مسکو: تاسیسات نظامی-صنعتی اوکراین هدف قرار گرفت

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: تاسیسات نظامی-صنعتی اوکراین در لویو، خارکیف و لوتسک و همچنین زیرساخت‌های پایگاه هوایی این کشور مورد هدف قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاسیسات نظامی-صنعتی اوکراین را هدف قرار داده است.

در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص آمده است: تاسیسات نظامی-صنعتی اوکراین در لویو، خارکیف و لوتسک و همچنین زیرساخت‌های پایگاه هوایی این کشور مورد هدف قرار گرفتند.

وزارت دفاع روسیه اضافه کرد: همه اهداف تعیین شده مورد اصابت قرار گرفته و با موفقیت نابود شدند.

شرایط اوکراین در میدان نبرد رو به وخامت است

مقام ارشد نظامی آلمان با اشاره به اینکه نخستین محموله موشک‌های دوربرد با حمایت مالی این کشور، اواخر جولای به دست اوکراین خواهد رسید، اذعان کرد که شرایط کی‌یف در میدان نبرد وخیم شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، کریستین فرودینگ، ژنرال ارشد آلمانی از ارسال نخستین محموله موشک‌های دوربرد به اوکراین تا اواخر جولای خبر داد و اذعان کرد که شرایط کی‌یف در میدان نبرد وخیم شده است.

فرودینگ که مسئولیت نظارت بر هماهنگی حمایت نظامی برلین از کی‌یف را برعهده دارد، در گفتگو با ZDF گفت که «آلمان آماده است تا این سامانه‌های تسلیحاتی را در دسترس(اوکراین) قرار دهد.»

به گفته وی، اوکراین تا پایان ماه جاری این تسلیحات را دریافت خواهد کرد. وی بدون اشاره به نوع موشک‌ها یا برد آنها، تعداد آنها را «بالا» و «سه‌رقمی» توصیف کرد.

فرودینگ افزود: ما به سامانه‌های تسلیحاتی نیاز داریم که به عمق خاک روسیه برسند و انبارها، تاسیسات فرماندهی، فرودگاه‌های نظامی و جنگنده‌ها را هدف قرار دهند.»

به گفته وی، این محموله‌ها ذیل قراردادی بین وزارت دفاع اوکراین و صنایع تسلیحاتی این کشور با حمایت مالی آلمان که در اواخر مه منعقد شد، به کی‌یف ارسال می‌شود.

ژنرال آلمانی همچنین مدعی شد که این کشور برای کی‌یف موشک‌های «تاروس» که ۵۰۰ کیلومتر برد دارند، ارسال نخواهد کرد. برلین به‌رغم درخواست‌های مکرر کی‌یف همواره از ارسال این موشک‌ها خودداری و اینگونه استدلال کرده است که چنین اقدامی خصومت‌ها را تشدید و پای آلمان را به جنگ روسیه و اوکراین باز می‌کند.

وی اذعان کرد که اوکراین با چالش‌های فزاینده‌ای در میدان نبرد روبه‌رو است و پیشروی‌های روسیه «اندک اما با سرعتی یکنواخت» به دست می‌آیند و در نتیجه واحدهای ارتش اوکراین را مجبور می‌کنند تا به مواضع دفاعی عمیق‌تری در خاک این کشور عقب‌نشینی کنند.

وی با اشاره به یکی از حملات شبانه روسیه که با بیش از ۷۰۰ پهپاد و موشک علیه اوکراین انجام شد، تاکید کرد که «شرایط کی‌یف در نبرد هوایی طی هفته‌های اخیر وخیم‌تر شده است.»

وزارت دفاع روسیه تاکید کرده است که در این حملات تنها تاسیسات نظامی را هدف گرفته و هرگز به تاسیسات غیرنظامی حمله نکرده است.

فردریش مرتس، صدراعظم آلمان اواخر ماه مه حمایت خود را از اوکراین برای تولید تسلیحات دوربرد در داخل خاک این کشور ابراز کرد. وی گفت که کی‌یف برای خرید این سامانه‌ها، از حمایت مالی برلین برخوردار خواهد بود و درباره نحوه استفاده از آنها با محدودیتی روبه‌رو نیست!

تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

یکی از تحلیلگران سابق سیا تاکید کرد که اوکراینی‌ها از اجلاس اخیر ناتو ناامید شدند و درحال غرق شدن هستند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، معتقد است که اوکراین به سمت فروپاشی می‌رود. او تاکید کرد که دادن امید‌های واهی به پیروزی به آن، بدترین کاری است ... تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا

مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

اطلاعات جدیدی منتشر شده که نشان می‌دهد در منطقه «سومی» اوکراین نیروهایی مزدور از کره جنوبی در کنار نیروهای اوکراینی علیه سربازان روسی می‌جنگند. به گزارش ایسنا، منابع آگاه در آژانس‌های امنیتی روسیه بر اساس اطلاعات گرفته شده از اسرای جنگی اوکراینی گزارش دادند که مزدوران کره جنوبی بخشی از گردان صد و سی و ... مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, کره جنوبی

برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

وزیر امور خارجه روسیه در توضیح درباره شرایط مد نظر کشورش برای توافق صلح با اوکراین گفت که برای چنین توافقی باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه مجارستانی خاطرنشان کرد روسیه تاکید دارد که معاهده صلحش با اوکراین باید ... برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

ادامه

آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, استقلال, اوکراین, بلاروس, بلژیک, بلغارستان, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, رومانی, شرق اروپا, غرب, لهستان, مجارستان, ناتو, نازیسم, یونان

روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا گفت نمایندگان غرب اروپا و لندن در سازمان امنیت و همکاری اروپا نمی‌خواهند به سمت حل و فصل سیاسی در اوکراین حرکت کنند و در حال صدور اولتیماتوم هستند. به گزارش ایسنا، «ماکسیم بویاکویچ» معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا ادامه داد: «رویکرد ... روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

ادامه

اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا