول‌ها در صحنهٔ سیاسی کشور در هفته‌های اخیر، مبارزهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان میهن ما برای دستیابی به حقوق بدیهی‌شان، به‌ویژه خواست‌‌هایی نظیر: افزایش عادلانه دستمزد، پرداخت مزدهای معوقه، توقف خصوصی‌سازی و تأمین امنیت شغلی، گسترش باز هم بیشتری پیدا کرد.

ادامه

ایران, حقوق بشر, کارگری, مقاله

برخورد فیزیکی یکی از مدیران کارخانه کرمانیت با تعدادی از کارگران

جمعی از کارگران کارخانه کرمانیت به ایلنا گفتند: روز چهارشنبه ۱۶ اسفند، پس از مراجعه به دفتر یکی از مدیران کارخانه و مشاجره با وی بر سر معوقات خود، از جانب او با آنها برخورد فیزیکی شده است.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

سازمان هواشناسی از بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۹ استان کشور خبر داد

امروز در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گلستان، سمنان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، غرب کرمان، شمال یزد و شمال استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران پدیده غالب بارش باران همراه رعد و برق و وزش باد است.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست

پیشنهاد ۳ کشور اروپایی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

به گزارش رویترز، مقام‌های بریتانیا، فرانسه و آلمان با تکرار برخی ادعاها پیشنهاد کرده‌اند اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران در ارتباط با برنامه موشکی و نقش این کشور در سوریه اعمال کند.

ادامه

المان, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, خبر, فرانسه

نمایندگانی که از طرف طبقه کارگر ایران در کمیته دستمزد حضور دارند، نماینده واقعی و منتخبِ طبقه کارگر نیستند

میلیون‌ها کارگر در واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی، دل‌نگران آینده‌اند. اینکه حداقل مزد در نهایت چقدر تعیین می‌شود؛ اینکه آیا کارفرمایان و دولت حاضرند قدری از سود خود بکاهند تا معیشت حداقلی طبقه کارگر تا اندازه‌ای تامین شود؟ و در نهایت اینکه آیا قفلِ «فریز مزدی» بعد از دهه‌ها شکسته خواهد شد یا نه؟ اینها ... نمایندگانی که از طرف طبقه کارگر ایران در کمیته دستمزد حضور دارند، نماینده واقعی و منتخبِ طبقه کارگر نیستند

ادامه

ایران, حقوق بشر, کارگری, مصاحبه و گفتگو