اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است

یک کارشناس آلمانی با اشاره به مشکلاتی که اروپا از حل آن عاجز مانده است گفت این بلوک در آستانه فروپاشی است. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اولریکه گرو، پروفسور و کارشناس مسائل سیاسی آلمانی معتقد است اتحادیه اروپا به دلیل مشکلات داخلی، شکست نهاد‌های دولتی، فقدان بحث داخلی و فقدان هویت مشترک در آستانه فروپاشی ... اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اتحادیه آفریقا, اروپا, اسراییل, تحلیل, چین, روسیه

راهپیمایی در ایتالیا علیه سیاست‌های نظامی‌گری غرب

حامیان جنبش صلح در ایتالیا همزمان با روز رهایی ایتالیا از فاشیسم علیه نظامی گری کشور‌های غربی تظاهرات کردند. به گزارش باشگاه خبرنگاران: دیروز، ۲۵ آوریل، در روز رهایی ایتالیا از فاشیسم، حامیان جنبش صلح به خیابان‌های شهر بولونیا ایتالیا آمدند تا مخالفت خود را با اقدامات سیاسیون غربی با هدف دامن زدن به درگیری‌ها ... راهپیمایی در ایتالیا علیه سیاست‌های نظامی‌گری غرب

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, خبر, روسیه, صلح, ضد جنگ, غرب, فاشیسم, فلسطین, کره جنوبی, گرجستان, لبنان

گورهای جمعی و ظن ربودن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اشغالگران

فیلم‌ها و عکس‌های مستند شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس، در جنوب نوار غزه، منجر به بروز شبهاتی در خصوص سرقت اعضای بدن برخی از قربانیان شده است. به گزارش ایسنا، پس از عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر اسرائیل از شهر خان یونس، دست کم ۳۹۲ جسد از سه گور جمعی کشف شده در مجتمع ... گورهای جمعی و ظن ربودن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اشغالگران

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, اشغالگری, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سازمان ملل, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

جامائیکا، کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد

دولت جامائیکا به فاصله پنج روز از تصمیم جمهوری باربادوس و به موجب «نگرانی‌ها در مورد جنگ در نوار غزه و تشدید بحران انسانی» در سرزمین‌های اشغالی، از تصمیم خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین خبر داد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری ائوروپا پرس، کامینا جانسون اسمیت وزیر امور خارجه جامائیکا اعلام ... جامائیکا، کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, امنیتی, ایرلند, باربادوس, جامائیکا, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, سوئیس, صلح, فلسطین, همزیستی مسالمت آمیز

هشدار اسپانیا به اسراییل درباره حمله به رفح

وزیر خارجه اسپانیا خواستار استقرار آتش‌بس در غزه و عدم عملیات نظامی اسرائیل در رفح شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ نبود آینده‌ای روشن پیش روی فلسطینیان و ادامه اشغالگری‌های اسرائیل در نهایت منجر به وقوع حمله هفتم اکتبر شد. اکنون برخی کشور‌های اروپایی در تلاش هستند با ایجاد امید در میان فلسطینیان از جمله آینده ... هشدار اسپانیا به اسراییل درباره حمله به رفح

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایرلند, تروریسم, جنوب اروپا, خاورمیانه, فلسطین, لبنان, مالت

سازوکار اتحادیه‌ اروپا برای حفاظت از منافع شرکت‌های اروپایی در صورت خروج‌ احتمالی آمریکا از برجام

دنیس چایبی” رئیس بخش ایران در سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس اقتصادی “یورو مانی” که روز پنجشنبه ۸ فوریه/ ۱۹ بهمن در پاریس برگزار شد، ساز و کارهای اتحادیه اروپا برای حمایت از شرکت های اروپایی در حال همکاری تجاری با ایران را در صورت خروج آمریکا از توافق هسته‌ای تشریح کرد.

 

“دنیس چایبی” گفت: درصورتی که آمریکا از توافقد هسته ای با ایران خارج شود و تحریم های بین المللی فرا سرزمینی خود را علیه ایران و شرکت هایی که با این کشور تعامل تجاری دارند گسترش دهد، اتحادیه اروپا می تواند با وضع قوانین جدیدی از معاملات شرکت‌های اروپایی با ایران در برابر تحریم‌های آمریکا حفاظت کند.

 

این مقام اتحادیه اروپا گفت: ما در حال بررسی گزینه های مختلفی هستیم. پیشبرد چنین کاری از نظر قانونی پیچیده نیست، چون ابزارهای قانونی لازم وجود دارند و این موضوع به یک بحث و مذاکره بزرگ در داخل اتحادیه اروپا نیاز ندارد. وی گفت: یکی از گزینه هایی که احتمالا توسط اتحادیه اروپا احیا خواهد شد، “قوانین بلوکه کردن” خواهد بود.

 

“دنیس چایبی” در این باره توضیح داد که این مقررات در سال ۱۹۹۶ در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون و در واکنش به تحریم های بین المللی آمریکا علیه کوبا وضع شد. اتحادیه اروپا در آن زمان و با تصویب این قوانین اعلام کرد که آمریکا با وضع این تحریم های فرا سرزمینی استقلال سیاسی و اقتصادی و حق حاکمیت کشورهای اروپایی را نقض می کند.

 

دنیس چائیبی گفت: مقررات اتحادیه اروپا در این زمینه می تواند احیا شده و دوباره به مورد اجرا گذاشته شود، اما اجرایی شدن آن در شرایطی ضرورت دارد که آمریکا قصد داشته باشد تا تحریم های فرا سرزمینی خود در ارتباط با توافق هسته ای را مجداداً احیا کرده و آنها را به اجرا بگذارد. نمی توان این مقرارات را پیشاپیش به عنوان یک اقدام حفاظتی پیشگیرانه به مورد اجرا گذاشت.

 

رویترز گزارش می دهد پس از آنکه تحریم های اقتصادی علیه ایران با اجرای توافق هسته ای بین قدرت های جهانی و تهران و اجرایی شدن برجام لغو شد، کشورهای اروپایی به دنبال افزایش همکاری های اقتصادی و تجاری با ایران بوده اند. اما دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر در ماه ژانویه وعده داده است تا در صورتی که فرانسه، بریتانیا و آلمان ، توافق هسته ای با ایران را تغییر ندهند، امریکا از برجام خارج شده و تحریم های آمریکا علیه تهران در ارتباط با پرونده هسته ای را بار دیگر اعمال خواهد کرد.

 

ترامپ تهدید کرده است که این آخرین باری بوده است که توافق هسته ای با ایران را تایید کرده است و در صورتی که این توافقنامه اصلاح نشود، آمریکا از برجام خارج خواهد شد. این در حالی است که اتحادیه اروپا بارها بر پایبندی خود به مفاد توافق هسته ای با ایران تاکید کرده است. اما، در صورتی که واشنگتن از برجام خارج شود، اروپا نگزیر است تا به دنبال راهکارهایی باشد تا تاثیر تحریم های احتمالی فرا سرزمینی آمریکا بر شرکت های اروپایی را که در حال همکاری با ایران هستند، کاهش دهد.

 

کنفرانس «یورومانی-ایران» در پاریس

 

«یورومانی-ایران» به عنوان زیرمجموعه نهاد «یورومانی»، سازمانی متشکل از بانکداران ایرانی و بین‌المللی است که برای ورود دوباره ایران به سیستم مالی و اقتصاد جهانی در تلاش است و در این راستا کنفرانس‌هایی برگزار می‌کند.

 

«یورومانی» یکی از نهادهای وابسته به اتحادیه اروپا است. ریاست عالیه این نهاد با فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپاست. «یورومانی» به عنوان یک نهاد بین المللی در زمینه بانکداری و بازار سرمایه و به منظور گسترش سرمایه گذاری در نقاط مختلف جهان فعالیت دارد. این نهاد هر ساله اقدام به برگزاری کنفرانس هایی در باره موضوع های مختلف اقتصادی و مالی و کشورهای مختلف جهان می کند.

 

کنفرانس «یورومانی-ایران» که دیروز، پنجشنبه ۸ فوریه/ ۱۹ بهمن در محل هتل پولمان مجاور برج ایفل در پاریس برگزار شد، دومین کنفرانس «یورومانی-ایران» است که پس از اجرایی شدن برجام، برگزار شد. دومین کنفرانس «یورومانی-ایران» با همکاری بانک مرکزی ایران و چندین بانک ایرانی برای تبادل‌نظر در خصوص گسترش ارتباطات مالی و اقتصادی ایران در عرصه جهانی برگزار شد.

 

در این کنفرانس ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی ایران، عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه، مسعود نیلی مشاور اقتصادی رییس جمهوری ایران، همتی رئیس کل بیمه مرکزی ایران، محمد خزایی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران، زمانی نیا معاون وزیر نفت و جمع دیگری از روسای بانک های ایران و دیگر مسئولان اقتصادی کشور حضور داشتند. در این کنفرانس همچنین برخی از مسئولان مالی و اقتصادی فرانسه و کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین ده ها سرمایه گذار، بانک و موسسه مالی از کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی حضور داشتند.

