رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشاندهنده “تشدید بیسابقه” تنشها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بیسابقه تنشها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین گفت که بهروزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشکهای دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند
لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا و شی جینپینگ رئیسان جمهوری برزیل و چین از ارتقای مشارکت راهبردی خود در سطح جهانی خبر داده و بر اولویت دادن به صلح بینالمللی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا که چهارشنبه میزبان شی بود، گفت: چین و برزیل در دنیایی که گرفتار مناقشههای مسلحانه ... چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند
واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیتهای تسلیحات هستهای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
اعزام جت های جنگی چین به دریای جنوبی برای مقابله با آمریکا
به نوشته روزنامه گلوبال تایمز چین، از جمله این جنگنده ها می توان به هواپیماهای سوخو ۳۵ ساخت روسیه اشاره کرد که کاربردهای عملیاتی گسترده ای دارد.
سایت ویبو دولت چین هم به نقل از منابع نظامی آگاه آورده است که تعدادی از این جنگنده ها به منطقه دریای جنوبی فرستاده شده است.
با این وصف در گزارش های رسانه ای چین به رغم وجود برخی تصاویر از جنگنده ها، اشاره ای به تعداد هواپیماهای چینی اعزامی به دریای جنوبی نشده است.
نیروی هوایی چین هم در بیانیه ای آورده است وارد یک عصر نوین از برنامه هاو عملیات های نظامی شده ایم که از جمله آنها اعزام همین جنگنده ها بر اساس شرایط موجود است.
پیشتر ‘شی جین پینگ’ فرمانده کل قوای چین تاکید کرده بود که ارتش این کشور وارد یک دوره نوین شده است و باید قدرت مانور عملیاتی و رزمی خود را افزایش دهد.
این گزارش می افزاید سوخو ۳۵ از جنگنده هایی است که قابلیت حمله زمینی و دریایی دارد و به افزایش توان رزمی نیروی هوایی چین در دریای جنوبی کمک می کند.
‘شوگوانگ یو’ از ژنرال های بازنشسته ارتش چین به گلوبال تایمز گفت در کنار سوخو ۳۵ ، نیروی هوایی چین به جت های جنگی جی ۲۰ و هواپیماهای رادارگریز نسل چهارم مجهز شده است.
وی تاکید کرد چین هواپیماهای سوخو را سال گذشته میلادی خریداری کرده و بسرعت آن را در دریای جنوبی به خدمت گرفته است.
چین در سال ۲۰۱۵ میلادی ۲۴ فروند از این هواپیماهای جنگی را با قیمت ۲ میلیارد دلار از روسیه خریداری کرد و همه آنها را تا پایان سال ۲۰۱۷ میلادی تحویل گرفت.
خبر اعزام جنگنده های روسی نیروی هوایی چین و همچنین انجام آزمایش روی سامانه های رهگیری موشکی این کشور در شرایطی منتشر می شود که ماه گذشته میلادی چین بشدت به اعزام یک ناوشکن آمریکایی به اطراف جزایر تحت حاکمیت خود در دریای جنوبی اعتراض کرد.
ایرنا
بیش از ۳۰ میلیون نفر در چین زیر خطر فقر زندگی میکنند
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، با این حال دولت موفق شده است با برنامه ریزی های صورت داده نزدیک به ۱۳ میلیون نفر را در سال ۲۰۱۷ میلادی از فقر نجات دهد.
پکن مخالفت شدید خود را با دکترین جدید هستهای آمریکا اعلام کرد
وزارت دفاع آمریکا پنتاگون جمعه گذشته راهبرد جدید هستهای این کشور را به درخواست رئیسجمهوری آمریکا اعلام کرد که در آن چین را به عنوان یک دشمن بالقوه هستهای معرفی کرده است. در این راهبرد چین چالش بزرگ منافع آمریکا در آسیا خوانده شده است.
پیشیگرفتن چین در عرصه رویارویی با آمریکا در قاره آسیا
روند اوضاع در منطقه آسیا و اقیانوسیه گویای آن است که آمریکا اعتبار و موقعیت خود را در منطقه از دست داده و اکنون چین بسرعت در حال تقویت روابط و کنترل بر روند اوضاع سیاسی و اقتصادی در آسیاست.
ابهامات ساخت پایگاه نظامی چین در افغانستان ادامه دارد
در حالی که دولت چین ساخت پایگاه نظامی در شمال شرق افغانستان و نزدیک مرز تاجیکستان را تکذیب کرده اما وزارت دفاع حکومت وحدت ملی از حمایت مالی و نظامی پکن برای ساخت مراکز نظامی در این کشور خبر داده است.