 

هدف از برگزاری چنین نشستی ، فراهم‌آوردن بستری مناسب برای بازگشت ایران به اقتصاد جهانی است. دراین چارچوب زمینه‌های گسترش سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مالی، نفت و گاز، گردشگری، حمل و نقل و بیمه ایران بررسی شد.

 

الستر برت، معاون خاورمیانه‌‌ای وزارت امور خارجه بریتانیا در این کنفرانس ضمن تاکید بر تلاش بریتانیا و اروپا برای حفظ و مداومت توافق هسته‌ای برجام، از ایران خواست تا نگرانی‌های بین‌المللی در خصوص سیاست ایران در منطقه خاورمیانه را در نظر بگیرد.

 

مقامات فرانسوی حاضر در این کنفرانس ضمن ابراز نگرانی از ابهام در عرصه بین‌المللی به‌ویژه در رابطه با برجام و اقدامات یکجانبه دونالد ترامپ، بر ادامه روابط اقتصادی با ایران تاکید کرد.

 

«ژوفره سلستَن اوربَن»، سرپرست روابط دوجانبه در وزارت دارایی فرانسه در این کنفرانس ضمن اشاره به «برزخ» بین‌المللی کنونی تاکید‌ کرد: «ما شرکت‌ها را تشویق می‌کنیم که با در نظر‌گرفتن این عدم قطعیت به تجارت با ایران ادامه دهند.

 

نیکلاس دوفورک، مدیر بانک دولتی سرمایه گذاری فرانسه موسوم به «بی‌پی‌ای فرانس» ضمن اشاره به انتظار همگان برای روشن‌شدن وضعیت (برجام) گفت که در خصوص احتمال برگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران البته به شرکت‌های فرانسوی هشدار داده شده‌ است.

 

ولی‌الله سیف، رئیس بانک مرکزی ایران نیز در نشست «یورومانی-ایران» گفت که سیستم بانکی ایران هنوز نتوانسته از مزایای برجام استفاده کافی کند.

 

او همچنین گفت که باید منتظر ماند آیا سیاست به اقتصاد کمک خواهد کرد یا آن را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

دومین کنفرانس «یورومانی-ایران» در شرایطی برگزار شد که رویکرد جدید دولت دونالد ترامپ در خصوص برجام، اینگونه تلاش‌ها برای رفع موانع بانکی و مالی بر سر راه بازگشت دوباره ایران به سیستم اقتصاد جهانی را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است.

رادیو فرانسه

اروپا ترامپ را به اقدام متقابل تجاری تهدید کرد

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، «گونتر اوتینگر» (Guenther Oettinger) کمیسر امور بودجه اتحادیه اروپا امروز یکشنبه به تهدیدات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه این اتحادیه واکنش نشان داد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر

اروپا، شریک و یارِ غار ترامپ و رفیقِ قافلهٔ ایران

با اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تعلیق تحریم‌های ایران را دوباره تمدید کرد، اما نگرانی از اینکه این رویکرد در ماه‌های آینده ممکن است تغییر کند نزد مقام‌های حکومتیِ ایران با حساسیت دنبال می‌شود. ظریف، وزیر امورخارجه، سفری دیپلوماتیک به مسکو و سپس به بروکسل به‌منظورِ دیدار با مقام‌های اروپایی داشت. در این دیدارها، ظریف ... اروپا، شریک و یارِ غار ترامپ و رفیقِ قافلهٔ ایران

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, ایران, جهان, خبر

هشدار اتحادیه اروپا به آمریکا در مورد اعمال محدودیت های تجاری

خبرگزاری فرانسه از بروکسل گزارش داد: اتحادیه اروپا روز دوشنبه به آمریکا هشدار داد در صورت اعمال محدودیت های تجاری بر این اتحادیه از سوی واشنگتن، نهاد مزبور واکنش سریع و مناسبی نشان خواهد داد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر

ترامپ، اتحادیه اروپا را تهدید کرد

به گزارش رویترز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا امروز دوشنبه، در بخشی از گفت‌وگویش با شبکه تلویزیونی بریتانیایی «آی‌تی‌وی» تهدید کرد که به دلیل سیاست‌های تجاری بسیار ناعادلانه اتحادیه اروپا در قبال آمریکا، با این اتحادیه تقابل خواهد کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر